sakis kouts Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, bluesattack είπε Καλυτερα να το δηλωσεις και αν κοπει κοπηκε.Αν δεν σε αφηνει για καποιο λογο το συστημα τραβα στην προνοια να στο κανουν. Aυτο δεν ξερω, δηλωνεται ο τεταρτος μισθος; Γιατι τα πεδια 1ο,2ο,3ο μισθοι ειναι συμπληρωμενα πλεον. Η μονο του το συστημα σε βλεπει κ σε κοβει; 3 ώρες πριν, Anorymous είπε εμενα σε γνωστο μου ειχαν πει οτι μετα το τεταρτο μηνα αν οι 3 μισθοι ειναι πιο πανω απο το κεα κοβεται αυτοματα Ναι ετσι γραφουν κ οι οδηγιες. Ειναι πιο πανω απο το κεα πλεον. Απλα ακουσα αυτο που σου ειπα και αναρωτιεμαι τι γινεται τελικα...
temeteron Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Να ρωτήσω και εγώ κάτι παιδιά ο Πατέρας μου παίρνει προνοιακό επίδομα(οικονομική ενίσχυση) 300 ευρώ λογώ αναπηρίας 67% κάπου διάβασα πως δεν υπολογίζονται τα προνοιακά επιδόματα για αναπηρία ισχύει αυτό ; Στην φορολογική δήλωση πάντως το αναφέρει σαν " Εισοδήματα που εξαιρούνται από φόρο και εισφορά " κωδικός 617.
kalaxan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Η κοπέλα μου τον Απρίλιο ξεκίνησε να παίρνει ΚΕΑ ( 200 ευρώ). Μέχρι τώρα δεν είχε αλλα εισοδήματα. Αν δουλέψει 2 μήνες τον πρώτο full time 500 ευρώ μισθό και το δεύτερο part time 250, ποτε πρέπει να κάνει τροποποιητική; αφου θα έχει μειωθεί το ΚΕΑ στα 183 ευρώ, όταν θα κάνει νέα αίτηση για το 2ο χρόνο θα υπολογιστεί ότι είχε έσοδα το τελευταίο 6μηνο 750 ευρώ και αυτά θα αφαιρεθούν η θα "χαριστεί" ο πρώτος μισθός και 40% του δεύτερου και θα συνεχίσει να παίρνει για ένα χρόνο ( η μήπως 6μηνο?) 183 ευρώ?
Anorymous Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Στις 24/1/2018 στις 8:31 ΜΜ, temeteron είπε Να ρωτήσω και εγώ κάτι παιδιά ο Πατέρας μου παίρνει προνοιακό επίδομα(οικονομική ενίσχυση) 300 ευρώ λογώ αναπηρίας 67% κάπου διάβασα πως δεν υπολογίζονται τα προνοιακά επιδόματα για αναπηρία ισχύει αυτό ; Στην φορολογική δήλωση πάντως το αναφέρει σαν " Εισοδήματα που εξαιρούνται από φόρο και εισφορά " κωδικός 617. αν παιρνει προνιακο δεν υπολογιζεται στο κεα το λεει στην νομοθεσια σχετικα με το κεα εξαιρουνται τα εισοδημα απο προνιακα επιδοματα αναπηριας μη ανταποδοτικα 37 λεπτά πριν, kalaxan είπε Η κοπέλα μου τον Απρίλιο ξεκίνησε να παίρνει ΚΕΑ ( 200 ευρώ). Μέχρι τώρα δεν είχε αλλα εισοδήματα. Αν δουλέψει 2 μήνες τον πρώτο full time 500 ευρώ μισθό και το δεύτερο part time 250, ποτε πρέπει να κάνει τροποποιητική; αφου θα έχει μειωθεί το ΚΕΑ στα 183 ευρώ, όταν θα κάνει νέα αίτηση για το 2ο χρόνο θα υπολογιστεί ότι είχε έσοδα το τελευταίο 6μηνο 750 ευρώ και αυτά θα αφαιρεθούν η θα "χαριστεί" ο πρώτος μισθός και 40% του δεύτερου και θα συνεχίσει να παίρνει για ένα χρόνο ( η μήπως 6μηνο?) 183 ευρώ? την μεταβολη την δηλωνει τις 15 μερες πρωτες μερες του επομενου μηνα απο το τοτε που πηρε λεφτα, ο πρωτος μηνας δεν υπολογιζεται ο δευτερος και ο τριτος μονο το 40 τα εκατο μετα το κεα η θα το κεα αν συνεχισει να δουλευει θα κοπει εκτος αν παιρνει πολυ λιγα λεφτα
kalaxan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Αν δουλέψει μόνο για 2 μηνες και μετά απολυθεί (τώρα Φλεβάρη- Μάρτη) όταν κάνει την νέα αίτηση τον Απρίλιο θα συνεχίσει να παίρνει 183 ευρώ ή θα μειωθούν κατά πολύ? Ευχαριστώ.
