snik Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Απο οτι βλέπω έχει γίνει κάποια ενημέρωση στα τ.κ της περιοχής μου. Έληξε το κέα του 6μηνου και προσπαθώ να κάνω νέα αίτηση με τα ίδια στοιχεία και μου βγάζει το εξής Δεν συμφωνεί o ΤΚ κατοικίας Ο ΤΚ κατοικίας της αίτησης δεν συμφωνεί με αυτόν που βρίσκουμε από διασταυρώσεις Λόγικα άλλαξε τκ η διεύθυνση μου τα τελευταία χρόνια και τώρα έκαναν κάποιον ελεγχό στα Τ.Κ. και μου λέει ότι πρέπει να μεταβώ στον δήμο. Έχει αντιμετωπίσει κάνεις κάτι παρόμοιο; Ο δήμος που τους πήρα τηλέφωνο με παρεπεμψέ στο ταχυδρομίο για βεβαίωση Τ.Κ και απο εκεί και πέρα δεν γνωρίζω καν που την προσκομίζω μιας και δεν ήξεραν.
cameranek Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 λογικα απο την φορολογικη δηλωση και απο το ρευμα δες αν ειναι ιδια.
snik Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Ειναι διαφορετικα αλλο εχει η φορολογικη δηλωση και αλλο η Δεη, η δηλωση εχει τον νεοτερο ΤΚ και η δεη τον παλιο. Οποτε θα πρεπει να απευθυνθω στην ΔΕΗ για ενημερωση;
Dannie Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, snik είπε Ειναι διαφορετικα αλλο εχει η φορολογικη δηλωση και αλλο η Δεη, η δηλωση εχει τον νεοτερο ΤΚ και η δεη τον παλιο. Οποτε θα πρεπει να απευθυνθω στην ΔΕΗ για ενημερωση; Θα πας αρχικα στην Δεδδηε με λογαριασμο ρευματος και θα ζητησεις να αλλαξουν τον Τ.Κ(αφου λες οτι επισημα εγγραφα γραφουν αλλο Τ.Κ).Μετα αφου σου πει οτι το αλλαξαν θα πας στον δημο και θα εξηγησεις το προβλημα.(η δεη δεν εχει καμια δουλεια και μην παρεις το 11770 χρεωνουν υπερβολικααααααα και την αναμονη). Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2020 από Dannie 1
vagouras42 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Στις 15/6/2020 στις 11:11 ΠΜ, cameranek είπε το κεα είναι για 6 μήνες. Μόλις λήξη σταματάει μόνο του. Εσύ δεν κάνεις κάτι. δηλαδη θα περνω ΚΕΑ και θα πληρωνομαι απο την δουλεια μου?
cameranek Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 27 λεπτά πριν, vagouras42 είπε δηλαδη θα περνω ΚΕΑ και θα πληρωνομαι απο την δουλεια μου? oh yes!
Dantε Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Το ΚΕΑ το παιρνεις για το προηγουμενο εξαμηνο,οχι για το τρεχων. Και εγω πληρωνομουν απο δουλεια και το επαιρνα κανονικα.
vagouras42 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Στις 18/6/2020 στις 9:24 ΠΜ, cameranek είπε oh yes! oh thanks!!!!!!!!!!
George56 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Στις 11/5/2020 στις 12:15 ΜΜ, MariaLog είπε τον μαιο ειναι ο 6ος μηνας που θα παρω το ΚΕΑ , πρεπει μετα να κανω νεα αιτηση για το επομενο 6μηνο? μου ηρθε μυνημα "Λόγω εφαρμογής εκτάκτων μέτρων παρατείνεται αυτοδίκαια η ισχύς της αίτησης σας για δύο μήνες. Δεν απαιτείται να μεταβείτε στο Δήμο ή στο Κέντρο Κοινότητας. Σε περίπτωση που υπάρχει νέα εγκεκριμένη αίτηση, αυτή θα ισχύει για ένα εξάμηνο." δλδ. τι εννοει ο ποιητης? ναι κανεις νεα αιτηση
lou_melitzanis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω για όποιον γνωρίζει. Έχω εγκεκριμένη αίτηση Κεα αρχές Γενάρη με περίοδο επιδότησης 01-02-2020 έως 31-07-2020. Κανονικά αυτό τον μήνα πρέπει να κάνω νέα αίτηση ώστε να επιδοτηθώ το εξάμηνο 01-08-2020 έως 31-01-2021. Μπήκα πριν λίγο στην πλατφόρμα και βλέπω ότι δεν δίνει τέτοια δυνατότητα. Ποια ακριβώς είναι η διαδικασία; Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από lou_melitzanis
cameranek Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) θα περιμένεις μερικές μέρες και συνήθως μετά τις 7 του μήνα θα σου έρθει μήνυμα ότι ακυρώθηκε και μετά θα μπορέσεις να κάνεις νέα αίτηση μέχρι τέλος του μήνα . Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από cameranek
tsioulak Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Προσπαθώ να κάνω αίτηση ΚΕΑ για την θεια μου επειδή έληξε η προηγούμενη, μου ζητάει ντε και καλά αριθμό μισθωτηρίου, δεν γίνεται να προχωρήσει η αίτηση δίχως αυτό, σωστά;
lou_melitzanis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tsioulak είπε Προσπαθώ να κάνω αίτηση ΚΕΑ για την θεια μου επειδή έληξε η προηγούμενη, μου ζητάει ντε και καλά αριθμό μισθωτηρίου, δεν γίνεται να προχωρήσει η αίτηση δίχως αυτό, σωστά; Σε μισθωμένη κατοικία διαμένει; Αν ναι, ποιο το πρόβλημα; Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2020 από lou_melitzanis
tsioulak Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 40 λεπτά πριν, lou_melitzanis είπε Σε μισθωμένη κατοικία διαμένει; Αν ναι, ποιο το πρόβλημα; Ναι. Το πρόβλημα είναι ότι αν και υπάρχει συμβόλαιο (παλιό) και δηλώνεται στην φορολογική δήλωση κανονικά το ενοίκιο, η ιδιοκτήτρια δεν της κάνει ηλεκτρονικό συμβόλαιο (για αυτό η θεία μου δεν μπορεί να πάρει ούτε επίδομα ενοικίου ούτε κοινωνικό τιμολόγιο για ρεύμα). Μέχρι και την προηγούμενη αίτηση για το ΚΕΑ που της είχα κάνει, αν και ζητούσε αριθμό μισθωτηρίου, εγώ δεν συμπλήρωνα τίποτα και δεν "χτυπούσε", ε! τώρα δεν με αφήνει να τελειώσω την αίτηση.
lou_melitzanis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 5 ώρες πριν, tsioulak είπε Ναι. Το πρόβλημα είναι ότι αν και υπάρχει συμβόλαιο (παλιό) και δηλώνεται στην φορολογική δήλωση κανονικά το ενοίκιο, η ιδιοκτήτρια δεν της κάνει ηλεκτρονικό συμβόλαιο (για αυτό η θεία μου δεν μπορεί να πάρει ούτε επίδομα ενοικίου ούτε κοινωνικό τιμολόγιο για ρεύμα). Μέχρι και την προηγούμενη αίτηση για το ΚΕΑ που της είχα κάνει, αν και ζητούσε αριθμό μισθωτηρίου, εγώ δεν συμπλήρωνα τίποτα και δεν "χτυπούσε", ε! τώρα δεν με αφήνει να τελειώσω την αίτηση. Πρέπει να είναι τελευταία προσθήκη το συγκεκριμένο. Λογικά ούτε ο δήμος θα μπορέσει να το περάσει. Πρέπει να γίνει ηλεκτρονική υποβολή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα