Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. περμενω να πληρωθω πρωτη φορα τον αλλο μηνα. υπαρχει καπου που θα μπορω να βλεπω ποτε μπαινουν τα λεφτα? η απλα παω τραπεζα και βλεπω τον λογαριασμο μου...

πχ στο επιδομα ανεργιας εμπαινες στο σαιτ τους και εβλεπες -αποστολη σε τραπεζα- η - προ εγκριση για αποστολη σε τραπεζα - κτλ

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα, συγγενικο προσωπο επαιρνε κανονικα ΚΕΑ μεχρι τωρα. Τωρα εληξε το 6μηνο και πηγαμε να κανουμε ανανεωση και του εβγαλε το παρακατω. Ο λογαριασμος της ΔΕΗ ηταν σε ονομα που εχει πεθανει εδω κ πολυ καιρο κ μονο στην αιτηση που καναμε τωρα (δεν ξερω για ποιον λογο δεν υπηρχε θεμα σε παλαιοτερη αιτηση) εβγαλε το παρακατω μυνημα. Υποψιν καναμε αιτηση να παρει τον λογαριασμο της ΔΕΗ στο ονομα του.

Εχω 2 αποριες. 1.με την αλλαγη στην ΔΕΗ  του λογαριασμου στο ονομα του δικαιουχου, θα ληθει το θεμα ή θα πρεπει να παει στον Δημο και παλι; κοινως ενημερωνετε αυτοματα το συστημα και "λυνεται" η κωλυσιεργία που δημιουργηθηκε στην εγκριση του ΚΕΑ;
2. γραφει "πρεπει να μεταβειτε στο δημο". Προσπαθουσα να βρω καποιο τηλεφωνο αλλά οσα τηλεφωνα βρηκα απο το google που ηταν για την πρόνοια του Πειραια, δεν λειτουργουσαν. εχει καποιος καποια ιδεα που μπορουμε να απευθυνθούμε για να βγαλουμε ακρη;

Καταγραφή.PNG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε φορολογική δήλωση η λογίστρια ενώ της είχε επισημανθεί έβαλε ΤΚ που διαφέρει (κατά 1) σε σχέση με τον λογαριασμό της ΔΕΗ γιατί έτσι έκρινε ότι είναι ο σωστός ΤΚ (ενώ δεν είναι ούτε ο σωστός!) και εμφανίζεται κόλλημα:

"Δεν συμφωνεί o ΤΚ κατοικίας

Ο ΤΚ κατοικίας της αίτησης δεν συμφωνεί με αυτόν που βρίσκουμε από διασταυρώσεις

Πρέπει να μεταβείτε στο Δήμο!"

Τί πρέπει να γίνει; Μπορεί να γίνει από τα ΚΕΠ η δήλωση με τα κατάλληλα δικαιολογητικά; Τί εννοεί μετάβαση στον δήμο;

Τελικά λάθος μου τα παραπάνω. Κάπου κόλλησε το σύστημα ή έκανα λάθος, αφού ξαναέβαλα τον ΤΚ που αναγράφεται στην φορολογική δήλωση και η αίτηση έγινε αποδεκτή.

Επεξ/σία από Krusty
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είναι η δεύτερη φορά που θα υποβάλλω δήλωση για το ΚΕΑ και θα ήθελα να ρωτήσω αν τα ποσά που καταβλήθηκαν την περίοδο των 6 μηνών από την χορήγηση του δηλώνονται σε κάποιο πεδίο της αίτησης και που;

Μήπως εκεί που λέει "λοιπά επιδόματα";

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα. σημερα ηταν  πρωτη φορα που πηρα το επιδομα...αλλα δεν ξερω για πιο λογο αλλα μπηκαν τα μισα λεφτα.

δηλαδη 133 ευρω εγκεκριμενη αιτηση και μπηκαν 66,50 ευρω.  ξερει κανεις κατι? μηπως εγινε καποιο λαθος?

ακυρο......μολις ειδα οτι τα αλλα μισα μπηκαν στην καρτα μου...

Επεξ/σία από vagoskid76
Δημοσ.

Καλησπέρα γενικα το κεα απ' όσο καταλαβαίνω για φοιτητές δεν ισχύει σωστά?Εγώ πρόκειται να σπουδάσω σε πόλη εκτός του τόπου κατοικίας μου συνεπώς θα νοικιάσω σπίτι.Αλλα επειδή τα οικονομικά είναι πολύ στριμωγμένα το κεα θα ήταν ιδιαίτερα σημαντική ελάφρυνση για εμένα και την οικογένειά μου.Με βάση το εισόδημα ειμαστε σίγουρα μέσα αλλά απ'οτι διάβασα οι φοιτητές εξαιρούνται αν κατάλαβα σωστά.Ελπιζω ωστόσο να μην εχω καταλάβει και να βρεθεί μια ακρη.Γνωριζετε κάτι εσεις?Οποιαδήποτε απάντηση εκτιμητή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AgnwstosY είπε

Καλησπέρα γενικα το κεα απ' όσο καταλαβαίνω για φοιτητές δεν ισχύει σωστά?Εγώ πρόκειται να σπουδάσω σε πόλη εκτός του τόπου κατοικίας μου συνεπώς θα νοικιάσω σπίτι.Αλλα επειδή τα οικονομικά είναι πολύ στριμωγμένα το κεα θα ήταν ιδιαίτερα σημαντική ελάφρυνση για εμένα και την οικογένειά μου.Με βάση το εισόδημα ειμαστε σίγουρα μέσα αλλά απ'οτι διάβασα οι φοιτητές εξαιρούνται αν κατάλαβα σωστά.Ελπιζω ωστόσο να μην εχω καταλάβει και να βρεθεί μια ακρη.Γνωριζετε κάτι εσεις?Οποιαδήποτε απάντηση εκτιμητή.

Σωστά.φοιτητές Μέχρι 25 ετών δεν δικαιούνται ΚΕΑ.Μπορεις να δεις για επίδομα ενοικίου,επίδομα παιδιού Α21 κτλπ ,η Μπορεί Κάποιος Από Την οικογένια Σου να κάνει το ΚΕΑ Και να σε δίνουν τα χρήματα αν το δικαιούστε με βαση το οικογενειακό εισόδημα.

Δημοσ.

Καλησπέρα μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος και του έχει συμβεί παίρνω Κέα και εναγοια μου έπαιξε ο αδερφός μου στο στοίχημα λεφτά από το Κέα το δικό μου ξέρετε αν κόβεται γιατί είμαι σε δυσκολη θέση έχετε ακούσει το σχετικα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, arsida1988 είπε

Καλησπέρα μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος και του έχει συμβεί παίρνω Κέα και εναγοια μου έπαιξε ο αδερφός μου στο στοίχημα λεφτά από το Κέα το δικό μου ξέρετε αν κόβεται γιατί είμαι σε δυσκολη θέση έχετε ακούσει το σχετικα

Tι θα έπρεπε να έχουμε ακούσει σχετικά;Οτι έπαιξε ο αδερφός σου στοίχημα με το δικό σου ΚΕΑ ;Εννοείς με την κάρτα;Και πως είχε πρόσβαση στην κάρτα σου;

Αν έγραφα ότι πρέπει να διαβάζετε αυτά που γράφετε πριν πατήσετε υποβολή ώστε να βλέπετε τα λάθη και να τα διορθώνετε ώστε να βγάζουν νόημα πόσο κακός θα ήμουν;

• Thanks 1
Δημοσ.

Όχι φίλε μου έχει πρόσβαση στην κάρτα μου γιατί του την έδωσα εγώ αλλά δεν ήξερα τι θα έκανε εννοώ μήπως έχετε ακούσει αν κόβεται το Κέα εάν παίζει κάποιος κάποιο ποσό σε στοιχήματα πρώτη φορά παίρνω δεν έχω ασχοληθεί με το θεμα και στην σελίδα του Κέα δεν αναφέρεται κάτι γι'αυτό ρώτησα συγγνώμη αν δεν το διατύπωσα σωστά αλλά είμαι σε συνχιση.

21 λεπτά πριν, arsida1988 είπε

Όχι φίλε μου έχει πρόσβαση στην κάρτα μου γιατί του την έδωσα εγώ αλλά δεν ήξερα τι θα έκανε εννοώ μήπως έχετε ακούσει αν κόβεται το Κέα εάν παίζει κάποιος κάποιο ποσό σε στοιχήματα πρώτη φορά παίρνω δεν έχω ασχοληθεί με το θεμα και στην σελίδα του Κέα δεν αναφέρεται κάτι γι'αυτό ρώτησα συγγνώμη αν δεν το διατύπωσα σωστά αλλά είμαι σε συνχιση.

Στις 10/6/2019 στις 11:56 ΜΜ, Simon_says είπε

ειχα βαλει απο την καρτα κεα 5 ευρω σε μια στοιχηματικη εταιρια ειπα το ποσο για να μην φαω κραξιμο οτι τρωω τα λεφτα του κρατους στα στοιχηματα με αιμα τα τετραπλασίασα  αμα τα ζητησω θα μου τα καταθεσουν κανονικα γιατι ξερω οτι αυτη την καρτα δεν μπορεις να την φορτισης, ξερει κανεις?

Καλησπέρα φίλε δεν είχες κανένα πρόβλημα με το Κέα εφόσον έπαιξες στοιχημα γιατί μερικοί λένε ότι κόβεται αν παίζεις στοιχήματα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, arsida1988 είπε

Καλησπέρα φίλε δεν είχες κανένα πρόβλημα με το Κέα εφόσον έπαιξες στοιχημα γιατί μερικοί λένε ότι κόβεται αν παίζεις στοιχήματα

Δεν κόβεται αλλά μπορεί να έχει πρόβλημα  στον στοιχηματικό του λογαριασμό.πράγμα που δεν σε νοιάζει αφου δεν είναι δικο σου ο λογαριασμος.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Δεν κόβεται αλλά μπορεί να έχει πρόβλημα  στον στοιχηματικό του λογαριασμό.πράγμα που δεν σε νοιάζει αφου δεν είναι δικο σου ο λογαριασμος.

Δεν με νοιάζει αυτό ας έχει εμένα με νοιάζει το επίδομα να μην κοπεί ευχαριστώ πάντως

10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Το σωστό θα ήταν να κόβεται,δεν νομίζω να δίνουν επίδομα για να παίζεις στοίχημα.Να την παρεις πίσω και να ευχεσαι να μην στο κόψουν.

Το ελπίζω τώρα τι να πω αυτό εύχομαι και εγώ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, arsida1988 είπε

oxi κανενα θεμα ,και μου τα χαν βαλει κανονικα απο την bet365

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...