Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαίνεις εδώ. Κατεβάζεις το εργαλείο. Επιλέγεις τα 8.1. αν δεν σου βγάλει επιλογή για home – pro τότε κατεβάζεις μόνο το 8.1 και κατά την εγκατάσταση που θα κάνεις θα σου δώσει εκείνη την ώρα επιλογή για home – pro.

Αλλά γιατί θα πάρεις 8.1 και όχι 10αρια?

Στο ebay έχει δεκάδες πωλητές για κλειδιά των 10 και με ελάχιστα χρήματα…

winndows 10 pro key license http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xwinndows+10+pro+key+license.TRS0&_nkw=winndows+10+pro+key+license&_sacat=0

Δημοσ.

γιατί εχω βαλει σε socket 775 επεξεργαστή xeon και διαβαζω οτι μερικες φορές παιζει ασυμβατοτητα με win 10 και μιας και το θελω για επαγγελματικο σκοπό μιας και θα το στησω δηλαδή το μηχανημα δεν θελω να μου δημιουργήσει κάποια ασυμβατότητα , δυστηχως με το εργαλειο δεν εβγαλα ακρη γιατί μαλλον μιας και εχω εγκατεστημενα 10αρια στο (σπιτι ) δεν μου δινει την δυνατοητα να τα κατεβάσω δεν ξερω τι παίζει ακριβώς. Εκτος αυτου  το συστημα εχει οθονη touch οποτε με βολευουν τα tiles .

a ok..  αρα θα επιλεξω κατα την εγκατάσταση οκ! 

Δημοσ.

Εγώ προτείνω αν δεν βαριέσαι να κατεβάσεις πχ τα win10 pro, να τα εγκαταστήσεις χωρίς κλειδί (εξάλλου αν δεν κάνω λάθος για 30 μέρες μπορείς να τα δοκιμάσεις χωρίς κανένα θέμα) και να δεις αν υπάρχουν ασυμβατότητες. Αν είναι όλα καλά αγοράζεις κλειδί με 5 ευρώ και καθάρισες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...