Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aπόγνωση, επειδή δε θέλω να πληρώνεται απο τους φόρους μου ο κάθε χαραμοφάης που βαριέται να βρει δουλειά και προτιμά να ζει παρασιτικά εις βάρος της κοινωνίας? Μάλλον σε πείραξαν οι ζέστες.

το τι έγινε σε αυτην την έρμη χώρα απο το δύο χιλιάδες δέκα εως και σημερα (που γυρισε ο κόσμος ανάποδα) σε ενοχλησε καθόλου; αν ναι τι έκανες για αυτο;

• Like 1
Δημοσ.

Οποιος εχει κανει κεα και δεν εχει δηλωσει τεβα καλο ειναι να παει να το δηλωσει μιας και δωρεαν τροφιμα ειναι και δεν επηρεαζει το ποσο του κεα.

ημουν περσι στο τεβα οταν ξεκινησε δεν εδιναν και πολλα πραγματα ασε που ντρεπομουν λιγο οποτε φετος που εκανα κεα δεν το εβαλα

Δημοσ.

ημουν περσι στο τεβα οταν ξεκινησε δεν εδιναν και πολλα πραγματα ασε που ντρεπομουν λιγο οποτε φετος που εκανα κεα δεν το εβαλα

Ναι ειναι αναλογα τα ποσα μελη ειναι στο νοικοκυριο.Ενταξει δεν υπαρχει λογος για ντροπη,δυσκολοι ειναι οι καιροι ετσι και αλλιως.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ειναι αναλογα τα ποσα μελη ειναι στο νοικοκυριο.Ενταξει δεν υπαρχει λογος για ντροπη,δυσκολοι ειναι οι καιροι ετσι και αλλιως.

ναι για ενα ατομο ειναι πολυ λιγο ,  η διαδηκασια ειναι λιγο ντροπιαστική θα μπορουσε να γινει με ποιο ωραιω τροπο 

Δημοσ.

Τα χρήματα στην prepaid και τα χρήματα στον λογαριασμό μπαίνουν την ίδια μέρα; 

ναι για ενα ατομο ειναι πολυ λιγο ,  η διαδηκασια ειναι λιγο ντροπιαστική θα μπορουσε να γινει με ποιο ωραιω τροπο 

σιγά μη ντραπώ κιόλας, αφού τα δικαιούσαι ... 

κάθε μήνα έπαιρνες; τι περιείχε η σακούλα θυμάσαι;

Δημοσ.

οχι ρε εσυ γιατι να ντραπεις απλα το κανουν πολυ χυμα μιλαω δηλαδη για αυτους που κανουν την διαδηκασια .

ναι περιπου καθε μηνα μπορει ενα μηνα να μην επαιρνα και να επαιρνα δυο φορες τον αλλο μηνα, ανολογα εδιναν διαφορα την μια φορα πχ θα παρες ζαχαρη αλατι λαδι οσπρια ζυμαρικα, την αλλη θα παρεις φρουτα και λαχανικα , την μεθεπομενη θα παρεις κρεας και τυρι κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά δεν είναι και ο΄τι πιο τιμητικό να μη μπορείς να ζήσεις τον εαθτό σου. Ειδικά αν είσαι σε παραγωγική ηλικία και έχεις την υγεία σου.

Δημοσ.

Τι ακριβώς κάνουν χύμα στην διαδικασία;

μαζεουν 200 ατομα να περιμενουν μες την μεση του δρομου σε φαση που γινεσαι θεαμα στον κοσμο που περναει και τα πραγματα στις αποθηκες ειναι λιγο χυμα 

Δημοσ.

Η προπληρωμένη έχει περιορισμούς στο που μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε? Ένας γνωστός μου μου είπε ότι είναι μόνο για αγορές σε supermarket. Ξέρει κανείς αν ισχύει κάτι τέτοιο? Online δε βρίσκω κάποια πληροφορία.

Edit: Το googlαρα λίγο παραπάνω και ίσως τη μπέρδεψαν με τη κάρτα σίτισης. Μου φαίνεται περίεργο να μη μπορώ να πληρώσω λογαριασμούς με τη προπληρωμένη. Τέσπα αν ξέρει κάποιος με σιγουριά τι ισχύει, ας με ενημερώσει pls.

Δημοσ.

Η προπληρωμένη έχει περιορισμούς στο που μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε? Ένας γνωστός μου μου είπε ότι είναι μόνο για αγορές σε supermarket. Ξέρει κανείς αν ισχύει κάτι τέτοιο? Online δε βρίσκω κάποια πληροφορία.

Edit: Το googlαρα λίγο παραπάνω και ίσως τη μπέρδεψαν με τη κάρτα σίτισης. Μου φαίνεται περίεργο να μη μπορώ να πληρώσω λογαριασμούς με τη προπληρωμένη. Τέσπα αν ξέρει κάποιος με σιγουριά τι ισχύει, ας με ενημερώσει pls.

δεν έχεις κάποιον περιορισμό με τη προπληρωμένη κάρτα. ούτε γράφει πάνω πως είναι από ΚΕΑ ειδική κάρτα. Είναι μια κοινή prepaid κάρτα της εκάστοτε τράπεζας. Δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις ανάληψη από ΑΤΜ και εκφόρτιση. Μπορείς να την φορτώσεις βέβαια εσύ, αν το επιθυμείς, όμως πληρώνεις και την αντίστοιχη ανά τράπεζα προμήθεια.

• Like 1
Δημοσ.

Μπήκαν τα χρήματα ... 

ναι μια μερα νωριτερα για αυριο ελεγαν.

εκτος απο το να τραβηξεις λεφτα απο ατμ κανεις οτι αλλο θες ακομα και ηλεκτρονικες αγορες, ευτηχως η νεα καρτα ειναι πολυ ευέλικτη η προηγουμενη της σιτησης με τα 70 ευρω ηταν μονο για σουπερ και δεν την δεχονταν και ολα τα μαγαζια. 

Δημοσ.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Η για μου έκανε αίτηση για το κεα τον Ιούλιο και εγκρίθηκε και χθες της πιστώθηκαν τα 100 ευρώ. Απλά δεν της έχει γίνει κάποια ποστ στη στην κάρτα. Έχει παρατηρηθεί και σε άλλους;

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...