teo64x Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 oh fuck...major ownage... The fall of a legend... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Φαρ, είναι απλά αστείο να βλέπεις τον Ιησού να κάνει πλονζόν gracefully, και να διαβάζεις την ατάκα "he saves" (χωρίς καν να βάλουμε στο παιχνίδι τη φάση από θρησκόληπτους μέχρι απατεώνες και το πόσο οι ίδιοι ξεφτιλίζουν αυτό το motto). Δε νομίζω πως ούτε καν αυτοί που πρωτοεμπνεύστηκαν αυτά τα "Jesus spoofs" ήταν απαραίτητα άθεοι και ο στόχος τους να θίξουν κάτι (άσε που ένας "άθεος" δεν νομίζω ότι έχει στόχο να θίξει κάτι). Όσο για όσους ποστάραμε τα σχετικά εδώ, απλά πλάκα κάναμε (και 'γω συγκεκριμένα, ναι, θα σε παρεξηγήσω, απ' τη στιγμή που πειράζεσαι τόσο εύκολα με κάτι fun - u totally missed my point btw : σου είπα ότι παρέθεσα το ανέκδοτο με τον "άθεο" για να χαλαρώσεις και να γελάσεις - ίσως - λίγο... ) *ήταν "χοντρούτσικο" εκ μέρους σου αυτό που είπες για τη "μάνα"...εκτός κι αν μπορείς να πεις ένα universal joke για μανάδες. Όποιος στραβώσει με κάτι τέτοιο, είναι βλαξ btw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Members Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 αυτό το χα σκεφτεί για μπλούζα, χωρίς να το χω συναντήσει, σίγουρος όμως ότι θα υπάρχει Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχει συγκεκριμένη εικόνα - απλώς πάτησα στο Google Photos "Jesus Shaves" περιμένοντας πως όλο και κάτι θα εμφανιζόταν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Είναι ο Ιησούς με τους μαθητές μετά τον μυστικό δείπνο και κάνουν μπάφο. () Κάνει μια τζούρα ο Ιησούς, και λέει: "Παιδιά, σήμερα κάποιος θα με προδώσει..." Κάνει μια τζούρα ο Ιωάννης, και λέει: "Δάσκαλε, μήπως είμαι εγώ;" "Όχι Ιωάννη, δεν είσαι εσύ", του απαντάει ο Ιησούς. Μετά, κάνει μια τζούρα ο Ανδρέας, και λέει: "Δάσκαλε, μήπως είμαι εγώ;" "Όχι Ανδρέα, ούτε εσύ είσαι", απαντάει ο Ιησούς. Κάνει μια τζούρα και ο Ματθαίος: "Δάσκαλε, μήπως είμαι εγώ;" Ο Ιησούς τον κοιτάει για λίγη ώρα, και λέει: "Ναι Ματθαίε, εσύ είσαι, εσύ θα με προδώσεις"! Κάνει και μια τζούρα ο Ιούδας, και λέει ξεκαρδισμένος: "Αχαχαχαχα, κομμάτια ο δάσκαλος...". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 ...να ρε Far, αυτό που λέγαμε, ΑΥΤΟ ήταν lame σαν ανέκδοτο... (no offence Konnak, but i just hated it ) ...αν και άρχισε καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Τι λες ρε συ washcloud ? Αυτό του κοννακ ειναι κορυφαίο ανέκδοτο. Που έμαθες τώρα και σαμποτάρεις ότι δεν έχεις πει εσύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 ...