phsonia Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Ένας παπάς αποφασίζει, ότι μια επίδειξη θα έδινε άλλη βαρύτητα στο κυριακάτικο κήρυγμα, γι αυτό έβαλε 4 σκουλήκια σε 4 μπουκάλια. -Το πρώτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε οινόπνευμα -Το δεύτερο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καπνό -Το τρίτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε σπέρμα -και το τέταρτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καθαρό νερό. Στο τέλος του κηρύγματός του ο παπάς δίνει τα αποτέλεσμα της διαδικασίας αυτής: - το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του αλκοόλ, πέθανε - το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του καπνού, πέθανε - το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι με το σπέρμα, πέθανε - αυτό μόνο που τοποθετήθηκε μέσα στο καθαρό νερό έζησε. Ο παπάς απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα ρώτησε: "Ποιό είναι λοιπόν το ηθικό δίδαγμα, από αυτήν την παραβολή;" Και μια γριούλα από το βάθος της εκκλησίας αναφωνεί: "ΟΣΟ ΠΙΝΟΥΜΕ, ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adamakos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί η σεξουαλικές ορμές > >> των ανδρών και των γυναικών διαφέρουν τόσο πολύ. > >> Ποτέ δεν κατάλαβα το όλο θέμα ''Aρη - Αφροδίτης'. > >> Και ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί οι άνδρες > >> σκέφτονται με το κεφάλι τους και οι γυναίκες με την καρδιά τους.' > >> > >> ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Ένα βράδυ την περασμένη εβδομάδα, > >> η κοπέλα μου και εγώ ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. > >> Το πάθος αρχίζει να φουντώνει πολύ και τελικά γυρνάει και μου λέει: > >> 'Δεν έχω όρεξη να το κάνουμε. Θέλω απλώς να με κρατάς...!' > >> > >> 'ΤΙ?! Τι ήταν αυτό?!' > >> > >> Οπότε γυρνάει και λέει τις κουβέντες που κάθε άντρας φοβάται πως θα ακούσει: > >> 'Δεν νιώθεις τις αισθηματικές μου ανάγκες ως γυναίκα, > >> ώστε να μπορέσω να ικανοποιήσω τις σωματικές σου ανάγκες ως άντρα' > >> Και συνεχίζει σε απάντηση του ήδη μπερδεμένου βλέμματός μου... > >> > >> 'Δεν μπορείς να με αγαπάς για το ποια είμαι και όχι για το τι κάνω στο κρεβάτι?' > >> > >> Συνειδητοποιώντας ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα εκείνο το βράδυ αποφάσισα να κοιμηθώ. > >> Την αμέσως επόμενη μέρα φρόντισα να πάρω άδεια για να περάσω χρόνο με την κοπέλα μου. > >> Πήγαμε σε ένα ωραίο εστιατόριο για μεσημεριανό, κάναμε βόλτα > >> και τέλος πήγαμε σε ένα πολυ μεγάλο πολυκατάστημα. > >> Πηγαίναμε μαζί σε όλα τα μαγαζιά και δοκίμαζε πολύ ακριβά φορέματα. > >> Δεν μπορούσε να αποφασίσει πιο να πάρει και γι αυτό της είπα οτι θα τα παίρναμε όλα. > >> Επίσης άρχισε να κοιτάζει και καινούργια παπούτσια για να τονίσουν τα νέα της φορέματα, > >> οπότε και εγώ της είπα 'Μα, γιατί δεν παίρνεις ένα ζευγάρι για κάθε φόρεμα?'... > >> Μετά πήγαμε στα κοσμήματα όπου και πήρε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμάντια. > >> Και να σας πω την αλήθεια ήταν ΠΟΛΥ ενθουσιασμένη. > >> Είμαι σίγουρος ότι πίστευε ότι έχω τρελαθεί. > >> Και μάλιστα πιστεύω ότι με τέσταρε κιόλας αφού μου ζήτησε να πάρει > >> ένα βραχιόλι για τέννις όταν δεν ξέρει ούτε καν να παίζει! > >> Έχω την εντύπωση ότι την άφησα άναυδη όταν της απάντησα 'Βέβαια αγάπη μου...' > >> Μπορώ μάλιστα να πω ότι πλησίαζε σεξουαλική ικανοποίηση-ολοκλήρωση από την χαρά της! > >> Με ένα απίστευτο χαμόγελο και με μια ανείπωτη χαρά μου είπε επιτέλους: > >> 'Πιστεύω πως