Προς το περιεχόμενο

Κοινωνικο εισοδημα αλληλεγγυης

iordanis77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τη πρωτη φορα και εγω θυμαμαι τα ειχα παρει ενα μηνα μετα.

Τωρα που εκανα αρχες Δεκεμβρη,επειδη ειναι συνεχεια απο αλλη αιτηση,πηρα κανονικα τωρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, Dantε είπε

Τη πρωτη φορα και εγω θυμαμαι τα ειχα παρει ενα μηνα μετα.

Τωρα που εκανα αρχες Δεκεμβρη,επειδη ειναι συνεχεια απο αλλη αιτηση,πηρα κανονικα τωρα.

Μακάρι να είναι έτσι και στη δικιά μου περίπτωση, κι ας χρειαστεί να περιμένω μέχρι τέλη Γενάρη.

Καλα βεβαια ψαξε το μην εχουν κανει καμια βλακεια καθως αν σου παν απο το δημο οτι επρεπε να τα παρεις τωρα,ισως και να τρεχει κατι.

Απλα εχω την εντυπωση πως πας για τον επομενο.

3 λεπτά πριν, Dantε είπε

Καλα βεβαια ψαξε το μην εχουν κανει καμια βλακεια καθως αν σου παν απο το δημο οτι επρεπε να τα παρεις τωρα,ισως και να τρεχει κατι.

Το θέμα είναι ότι σήμερα πήγα σε δήμο και τράπεζα και τηλεφώνησα στον ΟΠΕΚΑ και δεν έβγαλα καμία άκρη... Θα τσεκάρω τον λογαριασμό σίγουρα την Δευτέρα και την Τρίτη και αν δεν έχουν μπει τα χρήματα, από το νέο έτος θα απευθυνθώ ξανά σε όλους τους παραπάνω.

24 λεπτά πριν, Dantε είπε

Και σε αυτή τη περίπτωση σε πολλούς δε το έχουν δώσει και έχουν βάλει αρχή καταβολής τον 1ο μήνα του 20

Δικαιούχοι του ΚΕΑ για τον μήνα Δεκέμβριο είναι όσοι όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση μέχρι και την 30 Νοεμβρίου 2019 και έχει εγκριθεί, για το πρόγραμμα «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης».

8 λεπτά πριν, Deep2deep είπε

Δικαιούχοι του ΚΕΑ για τον μήνα Δεκέμβριο είναι όσοι όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση μέχρι και την 30 Νοεμβρίου 2019 και έχει εγκριθεί, για το πρόγραμμα «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης».

Το θέμα είναι ότι όσοι ανανέωσαν στις αρχές δεκεμβρίου είχαν ήδη εγκεκριμένη αίτηση εως το τέλος του Νοεμβρίου, τους έχει εγκριθεί κανονικά και η ''ανανέωση'' αλλά σε κάποιους έχει δώσει έναρξη καταβολής απ'τον ιανουάριο ενώ κανονικά θα έπρεπε να συνεχιστεί η πληρωμή και του Δεκεμβρίου

29 λεπτά πριν, Deep2deep είπε

Αυτό είχα διαβάσει κι εγώ, γι' αυτό περίμενα να γίνει η πληρωμή στις 24/12...

Χρόνια πολλά σε όλους. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ίσως λίγο 'χαζη' αλλά μου έχει κολλήσει στο μυαλό και δεν μπορώ να βρω την απάντηση πουθενά γραμμένη. Λοιπόν,είμαι δικαιούχος ΚΕΑ . τώρα το Φεβρουάριο θα πρέπει να ανανεώσω την αίτηση . Στα εισοδήματα μου θα προσμετράται και το κεα που έπαιρνα το τελευταίο 6μηνο; Δηλαδή :έχουμε εισοδήματα 1100 ευρώ το εξάμηνο συν 70 το μήνα από το επίδομα παιδιου συν το κεα;;;;;;;  Ή μόνο τα δύο πρώτα;;; Έχω μπερδεύτει γιατί αν είναι έτσι περναμε το όριο των 2100.

Ευχαριστώ :)

παιδια αυτο το + 3 που εμφανιζεται διπλα στην ημερομηνια στην αιτηση τι ειναι? χθες ηταν +2 τωρα ειναι +3.

λεει- 3 μερες περαν της προκαθορισμενης περιοδος ισχυος

(Εγκεκριμένη 133,33 € 07/2019 έως 12/2019 +3 )

7 ώρες πριν, vagoskid76 είπε

παιδια αυτο το + 3 που εμφανιζεται διπλα στην ημερομηνια στην αιτηση τι ειναι? χθες ηταν +2 τωρα ειναι +3.

λεει- 3 μερες περαν της προκαθορισμενης περιοδος ισχυος

(Εγκεκριμένη 133,33 € 07/2019 έως 12/2019 +3 )

Το +3 σημαίνει πως έχουν περάσει 3 μέρες από την 1η του μηνός που θα έπρεπε να λήξει η αίτηση σας, αλλά επειδή ήταν αργία το σύστημα δεν λειτουργούσε και δεν έχουν ακυρωθεί οι αιτήσεις. Θα περιμένετε να ακυρωθεί από Τρίτη που είναι η επόμενη εργάσιμη. Αφού ακυρωθεί, θα πρέπει μέχρι τέλος του μήνα να κάνετε την νέα αίτηση.

31 λεπτά πριν, adversus είπε

Το +3 σημαίνει πως έχουν περάσει 3 μέρες από την 1η του μηνός που θα έπρεπε να λήξει η αίτηση σας, αλλά επειδή ήταν αργία το σύστημα δεν λειτουργούσε και δεν έχουν ακυρωθεί οι αιτήσεις. Θα περιμένετε να ακυρωθεί από Τρίτη που είναι η επόμενη εργάσιμη. Αφού ακυρωθεί, θα πρέπει μέχρι τέλος του μήνα να κάνετε την νέα αίτηση.

ευχαριστω πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...