σουτ , Sellers, που στα 'χω μαζεμένα από τον "Λάζαρο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Για τον washcloud: Ήταν ο Χριστός, ο Μωυσής κι ένας γεράκος και έπαιζαν γκολφ. Ρίχνει την μπάλα ο Μωυσής, πέφτει μέσα στην λίμνη, πάει αυτός και ανοίγει τη λίμνη στη μέση, χτυπάει το μπαλάκι και μπαίνει στην τρύπα. Πάει και ο Χριστός, χτυπάει την μπάλα κι αυτή στέκεται πάνω από τη λίμνη. Πάει ο Ιησούς περπατώντας πάνω στη λίμνη, χτυπάει την μπάλα κι αυτή μπαίνει στην τρύπα. Πάει και ο γεράκος, χτυπάει την μπάλα, πέφτει αυτή μέσα στην λίμνη, την τρώει ένα μικρό ψάρι, το οποίο το τρώει ένα μεγαλύτερο. Το μεγαλύτερο ψάρι το πιάνει ένας ψαράς κι όπως σηκώνει το καλάμι στον αέρα, ένα πουλί περνούσε από πάνω και το παίρνει. Το πουλί το τουφεκίζει ένας κυνηγός. Πάει ο σκύλος του κυνηγού να πιάσει το πουλί, κι όπως το δαγκώνει, βγαίνει μέσα από το πουλί το μεγάλο ψάρι και μετά το μικρό που φτύνει το μπαλάκι που μπαίνει μέσα στην τρύπα. Οπότε γυρνάει ο Ιησούς στον γεράκο και του λέει: "Αμάν, ρε πατέρα!!!! Ένα γκολφ είπαμε να παίξουμε!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Είναι ο Ιησούς με τους μαθητές μετά τον μυστικό δείπνο και κάνουν μπάφο. () Κάνει μια τζούρα ο Ιησούς, και λέει: "Παιδιά, σήμερα κάποιος θα με προδώσει..." Κάνει μια τζούρα ο Ιωάννης, και λέει: "Δάσκαλε, μήπως είμαι εγώ;" "Όχι Ιωάννη, δεν είσαι εσύ", του απαντάει ο Ιησούς. Μετά, κάνει μια τζούρα ο Ανδρέας, και λέει: "Δάσκαλε, μήπως είμαι εγώ;" "Όχι Ανδρέα, ούτε εσύ είσαι", απαντάει ο Ιησούς. Κάνει μια τζούρα και ο Ματθαίος: "Δάσκαλε, μήπως είμαι εγώ;" Ο Ιησούς τον κοιτάει για λίγη ώρα, και λέει: "Ναι Ματθαίε, εσύ είσαι, εσύ θα με προδώσεις"! Κάνει και μια τζούρα ο Ιούδας, και λέει ξεκαρδισμένος: "Αχαχαχαχα, κομμάτια ο δάσκαλος...". Kορυφαίο! Ήξερα την "κανονική" εκδοχή αλλά αυτή πρώτη φορά τη διαβάζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 ...ΑΥΤΟ μάλιστα ! Για τον washcloud: Ήταν ο Χριστός, ο Μωυσής κι ένας γεράκος [...] (..τον έπιασες τον παλμό μου, αλήτη...) ...η πλάκα είναι ότι σκέφτηκα πριν λίγο να ποστάρω και 'ΓΩ το συγκεκριμένο ως "παράδειγμα υγιούς - 'βλάσφημου' ανέκδοτου"...αλλά με πρόλαβες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Είναι ο Χριστός σε μια πόλη και κάνει κήρυγμα. Κάποια στιγμή εμφανίζονται κάτι παιδιά κι άρχισαν να τον βρίζουν. - Ρε κωλόπαιδα, φύγετε από το Χριστό, λέει ο Πέτρος. - Ασε Πέτρο τα παιδάκια να 'ρθουν κοντά μου, είπε ήρεμα ο Χριστός. Μετά από λίγο ξαναεμφανίζονται τα παιδιά κι αρχίζουν να βαράνε το Χριστό. - Ρε μαλακισμένα, φύγετε από το Χριστό, είπε ο Πέτρος. - Ασε Πέτρο, τα παιδάκια να 'ρθουν κοντά μου, είπε πάλι ήρεμα ο Χριστός. Μετά από κάνα πεντάλεπτο εμφανίζονται πάλι τα παιδιά και ρίχνουν ξύλα στο Χριστό. - Ρε γαμημένα, δε σας είπα να φύγετε; - Ασε Πέτρο τα παιδάκια να 'ρθουν κοντά μου, είπε ο Χριστός. Δε θα πιάσω ένα; Θα το ξεσκίσω..... =================================================== Το εξαγριωμένο πλήθος,με τις πέτρες στα χέρια,είναι έτοιμο να λιθοβολήσει την Μαγδαληνή.Τότε εμφανίζεται ο Ιησούς και λέει:-Όποιος είναι αναμάρτητος να ρίξει πρώτος την πέτρα σ' αυτή τη γυναίκα.Όλοι χαμηλώνουν το κεφάλι και ετοιμάζονται να φύγουν.Ξαφνικά,μέσα από το πλήθος,ένα χέρι πετάει μια πέτρα και ζντοβντς πετυχαίνει την Μαγδαληνή στο κεφάλι.Και ο Ιησούς:-Και σου χω πει χίλιες φορές, ρε μάνα,να μην ανακατεύεσαι στις δουλειές μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Μαλακα, γαμανε τα χριτο-ανεκδοτα Ειναι ο Χριστος και ψαχνει τον Ιωσηφ. Σε μια φαση βλεπει ενα γερακο που κατι εψαχνε. -Συγγωνμη κυριε, μπορειτε να με βοηθησετε?Ψαχνω τον πατερα μου -Αληθεια παιδι μου?Καιγω ψαχνω τον γιο μου -Ξερετε, ο πατερας μου ηταν μαραγκος -Ναι παιδι μου, καιγω μαραγκος ειμαι -Και ξερετε, το οτι υπαρχω ειναι ενα θαυμα -Ναι παλικαρι μου, και το οτι ο γιος μου ζει ειναι ενα θαυμα -Κλαψ,κλαψ,πατεραααα -Κλαψ,κλαψ,Πινόκιοοοοοοοο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Άλλο ένα με τον Χριστό (ελπίζω ο FarCry να μην πάθει κανά εγκεφαλικό όταν τα δει όλα μαζεμένα ): Είμαστε στη Βηθλεέμ, στη φάτνη ο Ιωσήφ, η Μαρία και το θείο βρέφος σε κλίμα κατάνυξης. Κάποια στιγμή σκάνε μύτη οι μάγοι! Μπαίνει ο πρώτος, φέρνοντας δώρο χρυσό. Το παίρνει ο Ιωσήφ, με δέος το δείχνει στη Μαρία "κοίτα γυναίκα, τόσες πλάκες χρυσού δεν είχα ξαναδεί ποτέ"! Μπαίνει ο δεύτερος στη φάτνη, και δίνει στον Ιωσήφ σμύρνα. Γεμάτος θαυμασμό και έκπληξη γυρνάει αυτός στη Μαρία "κοίτα γυναίκα, σμύρνα! Ούτε που ήξερα πως ήταν"! Μπαίνει και ο τρίτος, αλλά σκοντάφτει σε ένα πλατύσκαλο στην είσοδο της φάτνης και τρώει μια σκουντούφλα. Σηκώνεται, και γυρνάει προς το πλατύσκαλο: "Γ.... το Χρ.... σου!!!" Γυρνάει και ο Ιωσήφ στη Μαρία και της λέει: "Να ρε γυναίκα! Αυτό είναι όνομα! Όχι Βρασίδας που λεγες..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 παιχνιδι μπασκετ μεταξυ αγγελων και δαιμονων, το σκορ ειναι 77 - 78 για τους δαιμονες στο τελευταιο λεπτο, τοτε μπαινει αλλαγη ο Χριστος και τα τελευταια δευτερολεπτα κανει ενα κλεψιμο και ξεχυνεται στην αντεπιθεση οπου κανει αναποδο καρφωμα ακριβως πριν χτυπησει η κορνα της ληξης. Μετα περνει εναν κουβα σκατα και τα πεταει στο γηπεδο. Ποιο ειναι το ηθικο διδαγμα; Ιησους Χριστος νικαει και ολα τα κακα σκορπαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 ...άμα πάει έτσι, νομίζω ότι σε καμμιά βδομάδα όλοι θα ξεχάσουν ποιός είναι ο alexzzz και τί σχέση έχει με το ροζ χρώμα... (σε 2 βδομάδες, ο Φαρ Κράη παίζει να γίνει ο πρώτος που θα ζητήσει ξ-εγγραφή από το φόρουμ...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.