piccolino Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 3 ώρες πριν, archer100 είπε Ενας γνωστος μου παιρνει το ΚΕΑ και προκειται να παρακολουθησει κατι σεμιναρια πρασινης αναπτυξης επιδοτουμενα. Ξερει κανεις αν το ποσο που θα παρει απο τα σεμιναρια (400 μεικτα) θεωρειται εισοδημα και θα του βγει το ΚΕΑ μειωμενο αργοτερα; Δε θα έχει πρόβλημα, εισοδήματα από εκπαιδευτικά προγράμματα που δεν έχουν ένσημα, δεν υπολογίζονται. Το αναφέρει και στις "συχνές ερωτήσεις" στο site τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loup-Garou Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου Μπήκαν τα λεφτά σήμερα μόνο στην μία κάρτα Δεν έχουν μπει στην Prepaid της Εθνικής Τι φάση; Πάντα μπαίνανε μέχρι το βράδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 1 hour ago, Loup-Garou said: Μπήκαν τα λεφτά σήμερα μόνο στην μία κάρτα Δεν έχουν μπει στην Prepaid της Εθνικής Τι φάση; Πάντα μπαίνανε μέχρι το βράδυ Παρομοίως... Μάλιστα η προπληρωμένη του ΚΕΑ μου εμφανίζεται "Μη Ενεργή" στη λίστα με τις κάρτες και "Ενεργή" όταν μπω στη σελίδα της κάρτας, μέσω browser. Υποθέτω εκεί οφείλεται η καθυστέρηση...γιατί εμφανίζεται "μη ενεργή", δεν γνωρίζω...θα καλέσω αύριο το πρωί στην υποστήριξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 4 ώρες πριν, Loup-Garou είπε Μπήκαν τα λεφτά σήμερα μόνο στην μία κάρτα Δεν έχουν μπει στην Prepaid της Εθνικής Τι φάση; Πάντα μπαίνανε μέχρι το βράδυ αργησανε πολλυ σημερα το πρωι μπηκαν 03:53 28/06/2024 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου Επιβεβαιώνω για δεύτερο συνεχή μήνα ότι η προσθήκη του ποσού της προπληρωμένης κάρτας ΚΕΑ στο PAYZY δεν περνάει πλέον, αλλά περνάει στη REVOLUT (ενώ πριν συνέβαινε το αντίστροφο). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTheReaper89 Δημοσ. 1 Ιουλίου Share Δημοσ. 1 Ιουλίου Μια ερώτηση παιδιά η κάρτα μου εκδόθηκε από την Εθνική στις 18 Ιουνίου και ακόμα δεν έχω παραλάβει από τα ΕΛΤΑ.. Αργούν τόσο πολύ ή να περάσω από εκεί να δω τι γίνεται; Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 1 Ιουλίου Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 10 λεπτά πριν, JohnTheReaper89 είπε Μια ερώτηση παιδιά η κάρτα μου εκδόθηκε από την Εθνική στις 18 Ιουνίου και ακόμα δεν έχω παραλάβει από τα ΕΛΤΑ.. Αργούν τόσο πολύ ή να περάσω από εκεί να δω τι γίνεται; Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια! ακομα νωρις ειναι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTheReaper89 Δημοσ. 1 Ιουλίου Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, cameranek είπε ακομα νωρις ειναι... Ελλάς το μεγαλείο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 1 Ιουλίου Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, JohnTheReaper89 είπε Ελλάς το μεγαλείο σου μονο αμα ειναι αννανεωση καρτας την βγαζουν και καλα 2 μηνες πριν ληξη η παλια και χρεωνουν 6ε πριν καν ερθει η καρτα (το επαθα πριν ενα μηνα) και η ληξη ειναι σε 3 χρονια η κανονικη, και 5 η προπληρωμενη. (prepaid Λήξη 09-2021 / 10-2026 και κανονικη Λήξη 05-2024 / 04-2027) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos010101 Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω. Στο όριο 4800 ευρώ καταθέσεων ώστε να μπορείς να κάνεις αίτηση για κεα. Σε αυτά μετράνε και η προπληρωμενη κάρτα. Επειδή μαζί με το πόσο που εχω στην pre paid κάρτα στον λογαριασμό ξεπερνάνε τα 4800. Εκτός και αν δεν μετράει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2 ώρες πριν, nikos010101 είπε Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω. Στο όριο 4800 ευρώ καταθέσεων ώστε να μπορείς να κάνεις αίτηση για κεα. Σε αυτά μετράνε και η προπληρωμενη κάρτα. Επειδή μαζί με το πόσο που εχω στην pre paid κάρτα στον λογαριασμό ξεπερνάνε τα 4800. Εκτός και αν δεν μετράει. Για τι ποσό μιλάμε στην προπληρωμενη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos010101 Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 600 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου Μόλις τώρα, nikos010101 είπε 600 ευρώ Σήκωσε χρήματα και φροντίζε να είσαι ΠΑΝΤΑ Κάτω από τα 4.800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos010101 Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου Αρα λες οτι μετράει η prepaid ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 5 Ιουλίου Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, nikos010101 είπε Αρα λες οτι μετράει η prepaid ; ΟΛΑ μετράνε. Άλλος έχει ομόλογα άλλος μετοχές κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα