Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωπ, σε ευχαριστω. 
για τη δεη που ρωταει και ο φιλος πισω, πρεπει να ειναι στο ονομα αυτου που κανει αιτηση ή μπορει και όχι; 

Επεξ/σία από Rumpelstiltskin
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Rumpelstiltskin είπε

ωπ, σε ευχαριστω. 
για τη δεη που ρωταει και ο φιλος πισω, πρεπει να ειναι στο ονομα αυτου που κανει αιτηση ή μπορει και όχι; 

Χρειάζεται οποιονδήποτε λογαριασμό ΔΕΚΟ. Όχι απαραίτητα ΔΕΗ.

Άρα λογαριασμό νερού ή σταθερού τηλεφώνου.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, christakos07 είπε

ωραιος, σε ευχαριστω και παλι

Δημοσ.

Στην περίπτωση που ζητάει η αίτηση "Πρέπει να μεταβείτε στον δήμο! " Δηλαδή π.χ. στην Θεσσαλονίκη πρέπει να  επισκεφτώ το δημαρχείο της Θεσσαλονικης η μπορώ να κάνω την δουλειά και από ένα ΚΕΠ π.χ. ; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Στην περίπτωση που ζητάει η αίτηση "Πρέπει να μεταβείτε στον δήμο! " Δηλαδή π.χ. στην Θεσσαλονίκη πρέπει να  επισκεφτώ το δημαρχείο της Θεσσαλονικης η μπορώ να κάνω την δουλειά και από ένα ΚΕΠ π.χ. ; 

Στο δήμο, όχι σε ΚΕΠ.

Επισκέπτης
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Μόνο αριθμό παροχής ΔΕΗ η οποία πρέπει να είναι στο όνομα αυτού που κάνει την αίτηση. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα. εγω που εκανα αιτηση στης 18-7-2019 θα πληρωθω απο τον αλλο μηνα ετσι?   πανω στην εγκεκριμενη αιτηση γραφει απο 7ο μεχρι 12ο.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, vagoskid76 είπε

καλημερα. εγω που εκανα αιτηση στης 18-7-2019 θα πληρωθω απο τον αλλο μηνα ετσι?   πανω στην εγκεκριμενη αιτηση γραφει απο 7ο μεχρι 12ο.

ΝΑΙ

Δημοσ.

Καλημέρα, έπαιρνα μέχρι τον προηγούμενο μήνα ΚΕΑ. Είναι ανοιχτές οι αιτήσεις για να ξανά κάνω  αίτηση για ΚΕΑ;

Δημοσ.

Παντα ειναι ανοικτες.Κανεις νεα αιτηση μολις σου στειλουν μηνυμα οτι εληξε η προηγουμενη για να μη χανεις μηνες.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Είναι πάντα ανοιχτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις. Και για το επίδομα στέγασης.

Δημοσ.
2 hours ago, Dantε said:

Παντα ειναι ανοικτες.Κανεις νεα αιτηση μολις σου στειλουν μηνυμα οτι εληξε η προηγουμενη για να μη χανεις μηνες.

Ευχαριστώ, δεν το γνώριζα. Ωστόσο μήνυμα δεν μου έχει έρθει ότι έληξε. Απλά έχω την εντύπωση ότι είχε διάρκεια 6 μήνες και το έπαιρνα από Γενάρη. Μπορώ κάπου να δω την διάρκεια του επιδόματος που έπαιρνα; Μπας και κάνω λάθος και το δικαιουμουν για περισσότερους μήνες. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όταν μπεις στη σελίδα του ΚΕΑ, αφού συνδεθείς με τους κωδικούς του taxis και μετά βάλεις το ΑΜΚΑ σου, θα ανοίξει η σελίδα με τις αιτήσεις σου. Εκεί δες την τελευταία, αν γράφει εγκεκριμένη, είσαι ακόμα οκ. 

Κάτι είχα ακούσει οτι λόγω εκλογών, ίσως να πάρει παράταση γ ισχύς του και να μη χρειαατεί αίτηση στο 6μηνο. Αλλά δε το έχω δει κάπου επίσημα γραμμένο για να πω με σιγουριά οτι ισχύει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...