GREGORYMO Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Μην υπάρχει τόσο αχγος. Υπάρχει ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ μήνας για να γίνει η αίτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Να κανω και εγω μια ερωτηση 2/12 ανανέωσα το ΚΕΑ μου οπότε ισχυεί για 6 μήνες ακόμα απο τότε. Την επόμενη εβδομάδα θα κάνω έναρξη για νέα ατομική επιχείρηση και θα ήθελα να μάθω τι γίνεται με το ΚΕΑ. Γίνεται αυτόματα η διακοπή; Συνεχίζει μέχρι να ολοκληρωθεί η διάρκεια του; Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα άρθρο που έλεγε για ΚΕΑ και ελεύθερους επαγγελματίες και παραξενευτήκα γιατι νόμιζα ότι πρέπει να είσαι άνεργος για να στο δίνει. Ξέρει κανείς τι ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, snik είπε Να κανω και εγω μια ερωτηση 2/12 ανανέωσα το ΚΕΑ μου οπότε ισχυεί για 6 μήνες ακόμα απο τότε. Την επόμενη εβδομάδα θα κάνω έναρξη για νέα ατομική επιχείρηση και θα ήθελα να μάθω τι γίνεται με το ΚΕΑ. Γίνεται αυτόματα η διακοπή; Συνεχίζει μέχρι να ολοκληρωθεί η διάρκεια του; Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα άρθρο που έλεγε για ΚΕΑ και ελεύθερους επαγγελματίες και παραξενευτήκα γιατι νόμιζα ότι πρέπει να είσαι άνεργος για να στο δίνει. Ξέρει κανείς τι ισχύει; Για τι επιχειρηση, πρόκειται ? Παροχής υπηρεσιών ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Το ΚΕΑ το παιρνεις ουσιαστικα για το προηγουμενο εξαμηνο,αρα δε σε νοιαζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 48 minutes ago, GREGORYMO said: Για τι επιχειρηση, πρόκειται ? Παροχής υπηρεσιών ? Ναι καταστημα παροχης υπηρεσιων ειναι, θα ρωτησω και τον λογιστη μου απλα ηθελα να εχω μια εικονα αν ηξερε κατι παραπανω καποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mezger Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Στις 4/1/2020 στις 5:58 ΜΜ, snik είπε Να κανω και εγω μια ερωτηση 2/12 ανανέωσα το ΚΕΑ μου οπότε ισχυεί για 6 μήνες ακόμα απο τότε. Την επόμενη εβδομάδα θα κάνω έναρξη για νέα ατομική επιχείρηση και θα ήθελα να μάθω τι γίνεται με το ΚΕΑ. Γίνεται αυτόματα η διακοπή; Συνεχίζει μέχρι να ολοκληρωθεί η διάρκεια του; Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ένα άρθρο που έλεγε για ΚΕΑ και ελεύθερους επαγγελματίες και παραξενευτήκα γιατι νόμιζα ότι πρέπει να είσαι άνεργος για να στο δίνει. Ξέρει κανείς τι ισχύει; Σε αντίστοιχη περίπτωση επιχειρηματία με ΚΕΑ ζητάνε σε κάθε ανανέωση τα κέρδη του τελευταίου εξαμήνου, πρακτικά το βιβλίο εσόδων-εξόδων με τα ανάλογα σύνολα. Εαν τα κέρδη σου δε σε βγάζουν εκτός, συνεχίζεις να το παίρνεις κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Στις 4/1/2020 στις 6:48 ΜΜ, snik είπε Ναι καταστημα παροχης υπηρεσιων ειναι, θα ρωτησω και τον λογιστη μου απλα ηθελα να εχω μια εικονα αν ηξερε κατι παραπανω καποιος. Μεχρι περσι μπορουσες να εισαι ε.ε. και να παιρνεις κεα εαν φυσικα παρουσιαζες ζημια 😈 .Λογικα ισχυει ακομα.Δεν ειναι προυποθεση η ανεργια παντως εαν αυτο ρωτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maverick290402 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα, τελικά ξέρει κανείς με σιγουριά αν στην δωρεάν παραχώρηση στην περίπτωση που ο λογαριασμός της ΔΕΗ είναι στο όνομα αυτού που στο παραχωρεί γίνετε να αποδειχτεί απλά με κατάθεση λογαριασμού τηλεφώνου στο όνομα του δικαιούχου? η είναι στην όρεξη του κάθε υπαλλήλου του δήμου αν θα το κάνει δεκτό ? Έκανα την αίτηση και βγάζει ότι δεν αντιστοιχούν το ΑΦΜ με τον μετρητή της Δεη, πήγα στο Πειραιά κάτω σήμερα και μου κλείσανε ραντεβού για τις 22 του μήνα στα γραφεία που διεκπεραιώνουν το ΚΕΑ γι`αυτό ρωτάω παραπάνω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagoskid76 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Ο ΑΦΜ της παροχής ρεύματος είναι διαφορετικός από τον ΑΦΜ του αιτούντα. Απαιτείται αποδοχή από το δήμο. αυτο μου εβγαλε στην καινουρια αιτηση. τι ακριβως πρεπει να εχω μαζι μου οταν παω στον Δημο? Μενω με τον πατερα μου και ολοι οι λογαριασμοι στο σπιτι ειναι στο ονομα του. το μονο εγγραφο που εχω για διαμονη σε αυτην την διευθηνση ειναι η φορολογικη δηλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 43 λεπτά πριν, vagoskid76 είπε Ο ΑΦΜ της παροχής ρεύματος είναι διαφορετικός από τον ΑΦΜ του αιτούντα. Απαιτείται αποδοχή από το δήμο. αυτο μου εβγαλε στην καινουρια αιτηση. τι ακριβως πρεπει να εχω μαζι μου οταν παω στον Δημο? Μενω με τον πατερα μου και ολοι οι λογαριασμοι στο σπιτι ειναι στο ονομα του. το μονο εγγραφο που εχω για διαμονη σε αυτην την διευθηνση ειναι η φορολογικη δηλωση. Σε φιλοξενεί ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagoskid76 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Σε φιλοξενεί ? ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sofia_cad Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Στις 11/1/2020 στις 6:25 ΜΜ, vagoskid76 είπε Ο ΑΦΜ της παροχής ρεύματος είναι διαφορετικός από τον ΑΦΜ του αιτούντα. Απαιτείται αποδοχή από το δήμο. αυτο μου εβγαλε στην καινουρια αιτηση. τι ακριβως πρεπει να εχω μαζι μου οταν παω στον Δημο? Μενω με τον πατερα μου και ολοι οι λογαριασμοι στο σπιτι ειναι στο ονομα του. το μονο εγγραφο που εχω για διαμονη σε αυτην την διευθηνση ειναι η φορολογικη δηλωση. Καλησπέρα,το ίδιο πρόβλημα και εγώ.Επίσης το σπίτι που βρίσκομαι είναι με ενοίκιο. Η υπάλληλος του Δήμου με ενημέρωσε ότι δεν διαβάζει κανένας το ΦΕΚ προσεκτικά,όπου διευκρινίζεται ότι ο η δωρεάν παραχώρηση (όχι φιλοξενούμενος=δεν δικαιούσαι) είναι για περιπτώσεις που κάποιος σου έχει παραχωρήσει το σπίτι του και όχι ένα δωμάτιο. Ότι μου είπε σας γράφω.Και αναρωτιέμαι τώρα εγώ,πώς δηλαδή να έχω λογαριασμό ΔΕΗ στο όνομά μου άρα και μισθωτήριο στο όνομά μου χωρίς οικονομική δυνατότητα(αποδεδειγμένα με την φορολογική δήλωση).Τρελή είμαι αλλιώς να ζητάω ΚΕΑ; *H δε υπάλληλος μου επισήμανε επίσης ότι μέχρι πρίν την διαφοροποίηση των απαιτούμενων δικαιολογητικών(όπως π.χ το κριτήριο ΑΦΜ στο λογαριασμό ΔΕΗ),το ΚΕΑ δόθηκε παρανόμως κοινώς λόγω της έλλειψης αυτών των κριτηρίων. Τα συμπεράσματα δικά σας.... Εάν γνωρίζει κάποιος κάτι διαφορετικό παρακαλώ ας μας διαφωτίσει γιατί θα μας τρελάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gstasuros Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Καλημερα σας , θελω να ρωτησω σχετικα με το κεα , εγω 20 του μηνος μπηκα στο στρατο , το κεα που παιρνω πρεπει να γινει ανανεωση μεχρι τελη φεβρουαριου, θα μπορεσω να κανω την ανανεωση η φαινετε στο συστημα οτι ειμαι ηδη στο στρατο ?? και αν οχι με φωτοτυπια ταυτοτητας μπορω να κανω ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Gstasuros είπε Καλημερα σας , θελω να ρωτησω σχετικα με το κεα , εγω 20 του μηνος μπηκα στο στρατο , το κεα που παιρνω πρεπει να γινει ανανεωση μεχρι τελη φεβρουαριου, θα μπορεσω να κανω την ανανεωση η φαινετε στο συστημα οτι ειμαι ηδη στο στρατο ?? και αν οχι με φωτοτυπια ταυτοτητας μπορω να κανω ?? Οι στρατιώτες είναι δικαιούχοι ΚΕΑ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gstasuros Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δεν το γνωριζω, για αυτο ρωτησα αν φαινετε στο συστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα