Stogianz Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Η τιμονιερα της Logitech στα 149,99 pounds (στα 200€ πάνω κάτω με μεταφορικά)απο αγγλικό αμαζον.https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00YUOVBZK 2
mtzs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Εξαιρετικη τιμη αλλα ειναι χωρις το shifter (μοχλο αλλαγης ταχυτητων) Αλλαζεις ταχυτητες απο το τιμονι απλα το αναφερω γιατι ορισμενους τους βολευει με μοχλο
Stogianz Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Εξαιρετικη τιμη αλλα ειναι χωρις το shifter (μοχλο αλλαγης ταχυτητων) Αλλαζεις ταχυτητες απο το τιμονι απλα το αναφερω γιατι ορισμενους τους βολευει με μοχλο Δυστυχώς σε αυτές τις τιμονιερες το shifter πωλείται ξεχωριστά.
therion13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 cache σελιδα Αν το ψάξεις στο amazon το έχει, έχει και το g920 ίδια τιμη να μένουν εκτός και οι xboxers https://www.amazon.co.uk/Logitech-Driving-Force-Racing-UK-Plug/dp/B00YUOVBZK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1483720897&sr=8-1&keywords=g29 https://www.amazon.co.uk/Logitech-Driving-Force-Racing-Wheel/dp/B013Y78YY4/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1483720897&sr=8-3&keywords=g29 1
Chrysostomos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Κρίμα να μην έχει διαθέσιμη την g920....
1ceman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Περίπου τη μεταφορικά θα παίξουν από amazon.uk ξέρετε ?
DOR1K1N Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 επειδη αγορασα.. τα μεταφορικα ειναι 35 ευρω.. Για την ακριβεια 150 λιρες περιπου = 175 ευρω και πληρωσα 210.. Μαζι πηρα και λεβιε! Ανεβηκε η τιμη βεβαιως.. Πληρωσα με ΜαστερΚαρντ και οχι Paypal
Chrysostomos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 επειδη αγορασα.. τα μεταφορικα ειναι 35 ευρω.. Για την ακριβεια 150 λιρες περιπου = 175 ευρω και πληρωσα 210.. Μαζι πηρα και λεβιε! Ανεβηκε η τιμη βεβαιως.. Πληρωσα με ΜαστερΚαρντ και οχι Paypal με κάρτα βγαίνει φτηνότερα;
zio10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 με κάρτα βγαίνει φτηνότερα; Έτσι κι αλλιώς δεν έχει paypal το Amazon. Μόνο κάρτα.
DOR1K1N Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Απλα ανεφερα για την Καρτα,γιατι δεν ηξερα οτι με τα καπιταλ,μπορουσα.. 266 μαζι με λεβιε και μεταφορικα εφτασε.. Ελλαδα ειναι 390 απο οτι θυμαμαι 2
AnonymousHD Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Έκανα παραγγελία 6 του μήνα... Μέχρι σήμερα δεν είχε αποσταλεί... Έστειλα mail να τους ρωτήσω... και μου είπανε ότι είναι out of stock και τις γνωστές παπαριες... Ενώ έως τις 8 του μήνα τουλάχιστον έγραφε διαθέσιμο. Του τα έχωσα με το γαντι...και τους ετσουξε. στείλανε 2 απολογητικα email και ότι το κάνανε back order από το κατασκευαστή και περιμενουν κτλ. Και για να μου χρυσωσουν το χαπι θα το στειλουν με δωρεάν μεταφορικά με expedited delivery ... Τελική τιμή 155 λιρες περίπου 172 ευρα... Το γαμωτο είναι ότι θα ρθει ο λεβιες και το stand που έχουνε φύγει 2 μέρες τώρα από Αγγλία...και δε θα χω τιμόνι.. Και το αμαζον όσο πάει και χειροτερευει...
petran91 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Έκανα παραγγελία 6 του μήνα... Μέχρι σήμερα δεν είχε αποσταλεί... Έστειλα mail να τους ρωτήσω... και μου είπανε ότι είναι out of stock και τις γνωστές παπαριες... Ενώ έως τις 8 του μήνα τουλάχιστον έγραφε διαθέσιμο. Του τα έχωσα με το γαντι...και τους ετσουξε. στείλανε 2 απολογητικα email και ότι το κάνανε back order από το κατασκευαστή και περιμενουν κτλ. Και για να μου χρυσωσουν το χαπι θα το στειλουν με δωρεάν μεταφορικά με expedited delivery ... Τελική τιμή 155 λιρες περίπου 172 ευρα... Το γαμωτο είναι ότι θα ρθει ο λεβιες και το stand που έχουνε φύγει 2 μέρες τώρα από Αγγλία...και δε θα χω τιμόνι.. Και το αμαζον όσο πάει και χειροτερευει... Να μην παραπονιέσαι καθόλου, αν παραλάβεις 172€ τέτοιο εργαλείο
DOR1K1N Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Έκανα παραγγελία 6 του μήνα... Μέχρι σήμερα δεν είχε αποσταλεί... Έστειλα mail να τους ρωτήσω... και μου είπανε ότι είναι out of stock και τις γνωστές παπαριες... Ενώ έως τις 8 του μήνα τουλάχιστον έγραφε διαθέσιμο. Του τα έχωσα με το γαντι...και τους ετσουξε. στείλανε 2 απολογητικα email και ότι το κάνανε back order από το κατασκευαστή και περιμενουν κτλ. Και για να μου χρυσωσουν το χαπι θα το στειλουν με δωρεάν μεταφορικά με expedited delivery ... Τελική τιμή 155 λιρες περίπου 172 ευρα... Το γαμωτο είναι ότι θα ρθει ο λεβιες και το stand που έχουνε φύγει 2 μέρες τώρα από Αγγλία...και δε θα χω τιμόνι.. Και το αμαζον όσο πάει και χειροτερευει... μπορεις να μου στειλεις σε ποιον εστειλες τι και τι του εγραψες,γιατι και εγω ακομα εχω το ιδιο θεμα?? και το λεβιε την δευτερα ερχεται.. Στειλε μου pm,αν θελεις σε ευχαριστω. (αν γινεται καντα μου screenshot,χωρις τα στοιχεια σου,μηπως καταφερω και για εμενα κατι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα