zio10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μπορείτε απλά να μην παραλάβετε το λεβιέ πάντως, γιατί μπορεί να αργήσει πολύ η τιμονιέρα ή να ακυρωθεί εντελώς και να σας μείνει μόνο ο λεβιές που θα είναι άχρηστος!
badounask Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μα καλά για χαζους ψάχνουν εκεί στην Αγγλία και δεν αγοράζω με τα ίδια λεφτά σχεδόν μια μεταχειρισμενη g25 h g27 να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο που θα πάω να πάρω τη καινούρια έλεος πια. Εγώ θα ελεγα ότι δεν θα έπρεπε να μπει καν στις προσφορές .
AnonymousHD Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 μπορεις να μου στειλεις σε ποιον εστειλες τι και τι του εγραψες,γιατι και εγω ακομα εχω το ιδιο θεμα?? και το λεβιε την δευτερα ερχεται.. Στειλε μου pm,αν θελεις σε ευχαριστω. (αν γινεται καντα μου screenshot,χωρις τα στοιχεια σου,μηπως καταφερω και για εμενα κατι) Καλημέρα... Πας εδώ https://www.amazon.co.uk/gp/aw/contact-us/ref=csl_contactus Και πατάς κατά σειρά. Email customer service My order Where's my stuff Μετα πατάς είτε delivery is late Είτε check status of order Και μετα τικαρεις τη παραγγελία της g29 και πατάς contact customer service Θα σου βγάλει μια φόρμα που γράφει ότι θες και το στέλνεις. Και θα σου απαντήσουν σε mail αυτοί Έχει και chat αν θες και το έχεις με τα αγγλικά για πιο άμεση επικοινωνία Εγω τους έγραψα αυτό Hi Happy new year. I am writing to ask about my order of g29. I ordered on January 6 and the order is not yet dispatched. Is there any problem? Thanks in advance Kind regards (Το όνομα σου) Θα σου απαντήσουν ανάλογα και βλέποντας και κανοντας
matrixgeo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Η logitech g920 είναι σε προσφορά στο αμαζον στις 178 λίρες βλέπω τώρα πάντως.. Site: logitechg920
DOR1K1N Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα... Πας εδώ https://www.amazon.co.uk/gp/aw/contact-us/ref=csl_contactus Και πατάς κατά σειρά. Email customer service My order Where's my stuff Μετα πατάς είτε delivery is late Είτε check status of order Και μετα τικαρεις τη παραγγελία της g29 και πατάς contact customer service Θα σου βγάλει μια φόρμα που γράφει ότι θες και το στέλνεις. Και θα σου απαντήσουν σε mail αυτοί Έχει και chat αν θες και το έχεις με τα αγγλικά για πιο άμεση επικοινωνία Εγω τους έγραψα αυτό Hi Happy new year. I am writing to ask about my order of g29. I ordered on January 6 and the order is not yet dispatched. Is there any problem? Thanks in advance Kind regards (Το όνομα σου) Θα σου απαντήσουν ανάλογα και βλέποντας και κανοντας σε ευχαριστω.. ειχα επικοινωνησει απο εχθες το βραδυ.. δεν ηταν τιποτα.. το μονο θεμα ειναι οτι περιμενουμε ΣΤΟΚ! μεχρι τοτε Υπομονη,που δεν εχω.. Θα εχω τελειωσει την εξεταστικη και ηθελα να καω απο Παρασκευη 20 του μηνα!! Σε ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου και το μηνυμα σου
AnonymousHD Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Λοιπόν η δικιά μου στάλθηκε σήμερα με ups και ημερομηνια παραλαβής ( εκτιμώμενη) Τετάρτη 18.. Τελική τιμή 155 λίρες... Με τη σημερινή ημερομηνία πάνω κάτω 178 ευρώ και ο Άγιος φοβερά θέλει τελικα
DOR1K1N Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Λοιπόν η δικιά μου στάλθηκε σήμερα με ups και ημερομηνια παραλαβής ( εκτιμώμενη) Τετάρτη 18.. Τελική τιμή 155 λίρες... Με τη σημερινή ημερομηνία πάνω κάτω 178 ευρώ και ο Άγιος φοβερά θέλει τελικα πλακα μου κανεις?? εμενα τιποτα δεν αλλαξε!
AnonymousHD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 πλακα μου κανεις?? εμενα τιποτα δεν αλλαξε! Εμένα είναι ήδη Ελλάδα... 1
DOR1K1N Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Εμένα είναι ήδη Ελλάδα... When your order dispatches, you'll be charged GBP 124.99 kai ups τελικα
AnonymousHD Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 ηρθε σημερα... τωρα περιμενω shifter και stand... 1
petran91 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 ηρθε σημερα... τωρα περιμενω shifter και stand... Τρομερή! Καλορίζικη! Έχω καραψηθεί κι εγώ, όμως τώρα παίζει μόνο από τρίτους πωλητές μέσω άμαζον, γύρω στα 220 με μεταφορικά. Ελπίζω να τα έχω μαζέψει πριν εξαντληθεί γιατί η τιμή είναι πολύ καλή!
djcat Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 ηρθε σημερα... τωρα περιμενω shifter και stand... Καλό gaming φιλαράκι...να το χαρείς!
AnonymousHD Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Τρομερή! Καλορίζικη! Έχω καραψηθεί κι εγώ, όμως τώρα παίζει μόνο από τρίτους πωλητές μέσω άμαζον, γύρω στα 220 με μεταφορικά. Ελπίζω να τα έχω μαζέψει πριν εξαντληθεί γιατί η τιμή είναι πολύ καλή! τρομερη οντως... λιγο που τη δοκιμασα τωρα προχειρα... μεγαλη βελτιωση απο g25... ειδικα τα πεταλια και το φρενου που φερνει σε αισθηση αληθινου... εγω ημουνα τυχερος και μου βρηκε 178 ευρω τελικη Καλό gaming φιλαράκι...να το χαρείς! να σαι καλα... 1
petran91 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Έριξα κι εγώ παραγγελία τελικά δεν κρατήθηκα..225 με μεταφορικά. Όχι τόσο καλή τιμή όσο του θέματος, αλλά και πάλι καλό deal νομίζω για τα ελληνικά δεδομένα.
djcat Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Έριξα κι εγώ παραγγελία τελικά δεν κρατήθηκα.. 225 με μεταφορικά. Όχι τόσο καλή τιμή όσο του θέματος, αλλά και πάλι καλό deal νομίζω για τα ελληνικά δεδομένα. Καλά έκανες! Αξίζει με τα χίλια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα