Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι οι φιλοξενουμενοι δεν το παιρνουν.Αν τον φιλοξενει τοτε η μανα του θα παιρνει +100 ευρω για αυτον ετσι κ αλλιως.

Δημοσ.

μου είπε ένας φίλος οτι παίρνει η μάνα του ΚΕΑ και μπορεί να το πάρει κ ο ίδιος αλλα τ είπα οτι δεν παίζει επειδή τον φιλοξενεί

ποιος έχει δίκιο? επιμένει κ δεν έχω όρεξη να σπαταλήσω χρόνο να ψάξω για κάτι που δεν με αφορά οπότε αν ξέρει κάποιος να μ πει μονολεκτικά απλά να δω αν έχω δίκιο , lol

Εκτος αν εχει γινει κατι παραπάνω π.χ. εχει η μανα ενα σπιτι στο χωριό και το εχει (στα χαρτιά) κανει δωρεάν παραχώρηση τοτε ναι ισως να το δικαιουτε.

• Like 1
Δημοσ.

Σχετικά με το κοινωνικό μέρισμα έχω μια ερώτηση

Εγώ που έχω ετήσιο εισόδημα 300€ είμαι στην κατηγορία των "έως 3000€" ή πάει βάση τεκμηρίου διαβίωσης(3000€) και τεκμηρίου αυτοκίνητου(3200€) άρα συνολικό εισόδημα 6500€ με αποτέλεσμα να πάρω 250€ αντί για 450€?

Να σημειώσω ότι είμαι και δικαιούχος ΚΕΑ

Υ.Γ

Σορυ για το διπλοποστ αλλά μόλις είδα ότι έχει ανοιχτεί θέμα για το μέρισμα επομένως μπορεί να σβηστεί από εδώ

Ευχαριστω

Δημοσ.

1. δεν υπαρχουν τεκμηρια διαβιωσης

2. μονη εξαιρεση οσοι εχουν ακινητα με αντικειμενικη αξια πανω των 180 χιλ

3.δεν εξαιρουνται οι φιλοξενουμενοι αρκει να εχουν υποβαλλει τη δικη τους δηλωση τουλαχιστον δεν αναγραφει κατι τετοιο ως τωρα

4. αυριο ψηφιζεται με τη μορφη του κατεπειγοντος και τος επομενες μερες θα στηθει ειδικη πλατφορμα στο ταξις

Δημοσ.

Μια ειναι η λυση που εχω σκευτει..Θα παντρευομαστε στα χαρτια χηρες/χηρους μεγαλης ηλικιας με τη συγκαταθεση τους,οχι δηλαδη να τους ξεγελαμε ωστε μετα θανατον να παιρνουμε εμεις τις συνταξεις του κ απλα να ζουμε με το ταιρι μας χωρις γαμο.

Δημοσ.

Μια ειναι η λυση που εχω σκευτει..Θα παντρευομαστε στα χαρτια χηρες/χηρους μεγαλης ηλικιας με τη συγκαταθεση τους,οχι δηλαδη να τους ξεγελαμε ωστε μετα θανατον να παιρνουμε εμεις τις συνταξεις του κ απλα να ζουμε με το ταιρι μας χωρις γαμο.

Η λύση είναι μαύρο στις εκλογές φίλε, άσε αυτές τις λύσεις, μαύρο όλοι

Δημοσ.

Πει παιδια μας το κοψαν το κεα λεει γιατι δουλευαμε  8 μηνες ηταν ο πατερας μου στον δημο εγω 4 μηνες σε μια εταιρεια απο οαεδ και μας κοβουν και τα 80Ε που παιρναμε τωρα ειμαστε ανεργοι αλλα επειδη δουλεψαμε ειναι παρα πολλα αυτα που πηραμε να πληροσουμε και καμια εφορια αν ειναι

Δημοσ.

Πει παιδια μας το κοψαν το κεα λεει γιατι δουλευαμε  8 μηνες ηταν ο πατερας μου στον δημο εγω 4 μηνες σε μια εταιρεια απο οαεδ και μας κοβουν και τα 80Ε που παιρναμε τωρα ειμαστε ανεργοι αλλα επειδη δουλεψαμε ειναι παρα πολλα αυτα που πηραμε να πληροσουμε και καμια εφορια αν ειναι

Αυτό είναι το θέμα ότι πλέον δεν αξίζει να δουλεύεις για κάτω από 400 ευρώ, μιας και το κεα σου παρέχει τα 200, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τρόφιμα και μειωμένα τιμολόγια και ένα 24ωρο να το κάνεις ότι γουστάρεις. Τραγικά πράγματα.

Δημοσ.

Ναι αλλα εμεις δεν δουλευουμε δηλαδη μας το εδωσαν περισυ που δεν επρεπε γιατι ο πατερας μου ηταν με συμβαση στο δημο και τωρα που μειναμε ετσι ανεργοι  και οι 2 μας είπανε εχετε λεφτα παρτε απο εκει που αυτα λεφτα φυγανε σε ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΗ οπως τα πηραμε τα δωσαμε πισω  βγαζεις τωρα το αυτοματο και τους θεριζεις τι τους κανεις;

Δημοσ.

1. δεν υπαρχουν τεκμηρια διαβιωσης

2. μονη εξαιρεση οσοι εχουν ακινητα με αντικειμενικη αξια πανω των 180 χιλ

3.δεν εξαιρουνται οι φιλοξενουμενοι αρκει να εχουν υποβαλλει τη δικη τους δηλωση τουλαχιστον δεν αναγραφει κατι τετοιο ως τωρα

4. αυριο ψηφιζεται με τη μορφη του κατεπειγοντος και τος επομενες μερες θα στηθει ειδικη πλατφορμα στο ταξις

Δηλαδή θα λαμβάνεται υπόψη το μεγαλύτερο ποσό ετησίου εισοδήματος μεταξύ του δηλωθέντος και του τεκμαρτού που έχει προκύψει από το άθροισμα των αντικειμενικών δαπανών (τεκμηρίων) διαβίωσης (τεκμήρια διαβίωσης για σπίτια, ΙΧ αυτοκίνητα, σκάφη κ.λπ.) και των δαπανών απόκτησης περιουσιακών στοιχείων (ποσά δαπανών για αποπληρωμές δανείων, αγορές περιουσιακών στοιχείων μεγάλης αξίας κ.λπ.).

Πηγή : dikaiologitika.gr

Δημοσ.

Η λύση είναι μαύρο στις εκλογές φίλε, άσε αυτές τις λύσεις, μαύρο όλοι

Oσο μαυρο και να πεσει, θα βγει κανονικα αποτελεσμα επι των εγκυρων ψηφοδελτιων, οπως παντα... Οι "μαυρες" ψηφοι πανε απευθειας στα σκουπιδια και δε παιζουν πουθενα κανενα ρολο.

Δημοσ.

Oσο μαυρο και να πεσει, θα βγει κανονικα αποτελεσμα επι των εγκυρων ψηφοδελτιων, οπως παντα... Οι "μαυρες" ψηφοι πανε απευθειας στα σκουπιδια και δε παιζουν πουθενα κανενα ρολο.

Ρέ συ όταν λέω μαύρο βγάλε μικρό κομα όχι τους κλασικούς βγάλε 5 μικρά κόμματα.

Δημοσ.

Ετσι, μαλιστα.

• Like 1
Δημοσ.

Για ελλαδα μιλαμε , δυστυχως και τα μικρα κομματα της ιδια νοοτροπιας ειναι.

Μην ξεχναμε οτι και το κυβερνών κομμα πριν λιγα χρονια ηταν ενα μικρο κόμμα του 3-4% το οποιο αγκομαχουσε να εισελθει στη βουλη.

Να πουμε για τα τωρινα μικρα κομματα? Την Χ.Α. ας μην την πιάσουμε, ειναι αλλου παπα ευαγγελιο που ακροβατει μεταξυ νομιμοτητας και παρανομιας. Να πουμε για το κομμα του Λεβεντη με το 0,5% εδω και δεκαετιες το οποιο μπηκε στη βουλη λογω της στηριξης απο τους απογοητευμενους ολων των κομματων. Τι εκανε; Ολο μιλαει για οικουμενικες κυβερνησεις, Τις ειδαμε τις οικουμενικες και προαφατα και ποιο παλια τα παντα ηταν στον παγο. Ακομη και εκει που ελεγε πριν τις εκλογες οι βουλευτες του θα αλλαζουν καθε μισο-ενα χρονο το πηρε αμεσως πισω μετα την εκλογη τους. Τωρα προσφατα με το νομοσχέδιο για την αλλαγη φιλου φωναζε οτι αν ψηφιστει θα παραιτηθει, υπεφηφιστηκε το νομοσχεδιο και αρχισε να ανακαλει τα λεγομενα του με πιπες.Ας μην πιασουμε και τα αλλα κομματα οπως το κκε που ειναι ικανοποιημενο με το 5% και δεν θελει παραπανω γιατι βολεονται ετσι οπως ειναι και δεν θελουν να συμμετάσχουν ποτε σε κυβερνηση γιατι θα πρέπει να ανακαλεσουν τα "πιστευω" και να παρουν μετρα αντιλαικα ή οπως αλλιως θες πεστο. Νταβαντουρι θελουν μονο να κανουν.

Μια απο τα ιδια και ολα τα μικρα κομματα μεσα και έξω απο βουλη. Λογια και μονο λογια και ασχολουνται με την πολιτικη για την πλακα τους δες πχ κομμα οικολογων Βεργης.

Συμπαιρασμα ειτε με μεγαλο ειτε με μικρο ειτε με κοινοβουλευτικη εκπροσωπιση ειτε εξωκοινοβουλετικο κομμα, σωτηρια δεν υπαρχει για το τοπο αυτο . Ολοι τους κοιτανε να βολευτουν αυτοι και τα σογια τους, μικροι και μεγαλοι.

• Like 4
Δημοσ.

Μια απο τα ιδια και ολα τα μικρα κομματα μεσα και έξω απο βουλη. Λογια και μονο λογια και ασχολουνται με την πολιτικη για την πλακα τους δες πχ κομμα οικολογων Βεργης.

Συμπαιρασμα ειτε με μεγαλο ειτε με μικρο ειτε με κοινοβουλευτικη εκπροσωπιση ειτε εξωκοινοβουλετικο κομμα, σωτηρια δεν υπαρχει για το τοπο αυτο . Ολοι τους κοιτανε να βολευτουν αυτοι και τα σογια τους, μικροι και μεγαλοι.

Από τη στιγμή που άλλαξε ο εκλογικός νόμος, από τις μεθεπόμενες εκλογές με το να μην πάει κανείς να ψηφίσει δεν θα μπορεί να βγει κόμμα, εφόσον έχουν κοπεί και η bonus έδρες για το πρώτο. Συνεπώς ούτε 3 κόμματα μαζί δεν θα μπορούν να καλύψουν το 51%

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...