fastnq2 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Πόσο, έπρεπε να πάρει ? 5€ ? Για μια εκτύπωση του ενφια που παίρνει τρία κλικ και έχει κόστος 3 κολλες α4? Δεν ξέρω πες μου εσύ.Γενικα είναι μεγάλη κουβέντα, δεν μπορείς να παίρνεις 50 ευρώ για μηδενική δήλωση και 50 ευρώ για έναν που έχει εισοδήματα από δέκα μεριές και άλλα πέντε ακίνητα που νοικιάζει. Μεγάλη κουβέντα η αυθαίρετη '' κοστολόγηση'' των λογιστών. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από fastnq2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fredd0 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Πόσο, έπρεπε να πάρει ? 5€ ? φρονω οτι επρεπε να του πει παρε το pdf και τραβα στο φωτοτυπαδικο διπλα κι τυπωσε οσες φορες θες 20 σεντς η κοπια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, fastnq2 είπε Στον θείο μου πήρε 10 ευρώ ο λογιστής του για να εκτυπωσει 3 σελίδες που είναι το ε9. Μου κόλλησε το μυαλό όταν μου το πε. Αφού βρίσκουν και τα κάνουν ποιος να τους πει τι. Είναι ανάγκη να πάει στο λογιστή για κάτι τόσο απλό;;;;; Υπάρχουν εκτυπωτές με 25-30 ευρώ που σου λύνουν τα χέρια σε τέτοιες περιπτώσεις και δεν πληρώνεις τίποτε.Και εγώ πριν δύο μήνες για δύο εκτυπώσεις πλήρωσα 10 ευρώ στην λογίστρια αλλά εν γνώσει μου γιατί δεν μπορούσα να το κάνω μόνος.Αλλά για ένα εκαθαριστικό , ένα Ε9 ή Ε1 θα τα βγάλω μόνος γιατί είναι πολύ απλό. Δυστυχώς δεν υπάρχει τιμοκατάλογος για τέτοιες δουλειές και έτσι κακώς αλλά ζητάνε ότι γουστάρουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, papoys1 είπε Είναι ανάγκη να πάει στο λογιστή για κάτι τόσο απλό;;;;; Υπάρχουν εκτυπωτές με 25-30 ευρώ που σου λύνουν τα χέρια σε τέτοιες περιπτώσεις και δεν πληρώνεις τίποτε.Και εγώ πριν δύο μήνες για δύο εκτυπώσεις πλήρωσα 10 ευρώ στην λογίστρια αλλά εν γνώσει μου γιατί δεν μπορούσα να το κάνω μόνος.Αλλά για ένα εκαθαριστικό , ένα Ε9 ή Ε1 θα τα βγάλω μόνος γιατί είναι πολύ απλό. Δυστυχώς δεν υπάρχει τιμοκατάλογος για τέτοιες δουλειές και έτσι κακώς αλλά ζητάνε ότι γουστάρουν. Μα εννοείται ότι δεν πας για τέτοια πράγματα στον λογιστή. Κρατάς τους κωδικούς και εκτυπώνεις οπότε θέλεις εκκαθαριστικα ενφια ε9 ότι θες..Απλα είναι μεγάλος σε ηλικία και μακριά από την τεχνολογία οπότε η θα μάθει η θα πληρώσει. Και όσο θα πληρώνει κάποιος για μια απλή εκτύπωση δεκαευρα αυτό θα συνεχιζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, papoys1 είπε Είναι ανάγκη να πάει στο λογιστή για κάτι τόσο απλό;;;;; Υπάρχουν εκτυπωτές με 25-30 ευρώ που σου λύνουν τα χέρια σε τέτοιες περιπτώσεις και δεν πληρώνεις τίποτε.Και εγώ πριν δύο μήνες για δύο εκτυπώσεις πλήρωσα 10 ευρώ στην λογίστρια αλλά εν γνώσει μου γιατί δεν μπορούσα να το κάνω μόνος.