Miracle Worker Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Αντε βαζουν μες το νοικοκυριο τους φιλοξενουμενους, γιατι τουλαχιστον δεν τους μετρανε με συντελεστη 1 και οχι 0,5;
vairass Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 οχι ακομα τελος του μηνα λενε θα προλαβουν σε 20 ημερες να δουν τοσες αιτησεις ;
Putman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Τελικα με συνδικαιουχος λογαριασμου καταθεσεων ξερουμε τι γινεται;
fastnq2 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Στην ωφελούμενη μονάδα εντάσσονται υποχρεωτικά και τα ενήλικα τέκνα έως 25 ετών που φοιτούν σε πανεπιστημιακές σχολές ή σχολεία ή ινστιτούτα επαγγελματικής εκπαίδευσης ή κατάρτισης, ανεξαρτήτως του τόπου διαμονής τους. Κόβονται και οι φοιτητες που μενουν μονοι. Στο συνολικό εισόδημα της ωφελούμενης μονάδας συμπεριλαμβάνεται το σύνολο των επιδομάτων και των κάθε μορφής χρηματικών μεταβιβάσεων, καθώς και το σύνολο των εισοδημάτων που απαλλάσσονται από το φόρο ή φορολογούνται με ειδικό τρόπο. Κλαμα Σε περίπτωση που στη σύνθεση του νοικοκυριού, όπως αυτή απεικονίζεται στη βάση δεδομένων της ΑΑΔΕ και τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος του 2016, προκύψει φιλοξενούμενο μέλος, το οποίο είναι άγνωστο στον αιτούντα, ο τελευταίος δύναται να το εξαιρέσει, χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη επιλογή που θα είναι διαθέσιμη στο σύστημα. Η επιλογή αυτή συνιστά καταγγελία προς την οικεία ΔΟY σε βάρος του εμφαινόμενου ως φιλοξενούμενου περί ψευδούς υποβολής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος. Στη συνέχεια ο αιτών δύναται να προχωρήσει στη διαδικασία υποβολής αίτησης. Πολυ ενδιαφερον.Οπως εγραψα σε προηγουμενα ποστ βλεπω να πιανονται στα χερια ανιψια και θειοι Αχρεωστήτως καταβληθέντα - Αναδρομικότητα και συμψηφισμός πληρωμών 1. Με την επιφύλαξη τυχόν προστίμων που προβλέπονται από άλλες διατάξεις, στα φυσικά πρόσωπα που δηλώνουν ψευδή στοιχεία στην αίτησή τους, επιβάλλονται οι κυρώσεις που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία σε περίπτωση υποβολής ψευδούς δηλώσεως. 2. Τυχόν αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά καταλογίζονται σε βάρος του ανοικείως λαβόντος, με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών ή του νομίμως εξουσιοδοτημένου από αυτόν οργάνου και εισπράττονται κατά τις διατάξεις του ΚΕΔΕ. Εδω βλεπετε τον λογο που το μερισμα δεν δωθηκε φλου οπως περσυ,αλλα με υπουργικη αποφαση και ψηφισμενο στην βουλη.Μαγικες λεξεις?Αχρεωστητως καταβληθεντα.
Anorymous Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 θα προλαβουν σε 20 ημερες να δουν τοσες αιτησεις ; αυτοματα θα γινετε νομιζω θα ειναι απο οτι ακουω ολα προσυμπληρωμενα μονο αφμ αμκα και τους κωδικους του ταξις θα βαζεις 1
rus Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 θα προλαβουν σε 20 ημερες να δουν τοσες αιτησεις ; Ποιος θα τις δει, αυτοματη θα είναι η διαδικασια και όλα τα στοιχεια προσυμπληρωμενα, σιγα μην περναγανε και από συνεντευξη τον κάθε υποψηφιο δικαιουχο [ edit με προλαβε ο Καλυβατσης]
panos0100 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 αυτοματα θα γινετε νομιζω θα ειναι απο οτι ακουω ολα προσυμπληρωμενα μονο αφμ αμκα και τους κωδικους του ταξις θα βαζεις Εγω για σιγουρια θα παω στο ΚΕΠ να μου το κανουν θελει οπως λες το ΑΦΜ αμκα τραπεζικο λογαριασμο να παω της εθνικης; τους κωδικους ενταξει
Anorymous Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Εγω για σιγουρια θα παω στο ΚΕΠ να μου το κανουν θελει οπως λες το ΑΦΜ αμκα τραπεζικο λογαριασμο να παω της εθνικης; τους κωδικους ενταξει απλα να ξερεις οτι λογικα στα κεπ θα εχει αρκετη ταλαιπορια φανταζομαι θα παει πολυ κοσμος
panos0100 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 απλα να ξερεις οτι λογικα στα κεπ θα εχει αρκετη ταλαιπορια φανταζομαι θα παει πολυ κοσμος Θα ειναι ευκολο να το κανω μονος; υπαρχει περιπτωση να μπερδευτώ; είναι σα να κάνεις φορολογική;
vairass Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Πειραιώς λογαριασμό θα δεχτούν η μόνο εθνικής; Αν δεχτούν μόνο εθνικής υπάρχει περίπτωση να μου τα φάει εφορία κλπ; δεν είναι ακατάσχετος ο λογαριασμός της εθνικής μόνο της Πειραιώς.
Anorymous Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Θα ειναι ευκολο να το κανω μονος; υπαρχει περιπτωση να μπερδευτώ; είναι σα να κάνεις φορολογική; οχι θα ειναι πολυ πιο ευκολο Πειραιώς λογαριασμό θα δεχτούν η μόνο εθνικής; Αν δεχτούν μόνο εθνικής υπάρχει περίπτωση να μου τα φάει εφορία κλπ; δεν είναι ακατάσχετος ο λογαριασμός της εθνικής μόνο της Πειραιώς. ασχετα απο την τραπεζα το κοινωνικο μερισμα θα ειναι ακατασχετο και αφορολογητο
vairass Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 οχι θα ειναι πολυ πιο ευκολο ασχετα απο την τραπεζα το κοινωνικο μερισμα θα ειναι ακατασχετο και αφορολογητο Άρα μπορώ να βάλω και iban Πειραιώς;
Anorymous Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Άρα μπορώ να βάλω και iban Πειραιώς; απο οτι ξερω ναι, γενικα νομιζω μονο ο οαεδ εχει κολλημα και θελει λογαριασμο απο εθνικη μονο 3
vairass Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 απο οτι ξερω ναι, γενικα νομιζω μονο ο οαεδ εχει κολλημα και θελει λογαριασμο απο εθνικη μονο Ώραια.. Σε ευχαριστώ! 1
tsioulak Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Διαβασα την ΚΥΑ και εχω 2 ερωτησεις: 1) Τελικα εβαλαν και τα τεκμαρτα εισοδηματα μεσα, σωστα; 2) Θελει να εισαι ασφαλισμενος για (τουλαχιστον) ενα μηνα το 2016 ή γενικα σε ολη σου την ζωη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα