Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, sonikk είπε

Σωστά.Αρα τα στοιχεία τα ζήτησε το υπουργείο και ο πάροχος υπηρεσιών πληρωμών είναι η τράπεζα;

Γιατί  εγώ αρχικά θεώρησα ως πάροχο υπηρεσιών πληρωμων το υπουργείο εφόσον εκείνο εγκρίνει αν θα πληρωθείς.

δε το ειπαμε αυτο προχτες?

• Thanks 1
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα.
Η αίτησή μου ήθελε κανονικά ανανέωση αυτό το μήνα. Μπήκα στην πλατφόρμα και δε με άφηνε να ανοίξω νέα αίτηση. Βλέπω στην κατάσταση της τελευταίας αίτησης να λέει "εγκεκριμένη" και όχι "σε μήνα λήξης ισχύος". Πάτησα προβολή και πάνω δεξιά γράφει "Κατάσταση: Εγκεκριμένη (216,00 €), Ισχύς: 09/2024 έως 02/2025 +2". Ξέρει κανείς τι είναι το +2; Πήρε παράταση για 2 μήνες; Γιατί;

Δημοσ.

θα περιμενεις να ακυρωθει πρωτα και μετα θα κανεις νεα αιτηση. 

Στις 8/1/2022 στις 5:42 ΜΜ, cameranek είπε

το εχω ξαναβαλει σαν πιο παλιος στο κεα απο προσωπικη μου εμπειρια και αν το ψαξετε στο γουγλη...

----ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΠΟΣΤ ΚΕΑ-----

"Διπλα απο τις ημερομηνίες ισχύος της αιτησης ΚΕΑ μου μεσα στην αιτηση μου εμφανιζεται η ενδειξη +1,+2+3 κτλ. Τι ακριβως ειναι αυτο;"

Η ενδειξη αυτη εμφανιζεται σε αιτησεις που ειναι εντος του μηνα επανυποβολης(ανανεωσης) ... Η αιτηση μας ενω εχει ληξει ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΚΥΡΩΘΕΙ για να μπορεσουμε να την ανανεωσουμε. Η ενδειξη +1 κτλ ειναι οι επιπλεον μερες λοιπον που δεν ακυρωνεται. Ειναι αυξων αριθμος και καθε μερα θα παρατηρησουμε πως αλλαζει. Μπορει και να φτασει εως και 13 μέρες επιπλεον (+13)...

Δεν πρεπει να μας ανησυχει. Παρακολουθουμε την αιτηση μας και μολις αυτη η ενδειξη σβησει ΤΟΤΕ μπορουμε να ανανεωσουμε.

Snap 2022-01-08 at 17.44.13.png

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Sellout είπε

Βγαζει σε κανεναν grnet error;

Ελα ρε φιλε και κοντευω να τρελαθω εδω περα και 1-2 ωρες προσπαθω και λεω τι στο διαλο, ιδια με πριν ητανε. 
Αυτο μου βγαζει... ενταξει υπαρχουν και αλλοι

• Πρόβλημα πρόσβασης στο GRNet; Δημιουργήθηκε κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Δημοσ.
Στις 3/5/2023 στις 6:18 ΜΜ, Extacy156 είπε

Ακυρο λύθηκε (πρόβλημα της πλατφόρμας ήταν)

Προσπαθώ να κανω αίτηση για ΚΕΑ επειδή έληξε σήμερα η προηγούμενη και μου ήρθε μήνυμα λήξης.

Με τα ιδια ακριβώς στοιχεία όπως η προηγούμενη, αφού όντως δεν έχει αλλάξει κάτι, μόλις πατάω οριστικοποίηση με ξαναγυρίζει στην αίτηση και γράφει στο πάνω μέρος

• Πρόβλημα πρόσβασης στο GRNet; Δημιουργήθηκε κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά!

Με μια ματιά που έριξα Google η GRNet πρέπει να είναι η εταιρεία υποστήριξης της πλατφόρμας.

Το έχει συναντήσει κανένας άλλος?

Στις επισημάνσεις δεν βγάζει κάποιο σφάλμα

Μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο σήμερα...το πρόβλημα με την πλατφόρμα άργησε να λυθεί;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Nastazia10 είπε

Μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο σήμερα...το πρόβλημα με την πλατφόρμα άργησε να λυθεί;

Από ότι θυμάμαι πήρε κάποιες ώρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...