Αλλά για ένα εκαθαριστικό , ένα Ε9 ή Ε1 θα τα βγάλω μόνος γιατί είναι πολύ απλό. Χα, παππου Εχω ενα φιλο που αν τον ακουασεις να μιλαει για μειωση της γραφειοκρατιας, επενδυσεις , online banking , γενικα ολα τα οικονομικα και χρηματιστηριακα νεα κλπ θα νομιζεις οτι ειναι χρηματιστης της Γουωλ στρητ η ceo μιας καινοτομου τεχνολογικης start up Ε περσυ πηγε στον λογιστη να του κανει την αιτηση για το κοινωνικο μερισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, fredd0 είπε φρονω οτι επρεπε να του πει παρε το pdf και τραβα στο φωτοτυπαδικο διπλα κι τυπωσε οσες φορες θες 20 σεντς η κοπια. Η αξία είναι στην φωτοτυπία η στην διαδικασία ? 16 ώρες πριν, fastnq2 είπε Για μια εκτύπωση του ενφια που παίρνει τρία κλικ και έχει κόστος 3 κολλες α4? Δεν ξέρω πες μου εσύ.Γενικα είναι μεγάλη κουβέντα, δεν μπορείς να παίρνεις 50 ευρώ για μηδενική δήλωση και 50 ευρώ για έναν που έχει εισοδήματα από δέκα μεριές και άλλα πέντε ακίνητα που νοικιάζει. Μεγάλη κουβέντα η αυθαίρετη '' κοστολόγηση'' των λογιστών. Εγώ τις εκτυπώσεις τις κάνω μόνος μου και δεν πληρώνω. Τωρα, για τα 50€ υπάρχουν λογιστές πού αν δήλωση μηδενική, παίρνουν 30€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fredd0 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Η αξία είναι στην φωτοτυπία η στην διαδικασία ? επειδη δεν θεωρω οτι το κανε Login στο ταξις κατεβασε pfd οτι εχει καποια αξια το λεω να εκανε καποιο εργο, να το χρεωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, fredd0 είπε επειδη δεν θεωρω οτι το κανε Login στο ταξις κατεβασε pfd οτι εχει καποια αξια το λεω να εκανε καποιο εργο, να το χρεωσει. Τον απασχόλησε,αυτό δεν είναι έργο;"Εσύ" τζάμπα δουλευεις; Ασε που μπορεί να ήταν τρόπος να του πει να μην τον απασχολεί με κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, fredd0 είπε επειδη δεν θεωρω οτι το κανε Login στο ταξις κατεβασε pfd οτι εχει καποια αξια το λεω να εκανε καποιο εργο, να το χρεωσει. Η λύση, σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να βρεις κάποιον γνωστό να σου τις κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cookie20jd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα και χρόνια πολλά!! Τον προηγούμενο μήνα (Νοέμβριο 2019) είχα κάνει στον δήμο αίτηση για το ΚΕΑ η οποία εγκρίθηκε. Ωστόσο, από τις 24/12 που υποτίθεται ότι θα γινόταν η καταβολή του επιδόματος, δεν έχει φανεί τίποτα στον τραπεζικό λογαριασμό, ούτε έχω παραλάβει την προπληρωμένη κάρτα. Σήμερα που το έψαξα, από την τράπεζα μου είπαν απλά ότι δεν έχει εκδοθεί ακόμα η προπληρωμένη κάρτα, ότι δεν φαίνεται καταβολή του υπόλοιπου ποσού στον λογαριασμό και ότι δεν γνωρίζουν κάτι παραπάνω. Επίσης, εκτύπωσα και την κίνηση του λογαριασμού όπου πάλι δεν φαινόταν καμία συναλλαγή (καταβολή επιδόματος, κατάσχεση/ανάληψη του ποσού). Επικοινώνησα με τον ΟΠΕΚΑ και μετά από επιβεβαίωση ότι η αίτηση έχει εγκριθεί, το IBAN είναι σωστό, είμαι πρώτη δικαιούχος του λογαριασμού και ότι η τράπεζα δεν κράτησε τα λεφτά, η υπάλληλος μου είπε ότι έχει γίνει η πληρωμή στον λογαριασμό και ότι φταίει η τράπεζα. Δεν γνωρίζω αν ισχύει αυτό ή αν το είπε ως δικαιολογία, γιατί δεν ακούστηκε να έχει μεγάλη διάθεση να με εξυπηρετήσει... Τέλος απευθύνθηκα στο δήμο και μάλιστα στον υπάλληλο που έκανε την αίτηση, ο οποίος μου είπε