Anorymous Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, kalaxan είπε Αν δουλέψει μόνο για 2 μηνες και μετά απολυθεί (τώρα Φλεβάρη- Μάρτη) όταν κάνει την νέα αίτηση τον Απρίλιο θα συνεχίσει να παίρνει 183 ευρώ ή θα μειωθούν κατά πολύ? Ευχαριστώ. θα μειωθειαναλογα τα λεφτα που παιρνει, ας πουμε οτι θα παρει 500 ευρω το μηνα, ο πρωτος δεν μετραει των 2ο θα παρει αλλα 500 θα μετρηθει μονο το 40% αρα 200 ευρω δια 6 κανει 33.3 οποτε θα παει στα 150 ευρω,
eidikos33 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Αυτη την στιγμη εργαζομαι αλλα σε λιγες ημερες ληγει η συμβαση μου οποτε θα διαθετω καρτα ανεργιας,καταθεσεις δεν εχω,ακινητη περιουσια δεν εχω αλλα εχω δωρεαν παραχωρηση το σπιτι και το ηλ.ρευμα στο ονομα του πατερα μου,θα εγκριθει η αιτηση μου αμα την κανω? μεχρι ποτε ειναι ανοικτη η υποβολη των αιτησεων? να περιμενω να απολυθω για να ειμαι ανεργος η να την κανω τωρα? παιζει ρολο? ευχαριστω πολυ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Το ίδιο πράγμα δεν είναι?
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Αυτη την στιγμη εργαζομαι αλλα σε λιγες ημερες ληγει η συμβαση μου οποτε θα διαθετω καρτα ανεργιας,καταθεσεις δεν εχω,ακινητη περιουσια δεν εχω αλλα εχω δωρεαν παραχωρηση το σπιτι και το ηλ.ρευμα στο ονομα του πατερα μου,θα εγκριθει η αιτηση μου αμα την κανω? μεχρι ποτε ειναι ανοικτη η υποβολη των αιτησεων? να περιμενω να απολυθω για να ειμαι ανεργος η να την κανω τωρα? παιζει ρολο? ευχαριστω πολυ Αν είναι παραχώρηση και όχι φιλοξενία θα το δικαιούσαι, μπορείς να την κάνεις και τώρα έχει εισοδηματικά κριτήρια και όχι αν δουλεύεις η είσαι άνεργος. *ναι είναι το ίδιο θέμα μπορεί να μεταφερθεί."
Anorymous Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Λοιπόν σημαντική ανακοίνωση για όσους φίλους δεν το ξέρουν, ΑΠΌ 1/1/2018 ΔΕΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΆΤΕ ΣΑΝ ΕΙΣΌΔΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗΣ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ!
Anorymous Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Άρθρο 65 Επίδοµα εκπαίδευσης και επαγγελµατικής κατάρτισης ανέργων 1. Στο άρθρο 30 του ν. 4144/2013 (Α΄ 88) προστίθεται νέα παράγραφος 5 και η παράγραφος 5 αναριθµείται σε 6, ως εξής: «5. Το επίδοµα εκπαίδευσης ή επαγγελµατικής κατάρ- τισης που καταβάλλεται σε ανέργους είναι αφορολόγη- το, ανεκχώρητο και ακατάσχετο στα χέρια του Δηµοσίου ή τρίτων, δεν δεσµεύεται και δεν συµψηφίζεται µε βεβαι- ωµένα χρέη στη Φορολογική Διοίκηση, στο Δηµόσιο, στα ασφαλιστικά ταµεία ή στα πιστωτικά ιδρύµατα και δεν υ- πολογίζεται στα εισοδηµατικά όρια για την καταβολή ο- ποιασδήποτε παροχής κοινωνικού ή προνοιακού χαρα- κτήρα.» 2. Η διάταξη της παραγράφου 1 του παρόντος ισχύει από 1.1.2018
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 γεια σας συμφοριτες η αιτηση ολοκληρωθηκε 7-3-2017 την πρωτη δοση του κεα την πηρα 27-4-2017 ,μπηκα μεσα στο κεα μπας και κανω την καινουργια μονος και στο πεδιο μισθος εβαλα μηδενικο μιας και εισοδημα δεν εχω απο τον 3ο του 2017 οποτε και απολυθηκα ,εγγεγραμενος στον οαεεδ ειμαι εδω και ενα διμηνο ,επιδομα δεν δικαιουμε. Μου βγαλε,λοπον οτι ο μισθος δεν ταιριαζει με το δηλωθεν εισοδημα και να παω στον δημο,πηγα πηρα το καταλογο με τις φωτοτυπίες τα γνωστα! εκεινο που θελω να ρωτησω ειναι και αυτο γιατι οταν οταν ετυχε να κανω μια ερωτηση με κοιταζε λες και την εβρισα ¨:) ειναι στο πεδιο μισθοςαναφορικα με τα εισοδηματα των τελευταιων 6 μηνων, τι ποσο πρεπει να γραφει? δεν πρεπει να ειναι μηδενικο μιας και οπως ειπα ειμαι απολυμενος απο τον 3ο του 17? και το ρωτω γιατι οταν της το πα μου πε οτι δεν πεζει ρολο
nos1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Simon_says είπε γεια σας συμφοριτες η αιτηση ολοκληρωθηκε 7-3-2017 την πρωτη δοση του κεα την πηρα 27-4-2017 ,μπηκα μεσα στο κεα μπας και κανω την καινουργια μονος και στο πεδιο μισθος εβαλα μηδενικο μιας και εισοδημα δεν εχω απο τον 3ο του 2017 οποτε και απολυθηκα ,εγγεγραμενος στον οαεεδ ειμαι εδω και ενα διμηνο ,επιδομα δεν δικαιουμε. Μου βγαλε,λοπον οτι ο μισθος δεν ταιριαζει με το δηλωθεν εισοδημα και να παω στον δημο,πηγα πηρα το καταλογο με τις φωτοτυπίες τα γνωστα! εκεινο που θελω να ρωτησω ειναι και αυτο γιατι οταν οταν ετυχε να κανω μια ερωτηση με κοιταζε λες και την εβρισα ¨:) ειναι στο πεδιο μισθοςαναφορικα με τα εισοδηματα των τελευταιων 6 μηνων, τι ποσο πρεπει να γραφει? δεν πρεπει να ειναι μηδενικο μιας και οπως ειπα ειμαι απολυμενος απο τον 3ο του 17? και το ρωτω γιατι οταν της το πα μου πε οτι δεν πεζει ρολο Επειδή εχω αντιμετωπίσει ανάλογη περίπτωση με φιλο,τυχαίνει κάποιες φορές να μην συμφωνούν το πραγματικό εισόδημα με αυτό που εμφανίζεται στη σελίδα του ΚεΑ. Σε αυτη την περίπτωση,πας στον ΟΑΕΔ και ζητας μια βεβαίωση για τι ποσα απο επιδόματα εχεις εισπράξει κατα το τελευταίο εξάμηνο(μην κατσεις στην ουρά,δεν θα εξυπηρετηθείς,πήγαινε κατευθείαν στον προϊστάμενο). Μετα,παίρνεις και μια βεβαίωση ενσήμων απο το ΙΚΑ,πάλι για το τελευταίο εξάμηνο. Προφανώς,οι βεβαιώσεις θα αναφέρουν μηδενικά ποσά,αλλά αυτο ειναι και το ζητούμενο... Τα προσκομιζεις στον δήμο και απο εκει και περα ειναι υποχρεωμένοι να διορθώσουν τα ποσα βάση των βεβαιωσεων και να προχωρήσουν την αίτησή σου κανονικά.
MikeJ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Η Eurobank απ ότι έχω καταλάβει δεν στέλνει τη κάρτα τη προπληρωμένη σπίτι αλλά πρέπει να πας να την εκδόσεις σε κατάστημα. Πότε ακριβώς μπορείς να πας μετά την έγκριση της αίτησης δεδομένου ότι η πρώτη πληρωμή γίνεται τέλη Μαρτίου ; Κι επίσης ξέρει κάποιος τι χρειάζεται από δικαιολογητικά για να τη βγάλεις ; Σα το διάλο όλες οι όλες οι άλλες τράπεζες την στέλνουν σπίτι από μόνοι τους. Γι αυτό θα πάω τώρα που νομίζω άρθηκε η απαγόρευση ανοίγματος νέου λογαριασμού στην Πειραιώς... η eurobank μια ζωή δυσκολίες και συχνά δε βρίσκεις atm πουθενά, ενώ πειραιώς και εθνική όλο μπροστά μου πετυχαίνω.
Miracle Worker Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Το επιδομα τριμηνης παραμονης του ΟΑΕΔ υπολογιζεται για το ΚΕΑ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα