vairass Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Προσοχή θα κάνω μια ερώτηση και ας απαντήσει όποιος ξέρει... Αν έχεις 18 χιλιάδες δηλαδή στο οριο, τα ενοίκια που πληρώνεις αφαιρούνται από τις 18 χιλιάδες η κάνω λάθος;
MikeJ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Τα ενοίκια που πληρώνεις είναι έξοδο. Δεν έχει κάποια σχέση με το εισόδημά σου. Αν εννοείς τα ενοίκια που λαμβάνεις εσύ τότε ναι μετράνε στο χτίσιμο του ετήσιου εισοδήματός σου.
vairass Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Τα ενοίκια που πληρώνεις είναι έξοδο. Δεν έχει κάποια σχέση με το εισόδημά σου. Αν εννοείς τα ενοίκια που λαμβάνεις εσύ τότε ναι μετράνε στο χτίσιμο του ετήσιου εισοδήματός σου. Ο λογιστής μου είπε ότι αφαιρείται το ποσό του ενοικίου που πληρώνω σε κάθε επίδομα. Θα δείξει.
tsioulak Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Προσοχή θα κάνω μια ερώτηση και ας απαντήσει όποιος ξέρει... Αν έχεις 18 χιλιάδες δηλαδή στο οριο, τα ενοίκια που πληρώνεις αφαιρούνται από τις 18 χιλιάδες η κάνω λάθος; Οχι φυσικά (τι νομίζεις οτι είσαι, εταιρία για να αφαιρείς τα έξοδα). Και τα 18000 είναι τα μικτά (ή το τεκμαρτό σε περίπτωση που ειναι μεγαλύτερο).
vairass Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Οχι φυσικά (τι νομίζεις οτι είσαι, εταιρία για να αφαιρείς τα έξοδα). Και τα 18000 είναι τα μικτά (ή το τεκμαρτό σε περίπτωση που ειναι μεγαλύτερο).Μικτά βγάζω 17500, οπότε; 2 άτομα εννοείται.. Εγώ μόνος μικτά γύρω στα 11.
MikeJ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μπα ούτε καν. Το μέρισμα αυτό καθεαυτό δεν θα μετράει στο εισόδημα για το χρόνου πχ. Τα ενοίκια που πληρώνει κάποιος είναι άσχετα
tsioulak Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μικτά βγάζω 17500, οπότε; 2 άτομα εννοείται.. Εγώ μόνος μικτά γύρω στα 11. Και ποσα παιδια φιλοξενουμενα στην φορολογικη δηλωση; 1
vairass Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Και ποσα παιδια φιλοξενουμενα στην φορολογικη δηλωση; Δυο... 2+2 δηλαδή σύνολο είμαστε 4
Putman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Σπίτι 82 τμ. ξέρετε πόσο τεκμηριο έχει; Αν είσαι συνδικαιουχος σε λογαριασμό του πατέρα σου μετράει στην αίτηση για κοινωνικό μέρισμα;
rus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Τα ενοίκια που πληρώνεις είναι έξοδο. Δεν έχει κάποια σχέση με το εισόδημά σου. Kαι οι δοσεις που πληρωνεις για στεγαστικο δανειο εξοδο ειναι, αλλα θεωρουνται τεκμηριο. Σπίτι 82 τμ. ξέρετε πόσο τεκμηριο έχει; Αν είσαι συνδικαιουχος σε λογαριασμό του πατέρα σου μετράει στην αίτηση για κοινωνικό μέρισμα; Πανω από 3,000€. Σαφως και μετραει.
Putman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Kαι οι δοσεις που πληρωνεις για στεγαστικο δανειο εξοδο ειναι, αλλα θεωρουνται τεκμηριο. Πανω από 3,000€. Σαφως και μετραει. Μπορεί ν αφαιρεθείς σαν συνδικαιούχος αν ελέγχουν τις καταθέσεις τη στιγμή που κάνεις την αίτηση;
eidikos33 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Μπορεί ν αφαιρεθείς σαν συνδικαιούχος αν ελέγχουν τις καταθέσεις τη στιγμή που κάνεις την αίτηση; δε μετραει αν εισαι συνδικαιουχος αλλα ποιος δηλωνει τους τοκους
Putman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 δε μετραει αν εισαι συνδικαιουχος αλλα ποιος δηλωνει τους τοκους Δηλώνει ο πατέρας μου τις καταθέσεις αλλά φοβάμαι μη με πετάξει το σύστημα επειδή είμαι συνδικαιουχος στον λογαριασμό.
eidikos33 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δηλώνει ο πατέρας μου τις καταθέσεις αλλά φοβάμαι μη με πετάξει το σύστημα επειδή είμαι συνδικαιουχος στον λογαριασμό. δε θα σε πεταξει απο την στιγμη που δεν δηλωνεις εσυ τους τοκους,αυτοι συμφωνα με τους τοκους που εχεις δηλωσει στην φορολογικη σου δηλωση θα δουν τις καταθεσεις σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα