Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Anorymous είπε

Οσοι εισασταν απο τους πρωτους που κανατε αιτηση περσι τον φεβρουαριο και δεν εχετε κανει καποια τροποιητικη πρεπει να πατε ξανα στην προνοια να κανετε νεα αιτηση.

Ο αδερφος μου εκανε αιτηση καπου τελη Φεβρουαριου και ειχε πληρωθει τελη Μαρτιου.Τον Ιανουαριο θα το παρει το 200αρι?

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Ο αδερφος μου εκανε αιτηση καπου τελη Φεβρουαριου και ειχε πληρωθει τελη Μαρτιου.Τον Ιανουαριο θα το παρει το 200αρι?

99% ναι απλα θα πρεπει απο φεβρουαριο να παει ξανα στην προνοια, λογικα θα του εχει ερθει και σχετικο μήνυμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Anorymous είπε

99% ναι απλα θα πρεπει απο φεβρουαριο να παει ξανα στην προνοια, λογικα θα του εχει ερθει και σχετικο μήνυμα

Λες οτι δεν θα γίνεται online φέτος; 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, tsioulak είπε

οποιος την εκαε περσι ονλαιν μπορει να την κανει και φετος αν ομως ειχε παει στην προνοια δεν μπορει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Anorymous είπε

Περισυ εγω του την ειχα κανει ονλαιν την αιτηση,απλα αυτος ειχε παει στο κεπ μετα απο κανα δυο μερες και απλα επιβεβαιωσαν οτι ολα ειναι σωστα(κατι τετοιο μου ειχε πει τελος παντων).Επειδη τον βαριεμαι,θα του πω οτι για ανανεωση πρεπει να παει οπωσδηποτε στα κεπ αυτη τη φορα.Μην κανω καμια μαλακια και δεν το παρει,θα μου τα πρηξει κανενα χρονο μετα.Τεσπα,ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Ουσιαστικά λέει ότι και να μην κάνεις τροποποιητική μέχρι τη προθεσμία τότε από την επόμενη κάνεις απλά από την αρχή. 

Ηλεκτρονικά δε γίνεται ; Γιατί να πάει κάποιος από τη πρόνοια ;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Ουσιαστικά λέει ότι και να μην κάνεις τροποποιητική μέχρι τη προθεσμία τότε από την επόμενη κάνεις απλά από την αρχή. 

δεν ειναι ομως βλακεια να σου κοπει για ενα δυο μηνες μεχρι να το κανεις απο την αρχη ? αναλογα την περιπτωση νομιζω ειναι εγω μπορω μονο στην προνοια πχ γιατι εχει γινει λαθος στο εισοδημα μου την 1η φορα και το αλλαξε ο υπαλληλος εκει

Δημοσ.
19 ώρες πριν, tsioulak είπε

Ολα γίνονται ονλαιν. Περσι μονο οι μονογονεικες οικογενειες δε μπορουσαν ονλαιν και πήγαιναν στο Δήμο τους. 

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΡΙΑ. ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΩΣΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΙΣΘΟ ΜΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΤΑ; ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ; ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, sakis kouts είπε

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΡΙΑ. ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ, ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΩΣΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΙΣΘΟ ΜΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΤΑ; ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ; ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

οχι θα κοπει αυτοματα τον επομενο μηνα

Δημοσ.
Στις ‎20‎/‎1‎/‎2018 στις 8:16 ΜΜ, MikeJ είπε

Μαλλον για τον ιδιο λογο που πρεπει να πας από την εφορια για να παρεις την επιστροφη σου. Οταν είναι να σου δωσουν λεφτα ζορίζονται πολύ.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Anorymous είπε

οχι θα κοπει αυτοματα τον επομενο μηνα

ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΟΓ/ΣΜΟ ΤΟΥ KEA. EMENA MOY ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟ 4ο ΜΙΝΙΑΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ;

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, sakis kouts είπε

ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΟΓ/ΣΜΟ ΤΟΥ KEA. EMENA MOY ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟ 4ο ΜΙΝΙΑΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ;

εμενα σε γνωστο μου ειχαν πει οτι μετα το τεταρτο μηνα αν οι 3 μισθοι ειναι πιο πανω απο το κεα κοβεται αυτοματα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sakis kouts είπε

Καλυτερα να το δηλωσεις και αν κοπει κοπηκε.Αν δεν σε αφηνει για καποιο λογο το συστημα τραβα στην προνοια να στο κανουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...