GREGORYMO Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 6 ώρες πριν, rus είπε Kαι οι μισθοι των δυ παλι από αυτους παρθηκαν. Και οι μισθοι των πολιτικων και των παρατρεχαμενων τους το ιδιο. Αν μιλας για τους μεταναστες-προσφυγες-λαθρο-ασυνοδευτα παιδια κλπ. τα λεφτα τα δινει η Ευρωπη. Τι εννοεις "τους παρεχουμε τα παντα"? Τρωμε τα λεφτα και αυτοι μενουν σε αθλιες συνθηκες. Οσο για τα επιδοματα, τα παιρνουν μονο οι νομιμα φορολογουμενοι στη χωρα. Κανείς ένα λάθος. Τα λεφτά τα έδινε η Ευρώπη για τα 2 πρώτα χρόνια ! Τώρα τα πληρώνουμε εμείς. ΥΓ. Ξεχάσαμε να μας ενημερώσουν ΚΑΠΟΙΟΙ και για αυτό ίσως δεν το ήξερες και εσύ. Τα επιδόματα ΚΑΛΩΣ δίνονται. Απλά, θα πρέπει να περιοριστούν τα φαινόμενα εικονικών δικαιούχων. Είναι για τους ΠΙΟ φτωχούς ανθρώπους. ΟΧΙ για να ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ κάποιος το εισόδημα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Κανείς ένα λάθος. Τα λεφτά τα έδινε η Ευρώπη για τα 2 πρώτα χρόνια ! Τώρα τα πληρώνουμε εμείς. ΥΓ. Ξεχάσαμε να μας ενημερώσουν ΚΑΠΟΙΟΙ και για αυτό ίσως δεν το ήξερες και εσύ. Ποιος σου το ειπε αυτό? 29 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Τα επιδόματα ΚΑΛΩΣ δίνονται. Απλά, θα πρέπει να περιοριστούν τα φαινόμενα εικονικών δικαιούχων. Είναι για τους ΠΙΟ φτωχούς ανθρώπους. ΟΧΙ για να ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ κάποιος το εισόδημα του. Αντε παλι... γιατι τα λες αυτα σε μενα, ακουσες να τάσσομαι υπερ των εικονικών δικαιουχων? Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, rus είπε Ποιος σου το ειπε αυτό? Αντε παλι... γιατι τα λες αυτα σε μενα, ακουσες να τάσσομαι υπερ των εικονικών δικαιουχων? ΑΡΚΕΙ να μπεις στο internet και να πληκτρολογήσεις: ΚΕΑ ΝΕΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ και θα δεις ΠΟΙΟΙ είναι ΑΥΤΟΙ !!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε ΑΡΚΕΙ να μπεις στο internet και να πληκτρολογήσεις: ΚΕΑ ΝΕΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ και θα δεις ΠΟΙΟΙ είναι ΑΥΤΟΙ !!!!!!!!!! τι σχεση εχει αυτό με αυτό στο οποιο quotαρησες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, rus είπε τι σχεση εχει αυτό με αυτό στο οποιο quotαρησες? Δεν είμαι εξοικειωμένος με την τεχνολογία και ενώ απάντησα στην πρώτη σου παραπομπή, φαίνεται η δεύτερη. Στην πρώτη απαντώ: Πληκτρολογησες ΚΕΑ ΝΕΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ να δεις τι βγάζει ??????? 13 λεπτά πριν, rus είπε τι σχεση εχει αυτό με αυτό στο οποιο quotαρησες? Απαντώ στο: ΠΟΙΟΣ σου το είπε αυτό ? Τι δεν καταλαβαίνεις ? Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από GREGORYMO Λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Δεν είμαι εξοικειωμένος με την τεχνολογία και ενώ απάντησα στην πρώτη σου παραπομπή, φαίνεται η δεύτερη. Στην πρώτη απαντώ: Πληκτρολογησες ΚΕΑ ΝΕΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ να δεις τι βγάζει ??????? Απαντώ στο: ΠΟΙΟΣ σου το είπε αυτό ? Τι δεν καταλαβαίνεις ? Ασε φιλε μου, εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου. Καλο ειναι να εξοικειωθεις οπως λες, αλλιως θα μπορεις να συννενοηθεις. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Άμα μπεις λοιπόν στο ΚΕΑ ΝΕΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ, θα δεις ότι προστίθενται στον προϋπολογισμό του ΚΕΑ και άλλα άτομα. Αφού το ποσό του προϋπολογισμόυ είναι συγκεκριμένο και αφού αυτοί οι ΝΕΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ είναι οι ΠΙΟ φτωχοί κάτοικοι της χώρας, ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ? Θα σου πω εγώ: αύριο μεθαύριο θα βγαίνουν στο φόρουμ και θα λένε: η κακή κυβέρνηση μου έκοψε το ΚΕΑ !!! Μόλις τώρα, rus είπε Ασε φιλε μου, εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου. Καλο ειναι να εξοικειωθεις οπως λες, αλλιως θα μπορεις να συννενοηθεις. Πληκτρολογησες ΚΕΑ ΝΕΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ η ΑΚΟΜΑ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Άμα μπεις λοιπόν στο ΚΕΑ ΝΕΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ, θα δεις ότι προστίθενται στον προϋπολογισμό του ΚΕΑ και άλλα άτομα. Αφού το ποσό του προϋπολογισμόυ είναι συγκεκριμένο και αφού αυτοί οι ΝΕΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ είναι οι ΠΙΟ φτωχοί κάτοικοι της χώρας, ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ? Θα σου πω εγώ: αύριο μεθαύριο θα βγαίνουν στο φόρουμ και θα λένε: η κακή κυβέρνηση μου έκοψε το ΚΕΑ !!! Αντε παλι ... γιατι τα λες αυτά σε μενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, rus είπε Αντε παλι ... γιατι τα λες αυτά σε μενα? Μα ξεχνάς τι έγραψες !!!!!! Δεν έγραψες ότι τα λεφτά τα δίνει η Ευρώπη και εγώ σου απαντήσα ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ !!! ΥΓ. Τα 2 χρόνια ΠΕΡΑΣΑΝ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Μα ξεχνάς τι έγραψες !!!!!! Δεν έγραψες ότι τα λεφτά τα δίνει η Ευρώπη και εγώ σου απαντήσα ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ !!! ΥΓ. Τα 2 χρόνια ΠΕΡΑΣΑΝ !!! και τι σχεση εχει το ποιος δινει τα λεφτα για τους μετανάστες/προσφυγες με τα περι κεα κλπ που μου εγραψες δυο φορες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, rus είπε και τι σχεση εχει το ποιος δινει τα λεφτα για τους μετανάστες/προσφυγες με τα περι κεα κλπ που μου εγραψες δυο φορες? Μάλλον δεν πληκτρολογησες: ΚΕΑ ΝΕΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ. Οι άνθρωποι αυτοί, για τα 2 πρώτα χρόνια βοηθουνταν από την Ευρώπη. Τώρα λοιπον που έληξε αυτό ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕ εμείς. Η κυβέρνηση λοιπόν τους ΕΒΑΛΕ στο ΚΕΑ !!!!!!! Οι άνθρωποι αυτοί είναι οι ΠΙΟ φτωχοί κάτοικοι της χώρας και θα το παίρνουν. Ο προϋπολογισμός όμως είναι ο ΙΔΙΟΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μάλλον δεν πληκτρολογησες: ΚΕΑ ΝΕΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ. Οι άνθρωποι αυτοί, για τα 2 πρώτα χρόνια βοηθουνταν από την Ευρώπη. Τώρα λοιπον που έληξε αυτό ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕ εμείς. Η κυβέρνηση λοιπόν τους ΕΒΑΛΕ στο ΚΕΑ !!!!!!! Οι άνθρωποι αυτοί είναι οι ΠΙΟ φτωχοί κάτοικοι της χώρας και θα το παίρνουν. Ο προϋπολογισμός όμως είναι ο ΙΔΙΟΣ. Το κεα είναι για τους νομιμως φορολογουμενους στη χωρα, όχι γιαυτους που ερχονται οπως οπως μεσα σε βαρκες και δεν εχουν ουτε χαρτια ουτε τιποτα. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, rus είπε Το κεα είναι για τους νομιμως φορολογουμενους στη χωρα, όχι γιαυτους που ερχονται οπως οπως μεσα σε βαρκες και δεν εχουν ουτε χαρτια ουτε τιποτα. Καλώς η κακώς, ΔΕΝ είναι έτσι !! Αυτό, που γράφεις, ΙΣΧΥΕ αλλά μέχρι τον ΙΟΥΝΙΟ του 2019 που προσθέσαμε ΝΕΟΥΣ δικαιούχους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Καλώς η κακώς, ΔΕΝ είναι έτσι !! Αυτό, που γράφεις, ΙΣΧΥΕ αλλά μέχρι τον ΙΟΥΝΙΟ του 2019 που προσθέσαμε ΝΕΟΥΣ δικαιούχους. Ποιο δεν είναι ετσι? γιαυτους που ερχονται καθε μερα και μενουν σε σκηνες χωρις χαρτια ποιος πληρωνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, rus είπε Ποιο δεν είναι ετσι? γιαυτους που ερχονται καθε μερα και μενουν σε σκηνες χωρις χαρτια ποιος πληρωνει? Είπαμε: τα 2 πρώτα χρόνια η Ευρώπη και ΜΕΤΑ η ΕΛΛΑΔΑ. ΥΓ. Για αυτούς πχ της Ειδομένης ΠΕΡΑΣΑΝ τα 2 χρόνια, έτσι δεν είναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα