Προς το περιεχόμενο

Ανέκδοτα [Old]

CENTAURUS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φθινόπωρο και πρώτη μέρα στα θρανία για τους μαθητές του αμερικανικού κολεγίου. Η δασκάλα παρουσιάζει στα αμερικανάκια έναν καινούριο συμμαθητή τους, τον Ιάπωνα Σακίρο Σουζούκι (γιο του διευθυντή της Σόνυ) και το μάθημα αρχίζει με μικρές ερωτήσεις ιστορίας.

- «Για να δούμε λοιπόν, πόσο καλοί είστε στην αμερικανική ιστορία;» λέει η δασκάλα. «Ποιος είπε: δώστε μου ελευθερία ή δώστε μου θάνατο;» Κάποιοι μουρμουρίζουν αλλά κανείς δεν σηκώνει το χέρι του, εκτός από τον καινούριο.

- «Ο Πάτρικ Χένρυ το 1775 στη Φιλαδέφεια», απαντά.

- «Μπράβο Σουζούκι, και ποιος είπε: «Κυβέρνηση του λαού, από το λαό και για το λαό;» ξαναρωτά την τάξη η δασκάλα.

- «Ο Αβραάμ Λίνκολν, το 1863 στο Γκέτυσμπουργκ», απαντά και πάλι ο Σουζούκι.

Η δασκάλα κοιτάζει αυστηρά την τάξη και λέει:

- «Ντροπή σας! Ο Σουζούκι είναι γιαπωνέζος και ξέρει την αμερικανική ιστορία καλύτερα από σας!» Τη σιωπή στην τάξη σπάει μια μικρή φωνή από τα πίσω θρανία:

- «Ρε δεν πάτε να γαμηθείτε όλοι, μαλάκες γιαπωνέζοι!»

- «Ποιος το είπε αυτό;;;» ρωτάει αυστηρά η δασκάλα.

Ο Σουζούκι σηκώνει το χέρι του και χωρίς να περιμένει λέει:

- «Ο στρατηγός Μακάρθουρ, το 1942, στη διώρυγα του Παναμά και ο Λι Ιακόκα το 1982 στη γενική συνέλευση της Τζένεραλ Μότορς.

Η τάξη βυθίζεται στη σιωπή.

- «Θέλω να ξεράσω», ακούγεται μια ξεψυχισμένη φωνή.

- «Ποιος το είπε αυτό;;;» ξαναρωτάει με το ίδιο βλοσυρό ύφος η δασκάλα.

Και ο Σουζούκι πετάγεται πάλι:

- «Ο Τζορτζ Μπους ο πρώτος, στον πρωθυπουργό Τανάκα κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου στο Τόκιο το 1991».

Ένας μαθητής σηκώνεται όρθιος και ξεσπάει:

- «Ρε δε μας παίρνεις καμιά πίπα, λέω γω!!!» Και ο Σουζούκι, ψύχραιμα:

- «Μπιλ Κλίντον στη Μόνικα Λουίνσκι, το 1997, στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου».

Δυο τρεις μαθητές πετάγονται και φωνάζουν:

- «Α γαμήσου ρε μαλακισμένο, Σουζούκι».

Ατάραχος ο γιαπωνέζος:

- «Βαλεντίνο Ρόσι, παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας, ράλι Νότιας Αφρικής, το 2002».

Κόλαση στην τάξη, οι μαθητές ουρλιάζουν και πετάνε καρέκλες, η δασκάλα έχει σωριαστεί λιπόθυμη και ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ο διευθυντής:

- «Ε, μα την Παναγία δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μπουρδέλο».

Και στο βάθος ακούγεται πάλι η φωνή του Σουζούκι:

- «Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αθήνα 2008».

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
"Επειδή η χώρα μας είναι σεισμογενής, φρόνιμο είναι να φορούμε κάτι επάνω μας όταν κυκλοφορούμε στο σπίτι, για να μπορούμε να βγούμε αμέσως σε περίπτωση σεισμού.

-Στην παραλία η στάση του σώματος όταν ξαπλώνουμε στην πετσέτα πρέπει να είναι η ενδεδειγμένη. Επί παραδείγματι, οι κυρίες να μην έχουν ανοιχτά έως ορθάνοιχτα τα πόδια τους και οι κύριοι να μην...ξύνουν τους αδένες τους. (Σημείωση .του .Σκύλου. : ξυστους αδένες σου με τον γκαζμά, ρε φίλε!)

-Μια κυρία δεν είναι κομψό να παίζει βόλεϋ στην παραλία γυμνόστηθη.Γενικώς, η εφαρμογή του τόπλες πρέπει να γίνεται κατά το δοκούν.(Σ.τ.Σ. : εκτός αν έχει βυζάρες)

-Η επανατοποθέτηση των γενετήσιων αδένων σε βολικότερη θέση μέσα στο παντελόνι, όταν γίνεται δημοσίως, φαίνεται. Αυτό άλλωστε σημαίνει και η λέξη δημοσίως.(Σ.τ.Σ. : αδενοπάθεια θα μας βγάλεις...)

-Το καλσόν ή οι κάλτσες μέχρι το γόνατο είναι ή στο χρώμα του δέρματος ή στο χρώμα που ταιριάζει στο ρούχο. Η χρήση ζαρτιέρας περιορίζεται στα ταξίδια αναψυχής ή σε ειδικές περιπτώσεις, ποτέ όμως στις επαγγελματικές συναντήσεις. (Σ.τ.Σ. : και τα αφεντικά πως θα γαμάνε;)

-Εάν ο καφές είναι κρύος, όπως η τελευταία μόδα επιτάσσει, πίνεται με το ποτήρι. Ένας τζέντλεμαν δεν πίνει ποτέ τον καφέ του ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα με το καλαμάκι. Αλλοιώνεται το πρόσωπό του. (Σ.τ.Σ. : ξέρει αυτός, φαίνεται, από ρούφηγμα...)

-Η ομπρέλα του κυρίου δέον να μην είναι πτυσσόμενη". (Σ.τ.Σ. : προφανώς για να τη βάζει ολόκληρη στον πάτο του και να φχαριστιέται!)

απο το βιβλιο του Ζαμπουνη, τα σχολια απο τον Σταθη Παναγιωτοπουλο.

http://www.skylos.gr/2008/07/blog-post_16.html

Δημοσ.

Ηταν μια φορα ενα μυρμιγκη το οποιο ετρεχε βιαστικα

το ειδε τι λιωνταρει κι το ρωτησε:

γιατι εισαι τοσο βιαστικο ?

- αστα τρακαρησαν 2 ελεφαντες και παω να δωσω αιμα

Δημοσ.

Γιατι οι ξανθιες ανοιγουν το milko στο Super Market ?

Γιατι πανω στην συσκευασια λεει "Ανοιξτε εδω" .

Δημοσ.

Τι ειναι το πιο εξυπνο πραγμα μου μπορει να πει μια ξανθια?

Κανει πεινα ή εγω πειναω????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...