απλά να περιμένω γιατί μπορεί να υπάρχει καθυστέρηση λόγω γιορτών. Έχει βρεθεί κανείς σε παρόμοια κατάσταση; Συγγνώμη για το σεντόνι που έγραψα, αλλά είναι η πρώτη φορά που κάνω αίτηση για το ΚΕΑ και ειλικρινά δεν ξέρω αν έχω κάνει κάποιο λάθος ή αν απλά πρέπει να περιμένω κι άλλο και οποιαδήποτε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Ποτε εκανες συγκεκριμενα την αιτηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioannou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, cookie20jd είπε Καλησπέρα και χρόνια πολλά!! Τον προηγούμενο μήνα (Νοέμβριο 2019) είχα κάνει στον δήμο αίτηση για το ΚΕΑ η οποία εγκρίθηκε. Ωστόσο, από τις 24/12 που υποτίθεται ότι θα γινόταν η καταβολή του επιδόματος, δεν έχει φανεί τίποτα στον τραπεζικό λογαριασμό, ούτε έχω παραλάβει την προπληρωμένη κάρτα. Σήμερα που το έψαξα, από την τράπεζα μου είπαν απλά ότι δεν έχει εκδοθεί ακόμα η προπληρωμένη κάρτα, ότι δεν φαίνεται καταβολή του υπόλοιπου ποσού στον λογαριασμό και ότι δεν γνωρίζουν κάτι παραπάνω. Επίσης, εκτύπωσα και την κίνηση του λογαριασμού όπου πάλι δεν φαινόταν καμία συναλλαγή (καταβολή επιδόματος, κατάσχεση/ανάληψη του ποσού). Επικοινώνησα με τον ΟΠΕΚΑ και μετά από επιβεβαίωση ότι η αίτηση έχει εγκριθεί, το IBAN είναι σωστό, είμαι πρώτη δικαιούχος του λογαριασμού και ότι η τράπεζα δεν κράτησε τα λεφτά, η υπάλληλος μου είπε ότι έχει γίνει η πληρωμή στον λογαριασμό και ότι φταίει η τράπεζα. Δεν γνωρίζω αν ισχύει αυτό ή αν το είπε ως δικαιολογία, γιατί δεν ακούστηκε να έχει μεγάλη διάθεση να με εξυπηρετήσει... Τέλος απευθύνθηκα στο δήμο και μάλιστα στον υπάλληλο που έκανε την αίτηση, ο οποίος μου είπε απλά να περιμένω γιατί μπορεί να υπάρχει καθυστέρηση λόγω γιορτών. Έχει βρεθεί κανείς σε παρόμοια κατάσταση; Συγγνώμη για το σεντόνι που έγραψα, αλλά είναι η πρώτη φορά που κάνω αίτηση για το ΚΕΑ και ειλικρινά δεν ξέρω αν έχω κάνει κάποιο λάθος ή αν απλά πρέπει να περιμένω κι άλλο και οποιαδήποτε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη... Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!! Αν δεν την έκανες σε συγκεκριμένο διάστημα θα πάρεις το ΚΕΑ τον επομενο μήνα.... Απλά στο λέω να τσεκαρεις..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cookie20jd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, Dantε είπε Ποτε εκανες συγκεκριμενα την αιτηση? Την αίτηση την έκανα στις 26 Νοεμβρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Παιζει να σε πανε για τον επομενο μηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cookie20jd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Dantε είπε Παιζει να σε πανε για τον επομενο μηνα. 45 λεπτά πριν, alexioannou είπε Αν δεν την έκανες σε συγκεκριμένο διάστημα θα πάρεις το ΚΕΑ τον επομενο μήνα.... Απλά στο λέω να τσεκαρεις..... Κατάλαβα, ίσως επειδή έκανα την αίτηση στο τελευταίο 5ήμερο του Νοεμβρίου να πάει για Ιανουάριο... Όπως και να 'χει, θα περιμένω. Ευχαριστώ πολύ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα