Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συσσωρευτικα

Ευχαριστώ για την πληροφορία, το έχεις σίγουρο αυτό ή απλα το έχεις ακούσει; (ρωτάω επειδή εγω εχω ακούσει και τα δύο)

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακουγεται οτι απο το πλεονασμα που μαλλον θα βγαλουμε θα μοιραστουν 1000ρικα,και λεγεται οτι οι δικαιουχοι του κεα θα τσιμπησουν και αυτοι χιλιαρικακι.Αντε καλοφαγωτα σε οσους δικαιουνται  :-D Γενικα οι ξενοι εχουν το κεα αρκετα ψηλα στο θεμα κοινωνικης προνοιας οποτε οσοι δεν εχετε ψαξτε το μπας και το δικαιουστε.Αλι σε εμας  :fear:  :fear:

Επεξ/σία από fastnq2
Δημοσ.

Ξερει κανεις αν παραλληλα με το προγραμμα κοινωφελους χαρακτηρα μπορει καποιος να λαμβανει κ μειωμενο το επιδομα ΚΕΑ? Ενας υπαλληλος του οαεδ μου το ανεφερε...

ναι θα το παρει για τον πρωτο μηνα που θα πληρωθει τον δευτερο και τον τριτο θα παρει θα παρει ενα μικρο ποσοστο και μετα δεν το δικαιουτε

Ερώτηση, τα 100 ευρω του ΚΕΑ που είναι στην κάρτα, είναι συσσωρευτικα; δηλαδή αν τον ενα μήνα ξοδέψεις τα 90 απο τα 100 της κάρτας, τον αλλο μηνα θα εχει 100 ή 110 η κάρτα;

τα λεφτα στην καρτα μενουν οχ εχει αν δηλαδη τον πρωτο μηνα χαλασει μονο τα 10 απο τα 90 τοτε τον αλλο μηνα που θα μπουν τα αλλα 100 θα εχει 190 κλπ κλπ

Ακουγεται οτι απο το πλεονασμα που μαλλον θα βγαλουμε θα μοιραστουν 1000ρικα,και λεγεται οτι οι δικαιουχοι του κεα θα τσιμπησουν και αυτοι χιλιαρικακι.Αντε καλοφαγωτα σε οσους δικαιουνται  :-D Γενικα οι ξενοι εχουν το κεα αρκετα ψηλα στο θεμα κοινωνικης προνοιας οποτε οσοι δεν εχετε ψαξτε το μπας και το δικαιουστε.Αλι σε εμας  :fear:  :fear:

δεν θα ειναι τοσα πολλα καπου 500 ακουσα μακαρι να το παρουν τουλαχιστον οσες οικογένειες  εχουν αναγκη πραγματικη αναγκη και θα κανουν γιορτες σαν αανθρωποι

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γίνεται να αλλάξε κάποιος την αίτησή του ηλεκτρονικά λόγω αλλαγών στην οικονομική του κατάσταση προς το χειρότερο ώστε να λάβει μεγαλύτερο ποσό ΚΕΑ ;

Ένας φίλος μου παίρνει 20 ευρώ το μήνα (δεν ήξερα καν ότι γίνεται τόσο λίγο) από το ΚΕΑ γιατί όταν έκανε αίτηση είχε κάποια εισοδήματα το εξάμηνο πριν την αίτηση (από καλοκαιρινή εργασία). Πλέον δεν έχει εισοδήματα καθόλου οπότε θεωρήτικά δε γίνεται κάπως να κάνει άλλη αίτηση ώστε να πάρει το κανονικό ποσό ;

Δημοσ.

Γίνεται να αλλάξε κάποιος την αίτησή του ηλεκτρονικά λόγω αλλαγών στην οικονομική του κατάσταση προς το χειρότερο ώστε να λάβει μεγαλύτερο ποσό ΚΕΑ ;

Ένας φίλος μου παίρνει 20 ευρώ το μήνα (δεν ήξερα καν ότι γίνεται τόσο λίγο) από το ΚΕΑ γιατί όταν έκανε αίτηση είχε κάποια εισοδήματα το εξάμηνο πριν την αίτηση (από καλοκαιρινή εργασία). Πλέον δεν έχει εισοδήματα καθόλου οπότε θεωρήτικά δε γίνεται κάπως να κάνει άλλη αίτηση ώστε να πάρει το κανονικό ποσό ;

Βεβαια γινεται αλλα οταν ειναι να μικρυνει καποιο ποσο στην δηλωση θελει να το κανεις απο την τοπικη διευθυνση προνοιας η καποιο κεπ και με αντιστοιχη βεβαιωση που να αποδεικνυει οτι δεν εχει λαβει τα ποσα που του βγαινουν στην αιτηση μεσα στο τελευταιο εξαμηνο.Θα μπουν στην αιτηση και θα ζητησουν το αντιστοιχο δικαιολογητικο.Αν οντως του προκυψει μηδενικο εισοδημα θα παρει 200ρι,και πολυ αργησε να τα διορθωσει εχασε λεφτα.

Δημοσ.

ναι μπορει αλλα οχι δεν γινετε ηλεκτρονικα  για οποιαδηποτε μεταβολη στοιχειων παει στην προνοια με τα καταλληλα δικαιολογητικα.

το εκανα και εγω γιατι φαινοταν εισοδημα απο το επιδομα του οαεδ 3μηνης παρομονης και επαιρνα 160 ευρω, μετα δεν ειχα κανενα εισοδημα και εκανα αλλαγη και τωρα παιρνω το 200αρι ολοκληρο, μετα της γιορτες που θα πληρωθω ενα προγραμμα καταρτησης θα ξαναπαω να το δηλωσω και παλι θα παιρνω λιγοτερα.

Δημοσ.

Παιδια ξερεται ποτε βγαινει αυτο το κεα; γιατι στο δημο δεν μας λενε τιποτα 

τι εννοεις ποτε βγαινει ? η πληρωμη γινετε καθε μηνα

Δημοσ.

Παιδια ξερεται ποτε βγαινει αυτο το κεα; γιατι στο δημο δεν μας λενε τιποτα

Σε ποιο δημο είσαι και δε σε λενε τίποτα;

Δημοσ.

τι εννοεις ποτε βγαινει ? η πληρωμη γινετε καθε μηνα

τωρα δεν πρεπει να κανουμε ανανεωση; νοεμβρη το ειχαμε κανει αν θυμαμαι καλα 

Δημοσ.

Αυτό το επίδομα 67 ετών άνεργη χωρίς ένσημα μπορεί να το πάρει; Αν ναι πως ;

Πρεπει να εχεις και αρκετα αλλα πραγματα περα απο αυτα που αναφερεις (τα κυριοτερα ζητηματα ειναι η αντικειμενικη αξια περιουσιας και το που μενεις), αιτησεις Link.png Site: εδω καθως και σε ΚΕΠ (αν θυμαμαι καλα).

• Like 1
Δημοσ.

Πρεπει να εχεις και αρκετα αλλα πραγματα περα απο αυτα που αναφερεις (τα κυριοτερα ζητηματα ειναι η αντικειμενικη αξια περιουσιας και το που μενεις), αιτησεις Link.png Site: https://keaprogram.gr/pubnr/Account/Login">εδω καθως και σε ΚΕΠ (αν θυμαμαι καλα).

Άρα την πάω στα κεπ και κάνει αίτηση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...