Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, citelis είπε

Αυτό με την υποχρεωτική εκπαίδευση είναι καινούριο? Για να μην παίρνουν ΚΕΑ οι τσιγγάνοι το έκαναν? 

Σιγουρα μεγαλη μεριδα τσιγγανων θα εχουν προβλημα το σκεπτικο ομως ειναι η επανενταξη στην αγορα εργασιας για αυτο ειναι υποχρεωτικη εκπεδευση, επισης πλεον στην κοινοφελη εργασια σε μαθαινουν και η/υ και δινουν πιστοποιηση.

Επεξ/σία από Exodia The Forbidden One
  • Like 2
Δημοσ.

Για τις καταθέσεις γνωρίζει κανένας παλαίουρας τι να βάλω; Δε μπορώ να βρω κάτι στον κυβερνοχώρο. Σίγουρα είμαι πολύ κατώ του ορίου.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Miracle Worker είπε

Για τις καταθέσεις γνωρίζει κανένας παλαίουρας τι να βάλω; Δε μπορώ να βρω κάτι στον κυβερνοχώρο. Σίγουρα είμαι πολύ κατώ του ορίου.

Το όριο για μόνο πρόσωπο νοικοκυριό είναι 4800

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Το όριο για μόνο πρόσωπο νοικοκυριό είναι 4800

Αυτό το ξέρω. Στην αίτηση τι βάζουμε, που ζητάει ύψος καταθέσεων και δεν το έχει συμπληρωμένο αυτόματα. Λέει ότι είναι αυτό που αναφέρεται στο τελευταίο εκκαθαριστικό, αλλά ούτε εκεί βρίσκω κάτι. 

Δημοσ.

Τη τωρινή εικόνα νομίζω θέλει , οπότε τις τωρινές σου καταθέσεις. Στο εκκαθαριστικό μόνο τόκους (από καταθέσεις) βάζεις, δε βάζεις καταθέσεις.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

Αυτό το ξέρω. Στην αίτηση τι βάζουμε, που ζητάει ύψος καταθέσεων και δεν το έχει συμπληρωμένο αυτόματα. Λέει ότι είναι αυτό που αναφέρεται στο τελευταίο εκκαθαριστικό, αλλά ούτε εκεί βρίσκω κάτι. 

βαζεις τους τοκους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

βαζεις τους τοκους

Δηλαδη αν εχεις 100.000€ και τα εχεις βαλει σε 2ετη προθεσμιακη αρα θα φαινονται μηδεν τοκοι, θα παιρνεις κοινωνικο επιδομα κανονικα για δυο χρονια?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, rus είπε

Δηλαδη αν εχεις 100.000€ και τα εχεις βαλει σε 2ετη προθεσμιακη αρα θα φαινονται μηδεν τοκοι, θα παιρνεις κοινωνικο επιδομα κανονικα για δυο χρονια?

Αυτό δεν το ξέρω μάλλον ναι αλλά υποτίθεται ότι αν σε πιάσουν αργότερα πού θα μπουν οι τόκοι θα σού τα ζητήσουν πίσω για αχρεωστήτως καταβληθέντα και θα σε αποκλείσουν και από το πρόγραμμα για ένα χρόνο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Αυτό δεν το ξέρω μάλλον ναι αλλά υποτίθεται ότι αν σε πιάσουν αργότερα πού θα μπουν οι τόκοι θα σού τα ζητήσουν πίσω για αχρεωστήτως καταβληθέντα και θα σε αποκλείσουν και από το πρόγραμμα για ένα χρόνο.

Ετσι λενε οι οδηγιες τους?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, rus είπε

Ετσι λενε οι οδηγιες τους?

ναι αν κανεις ψευδη δηλωση η δεν δηλωσεις καποιο εισοδημα σου τοτε θα σου ζητηθουν τα λεφτα πισω και θα αποκλιστεις για 1 χρονο απο το προγραμμα, αυτο γινετε αυτοματα και δεν μπορει κανεις να αλλξει την ποινη

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Exodia The Forbidden One είπε

ναι αν κανεις ψευδη δηλωση η δεν δηλωσεις καποιο εισοδημα σου τοτε θα σου ζητηθουν τα λεφτα πισω και θα αποκλιστεις για 1 χρονο απο το προγραμμα, αυτο γινετε αυτοματα και δεν μπορει κανεις να αλλξει την ποινη

Μα ποια ψευδη δηλωση? Τους κανονικους τοκους θα δηλωσεις και θα εισαι νομιμος. Δε σου ζητανέ να δηλωσεις καταθεσεις, ουτε είναι εισοδημα οι καταθεσεις.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, rus είπε

Μα ποια ψευδη δηλωση? Τους κανονικους τοκους θα δηλωσεις και θα εισαι νομιμος. Δε σου ζητανέ να δηλωσεις καταθεσεις, ουτε είναι εισοδημα οι καταθεσεις.

ξεγελας το συστημα γιατι εχεις καταθεσεις πανω απο 4800 και επειδη δεν φαινετε στο συστημα θες να το εκμεταλλευτεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Exodia The Forbidden One είπε

ξεγελας το συστημα γιατι εχεις καταθεσεις πανω απο 4800 και επειδη δεν φαινετε στο συστημα θες να το εκμεταλλευτεις

Δηλαδή οποιος εχει προθεσμιακη πανω από 1 χρονο θεωρειται οτι ξεγελα το συστημα, ετσι λενε οι οδηγιες τους?

Δημοσ.
Στις 18/7/2018 στις 11:58 ΜΜ, naftis είπε

Θέλω να συμπληρώσω ότι το ΚΕΑ είναι σωτήριο για πολλούς ανθρώπους. Χωρίς αυτό κάποιοι θα είχαν βγει στους δρόμους με πολύ άγριες διαθέσεις....

Μην αναφέρετε μόνο περιστατικά με ανθρώπους που κάνουν κακή χρήση, δουλεύουν μαύρα κλπ... 

Οι περισσότεροι τρώνε ένα κομμάτι ψωμί το οποίο δεν είναι και αρκετό... 

Συμφωνω, αλλα επισης το παιρνουν και καποιοι που δεν το δικαιουνται και δεν θα επρεπε να το παιρνουν, και δεν μιλαω για αυτους που κανουν 2-3 μαυρα μεροκαματα τον μηνα, μιλαω για αυτους που αποκρυπτουν ικανοποιητικα εισοδηματα, αυτους που δηλωσαν την αποθηκη "οικια" για να παιρνει το ΚΕΑ το παιδι τους κλπ.

Στις 19/7/2018 στις 12:38 ΠΜ, citelis είπε

Αρκετός κόσμος που παίρνει ΚΕΑ ζει από αυτό! Δηλαδή δεν έχει άλλο εισόδημα και όσο και να φαίνεται απίστευτο σε κάποιους ζει με 200€ το μήνα. Το ''τράβα βρες καμιά δουλειά'' είναι απλό στα λόγια αλλά δύσκολο στη πράξη στις περισσότερες περιπτώσεις. Ότι κάποιοι το παίρνουν γιατί δεν εμφανίζουν τίποτα αλλά πρακτικά έχουν λεφτά είναι αλήθεια δυστυχώς αλλά οι περιπτώσεις είναι λίγες μιας και δεν είναι εύκολο να έχεις εισοδήματα και να μην φαίνεται απολύτως τίποτα. 

Παντα θα υπαρχουν καποιοι που παιρνουν τετοια επιδοματα ενω δεν το δικαιουνται, ειναι αδυνατον να μην συμβει, το ζητημα ειναι να μην ειναι μεγαλο αυτο το ποσοστο, και για την περιπτωση του ΚΕΑ δεν εχω ιδεα κατα ποσο ειναι πολλοι ή λιγοι αυτοι που το παιρνουν ενω δεν θα επρεπε. 

19 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Σιγουρα μεγαλη μεριδα τσιγγανων θα εχουν προβλημα το σκεπτικο ομως ειναι η επανενταξη στην αγορα εργασιας για αυτο ειναι υποχρεωτικη εκπεδευση, επισης πλεον στην κοινοφελη εργασια σε μαθαινουν και η/υ και δινουν πιστοποιηση.

Σιγα μην υπαρξει προβλημα, απλα θα δουλεψουν λιγο παραπανω οι πλαστογραφοι ετσι ωστε να παρουν πλαστα απολυτηρια δημοτικου οι μεγαλυτεροι και γυμνασιου οι νεοτεροι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...