τελειώσαμε τα ψώνια, ας πάμε στο ταμείο αγάπη μου.' > >> Με το ζόρι κρατιόμουν να μην λυθώ στα γέλια όταν της είπα: > >> > >> 'Όχι αγάπη μου, δεν έχω όρεξη...' > >> > >> Το πρόσωπό της χλώμιασε και το σαγόνι της έπεσε στο πάτωμα με ένα: 'ΤΙ?!?' > >> Και αμέσως της είπα: > >> > >> 'Μωρό μου, απλώς ήθελα να ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ αυτά τα πράγματα για λίγο. > >> Δεν νιώθεις τις οικονομικές μου ανάγκες ως άντρα > >> για να ικανοποιήσω τις αγοραστικές σου ανάγκες ως γυναίκα!' > >> > >> Και όπως την είδα έτοιμη να με σκοτώσει, συμπλήρωσα: > >> > >> 'Γιατί δεν μπορείς να με αγαπάς για αυτό που είμαι > >> και όχι για τα πράγματα που σου αγοράζω?' > >> > >> Προφανώς δεν πρόκειται να κάνω σεξ ούτε σήμερα το βράδυ, > >> αλλά τουλάχιστόν αυτή η σκύλα > >> κατάλαβε ότι είμαι πιο έξυπνος από αυτή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 LEGENDARY... +10000000000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 xaxaxaxaxaxaxaxa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 adamakos γιατί είσαι κακός ρε! Ας της έπαιρνες κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adamakos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Διαβάστε την παρακάτω αληθινή ιστορία. Συνέβη στη Θεσσαλονίκη. "Ο φίλος -μανάβης στο κέντρο- έλαβε μια μέρα, στο ταχυδρομικό του κουτί μια πιστωτική κάρτα από την τράπεζα που είχε λογαριασμό (τη γνωστή που σας έχει σπάσει τα νεύρα, τόσα μεσημέρια!). Ιδεολόγος εναντίον των πιστωτικών, τηλεφωνεί εκνευρισμένος στο... διευθυντή της τράπεζας στη Θεσσαλονίκη. -Σας ζήτησα εγώ κάρτα... γιατί μου τη στείλατε χωρίς να με ρωτήσετε; -Eντάξει κύριε, δεν είναι υποχρεωτικό να την κρατήσετε. Αν δεν τη θέλετε ελάτε να την ακυρώσουμε, αλλιώς θα σας χρεώνεται ετήσια συνδρομή. Πράγματι, την άλλη μέρα πηγαίνει στην τράπεζα για να ακυρώσει την πιστωτική κάρτα. Αλλά όχι μόνος. Είχε μαζί του και ένα μεγάλο τσουβάλι πατάτες! Πάνω από 20 κιλά ! Μπαίνει μέσα, ακυρώνει την κάρτα και κατόπιν πηγαίνει στον διευθυντή. Του αφήνει τις πατάτες, πάνω στο γραφείο και του λέει....... "Δεν είναι υποχρεωτικό να τις κρατήσετε. Αν δεν τις θέλετε φέρτε τις πίσω στο μανάβικο, αλλιώς θα πρέπει να τις πληρώσετε". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 καλοοοοοοοοοοοοοο :DDDD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Διαβάστε την παρακάτω αληθινή ιστορία. Συνέβη στη Θεσσαλονίκη. Όπως θά 'λεγε κι ο Barney Stinson, true story chainmailed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Φτου. Πρώτη φορά που η κοινωνική μου ζωή προηγήθηκε του ίντερνετ. Μόλις σήμερα το μεσημέρι μου είπε ο πατέρας μου αυτή την ιστορία (βέβαια την διάβασε στο ίντερνετ κι αυτός, but still είναι από τις ελάχιστες φορές που μου λέει κάποιο νέο και δεν το έχω μάθει ήδη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 η κνήμη μας είναι το εργαλείο για να βρίσκουμε έπιπλα στο σκοτάδι. όσοι ζούνε με το σταυρό στο χέρι σταυρώνονται από αυτούς που κάνουν το αντίθετο, ο φακός είναι θήκη για καμένες μπαταρίες. το πρόστιμο είναι φόρος για τα λάθη μας, ο φόρος είναι το πρόστιμο που είμαστε σωστοί. το φως ταξιδεύει ταχύτερα από τον ήχο γι'αυτό όσοι μας θαμπώνουν αρχικά ως τη στιγμή που θα μιλησουν. όσοι είναι υπομονετικοί στη ζωή και περιμένουν να τους φέρει κάτι πέρνουν ότι περισέψει από αυτούς που το κυνηγάνε. -----Προστέθηκε 15/11/2008 στις 01 : 01 : 14----- γιατί δεν κατασκευάζουν τα αεροπλάνα από το υλικό που φτιαχνεται το μαύρο κουτί; γιατί δεν υπάρχει γατοτροφή με άρωμα ποντικού γιατί η λεμονάδα γίνετε με τεχνητό άρωμα και το υγρό πιάτων από αληθινά λεμόνια γιατί για να σταματήσω τα windows πατάω έναρξη κέρδισε κανένα μέντιουμ το λοττο η διαφορά συζύγου και ερωμένης 30 κιλά η διαφορά συζύγου και εραστή 45 λεπτά η προσευχή μιας γυναίκας προσεύχομαι για: σοφία για να τον κατανοώ αγάπη για να τον συγχωρώ υπομονή για τις δυστροπίες του γιατί αν προσευχηθώ για δύναμη θα τον σπάσω στο ξύλο. ένας πυροσβέστης που είχε βάρδια πρόσεξε στο διπλανό σπίτι ένα κοριτσάκι που είχε ένα κόκκινο αμαξάκι φορτωμένο με μικρές σκάλες και τυλιγμάνο λάστιχο ποτίσματος πάνω του το οποίο έσερναν ο σκύλος και η γάτα, πλησιάζει και βλέπει ότι το αμαξάκι είναι δεμένο στο κολάρο του σκύλου και στα αρχ..α της γάτας και λέει στο κοριτσάκι: -αν έδενες το αμαξάκι στο κολάρο της γάτας θα πήγαινε πιό γρήγορα. -ναι απαντά το κοριτσάκι αλλά δεν θα έχω σειρήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Διαβάστε την παρακάτω αληθινή ιστορία. Συνέβη στη Θεσσαλονίκη [...[ ...το μόνο που έχω να πω είναι που ΠΑΛΙ καλά που ο εν λόγω Σαλονικιός δεν έχει γραφείο εκκενώσεως βόθρων αλλά μανάβικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 ΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ!!!!!!!! Αγαπητό PC- Solutions, Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν απρόσκοπτα. Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το Ρομαντικός Περίπατος 9.9 και εγκατέστησε ανεπιθύμητα Popups, όπως τα Champions League 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0. Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος. Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 GOLD edition... αλλά εις μάτην. Μια απελπισμένη γυναίκα. AΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ: Αγαπητή "Απελπισμένη γυναίκα: Έχε υπ' όψιν πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα, με απαιτήσεις από τον χρήστη. Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:\Nomiza_pws_me_agapouses.exe και εγκατέστησε το Δάκρυα 6.2 σε original έκδοση. Λογικά, το Σύζυγος 1.Ο θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7.0 σε random λειτουργία. ΠΡΟΣΟΧΗ * Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση των screen saver Κατσούφικη Μουγκαμάρα 2.5 και Μπύρα 6.1 (Το Μπύρα 6.1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου "Δυνατό ροχαλητό", που καταργούνται μόνο με επανεκκίνηση). * Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Πεθερά 1.0 και μην σκεφτείτε καν να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής 2005 BETA και Γκόμενος 3.8 unregisterd (δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος και πλήρης καταστροφή του λειτουργικού). Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη που χρειάζεται κάποιο διάστημα για να εμπεδώσει μερικές καινούριες εφαρμογές. Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελτιώσουν την απόδοση του σημαντικά. Συστήνουμε το Ζεστό Φαΐ 3.0 με autoupdate, Καυτά Εσώρουχα 5.3 και το Δημιουργία Τρομερής Κορμάρας 10.1 με την επιλογή "εκτέλεση κατά την εκκίνηση" Με εκτίμηση - Ο admin paredwse Λογικά θα έχει ξανά γίνει αυτό post αλλά νομίζω είναι αρκετά καλό ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 εμενα,αλλο με καιει... οτι ο paredwse δινει ερωτικες συμβουλες στο ιντερνετ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Με εκτίμηση - Ο admin paredwse super moderator νόμιζα ότι ήταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Εκεί που δίνω συμβουλές είμαι admin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.