petran91 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Καλά έκανες! Αξίζει με τα χίλια... Διαβάζω βεβαια ενα σωρό σχόλια για προβληματα στα σχόλια του amazon. Ελπίζω να μην πέσω σε κανενα ελαττωματικό Οχι οτι δεν θα εχω καλο support και αντικατάσταση, αλλα κυρίως για να μην χρειαστεί να περιμενω αλλες τόσες μερες μεχρι να ερθει η καινουρια. 6/2 λεει estimated time of delivery, αντε να περάσουν οι μερες
petran91 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μου ήρθε σήμερα με DHL στην πόρτα μου. Μια εβδομάδα νωρίτερα από το estimated. Δεν το περίμενα με τίποτα, περίμενα να έρθει με ταχυδρομείο και πολύ αργότερα. Δυστυχώς δεν είμαι σπίτι να την λιώσω και θα επιστρέψω από τέλος της βδομάδας. Εσάς πως σας ήρθε? Να σημειώσω ότι το πήρα από κατάστημα τύπου "sold by beauty store, fulfilled by Amazon" και ξεκίνησε από Γερμανία με DHL. Μου φάνηκε περίεργο γιατί μια κάρτα γραφικών που πήρα πάλι από αμαζον Αγγλίας, ξεκίνησε με iparcel από Αγγλία αλλά στην συνέχεια άλλαξαν σε ΕΛΤΑ μόλις ήρθε Ελλάδα.
AnonymousHD Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Τυχερός είσαι που δεν ήρθε με iparcel Ότι χειρότερο
petran91 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Τυχερός είσαι που δεν ήρθε με iparcel Ότι χειρότερο I parcel ήρθε η κάρτα γραφικών που πήρα, με καθυστέρηση μιας βδομάδας από την estimated. Συνεργάζεται με την ISS στην Ελλάδα η οποία αναλαμβάνει μόλις μπει Ελλάδα το δέμα να το στείλει με ΕΛΤΑ. Σε αυτούς έγινε η καθυστέρηση που είχα και το κακό ήταν ότι έπρεπε να πάω ταχυδρομείο να περιμένω στις ουρές. Ενώ DHL στην πόρτα μου, όπως πρέπει.
AnonymousHD Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 I parcel ήρθε η κάρτα γραφικών που πήρα, με καθυστέρηση μιας βδομάδας από την estimated. Συνεργάζεται με την ISS στην Ελλάδα η οποία αναλαμβάνει μόλις μπει Ελλάδα το δέμα να το στείλει με ΕΛΤΑ. Σε αυτούς έγινε η καθυστέρηση που είχα και το κακό ήταν ότι έπρεπε να πάω ταχυδρομείο να περιμένω στις ουρές. Ενώ DHL στην πόρτα μου, όπως πρέπει. Παραγγελία 11 Γενάρη παρέλαβα σπίτι μου χτες 31 Γενάρη...για γέλια.. 20 μέρες από Αγγλία...με τα πόδια πιο λίγο θα εκανα
petran91 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Παραγγελία 11 Γενάρη παρέλαβα σπίτι μου χτες 31 Γενάρη...για γέλια.. 20 μέρες από Αγγλία...με τα πόδια πιο λίγο θα εκανα Τουλάχιστον μίλησες μαζί τους για την επιστροφή των μεταφορικών? 24 ήταν να παραλάβω την GPU, 26 τους έστειλα ότι δεν την πήρα και μου επέστρεψαν τα μεταφορικά. Και λογικά στην G29 θα ήταν και αρκετά τα μεταφορικά..
AnonymousHD Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Τα πήρα τα μεταφορικά πίσω... Δεν ήτανε η g29... Το shifter ήτανε Τη g29 επειδή κάνανε μαλακια με τη διαθεσιμότητα μου τη στείλανε με τσάμπα μεταφορικά με ups express 1
KostasPrekas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Να κανω μια ερωτηση? Στο αμαζον εχει επιλογη να πληρωσεις σε €. Αλλα η ισσοτιμία οταν το κανεις αυτο ειναι στο 1,23 Pound/Euro. Η πραγματικη ισσοτιμια ειναι 1,17 Συμφαιρει καλυτερα αν πληρωσεις κανονικά με την καρτα σου με λιρες?
petran91 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Να κανω μια ερωτηση? Στο αμαζον εχει επιλογη να πληρωσεις σε €. Αλλα η ισσοτιμία οταν το κανεις αυτο ειναι στο 1,23 Pound/Euro. Η πραγματικη ισσοτιμια ειναι 1,17 Συμφαιρει καλυτερα αν πληρωσεις κανονικά με την καρτα σου με λιρες? Η εμπειρια λεει οτι ειναι καλυτερα να πληρώσεις σε λίρες. Αν η τραπεζα σου σε χρεώνει για πληρωμές με συνάλλαγμα, η χρέωση θα ειναι χαμηλότερη με το αν πλήρωνες σε ευρω με τη μετατροπή του αμαζον. Τι καρτα εχεις? Ανάλογα την καρτα και την τραπεζα η χρέωση ειναι διαφορετική.
zio10 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Να κανω μια ερωτηση? Στο αμαζον εχει επιλογη να πληρωσεις σε €. Αλλα η ισσοτιμία οταν το κανεις αυτο ειναι στο 1,23 Pound/Euro. Η πραγματικη ισσοτιμια ειναι 1,17 Συμφαιρει καλυτερα αν πληρωσεις κανονικά με την καρτα σου με λιρες? Καλύτερα να πληρώνεις σε λίρες.
KostasPrekas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστω για την off topic διευκρίνηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα