Haldol Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 21 hours ago, artist1 said: και δεν εγκρίνεται η αίτηση αν καποιος εχει 5000 πχ καταθεσεις; ή εγκρίνεται και μετα στην ακυρώνουν; Υπάρχει διασύνδεση. Δηλαδή η πλατφόρμα του ΚΕΑ βλέπει μόνη της τι καταθέσεις υπάρχουν, τι εισοδήματα, κ.λπ. Οπότε δε θα κάνει εξαρχής έγκριση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artist1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Haldol είπε Υπάρχει διασύνδεση. Δηλαδή η πλατφόρμα του ΚΕΑ βλέπει μόνη της τι καταθέσεις υπάρχουν, τι εισοδήματα, κ.λπ. Οπότε δε θα κάνει εξαρχής έγκριση. εγω δεν εχω πατησει εγκριση ακομα αλλα στο ποσο κατω λεει 200...ενω πριν κατι μηνες ελεγε 60 ευρω γιατι ειχα καποιο εισοδημα. Σημαινει πως θα το παρω σιγουρα το 200αρι; Στις καταθεσεις λεει μηδεν, αλλα επειδη ενα συγγενής με εχει σε δικο του λογαριασμο μου βγαζει κατι τοκους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artist1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Μου βγαζει αυτο το μήνυμα ..γιατι; Ετυχε ; Ειμαι γραμμένη στον ΟΑΕΔ πάντως. Πρόβλημα πρόσβασης στον ΟΑΕΔ; [1/2:OAED-Exists] The request channel timed out while waiting for a reply after 00:01:00. Increase the timeout value passed to the call to Request or increase the SendTimeout value on the Binding. The time allotted to this operation may have been a portion of a longer timeout., Inner-Exception-1: The remote server returned an error: (504) Gateway Timeout., Inner-Exception-2: The remote server returned an error: (504) Gateway Timeout. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 ξαναδοκιμασε αργοτερα, το παθαινει καμια φορα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artist1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μου βγαζει μήνυμα : <<Ο ΑΦΜ της παροχής ρεύματος είναι διαφορετικός από τον ΑΦΜ του αιτούντα. Απαιτείται αποδοχή από το δήμο.>> Ενώ ο αριθμός παροχής ειναι στο όνομα μου! Απλα η συνδεση εγινε τωρα.Θα φτιαξει μονο του τις επομενες μερες ή θα πρεπει να τρεχω; Προτιμώ ηλεκτρονικα γιατι διαβαζω εδω πως οι υπαλληλοι παλευουν να βρουν κατι ωστε να μην στο δωσουν. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2023 από artist1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 8 ώρες πριν, artist1 είπε Μου βγαζει μήνυμα : <<Ο ΑΦΜ της παροχής ρεύματος είναι διαφορετικός από τον ΑΦΜ του αιτούντα. Απαιτείται αποδοχή από το δήμο.>> Ενώ ο αριθμός παροχής ειναι στο όνομα μου! Απλα η συνδεση εγινε τωρα.Θα φτιαξει μονο του τις επομενες μερες ή θα πρεπει να τρεχω; Προτιμώ ηλεκτρονικα γιατι διαβαζω εδω πως οι υπαλληλοι παλευουν να βρουν κατι ωστε να μην στο δωσουν. Θέλει μερικές ημέρες. Δοκίμασε 31 το πρωί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artist1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Θέλει μερικές ημέρες. Δοκίμασε 31 το πρωί Η συνδεση εγινε χθες Παρασκευ΄γη το μεσημερι! Πφ ΜΑΚΑΡΙ ως τις 31 να το δεχτει γιατι θα χασω τοσα λεφτα αδικα και τα εχω αναγκη! Ειναι αρκετες λες 4 μερες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, artist1 είπε Η συνδεση εγινε χθες Παρασκευ΄γη το μεσημερι! Πφ ΜΑΚΑΡΙ ως τις 31 να το δεχτει γιατι θα χασω τοσα λεφτα αδικα και τα εχω αναγκη! Ειναι αρκετες λες 4 μερες; Δύσκολο γιατί μιλάμε για 1 εργάσιμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artist1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Δύσκολο γιατί μιλάμε για 1 εργάσιμη. Το συστημα ομως πρεπει να εχει ηδη ενημερωθει απο την Πεμπτη γιατι δεχεται τον αριθμο παροχης ! Ενω πριν ελεγε ελεγξε τον αριθμο παροχης. Ποσες μερες θελει δηλαδη; Αλλα στο mydei δεν με αφηνει να επιλεξω παγια εντολη με καρτα ή ηλεκτρονικο λογαριασμο ακομα ! Ενω φαινεται η συνδεση απο την Πεμπτη και εκει. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2023 από artist1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 49 λεπτά πριν, artist1 είπε Το συστημα ομως πρεπει να εχει ηδη ενημερωθει απο την Πεμπτη γιατι δεχεται τον αριθμο παροχης ! Ενω πριν ελεγε ελεγξε τον αριθμο παροχης. Ποσες μερες θελει δηλαδη; Αλλα στο mydei δεν με αφηνει να επιλεξω παγια εντολη με καρτα ή ηλεκτρονικο λογαριασμο ακομα ! Ενω φαινεται η συνδεση απο την Πεμπτη και εκει. Θα δοκιμάσεις την τρίτη και ότι γίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukas333 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα,δεν εχω παραλαβει ακόμα την προπληρωμενη καρτα για το Ελαχιστο Εγγυημενο Εισόδημα και σημερα γινονται οι πληρωμές,ξερει καποιος τι γίνεται σε αυτην την περίπτωση κι αν χάνεται η πληρωμή;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, loukas333 είπε Καλησπέρα,δεν εχω παραλαβει ακόμα την προπληρωμενη καρτα για το Ελαχιστο Εγγυημενο Εισόδημα και σημερα γινονται οι πληρωμές,ξερει καποιος τι γίνεται σε αυτην την περίπτωση κι αν χάνεται η πληρωμή;; Δεν χάνονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iryna1973 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Ειμαι δικαιούχος επιδόματος ΚΕΑ. Τώρα θέλω να μοιραστώ ένα διαμέρισμα με έναν φίλο γιατί το ενοίκιο έχει ανέβει. Αν το έχουμε και οι δύο στο μίσθωμα ότι πληρώνει εκείνη τα μισά και εγώ τα μισά. θα επεκταθούν τα επιδόματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 δεν συνφερει γιατι βλεπει και τα δυο εισοδιματα μαζι. αν δουλευει και εχει εισοδιμα τοτε χανεις και εσυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosszz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 καλησπερα. κανω αίτηση για κεα και μου βγαζει εισοδημα απο μισθους 570 το τελευταιο εξαμηνο. το μονο ποσο που ελαβα ηταν επιδομα καταρτισης 1000 απο προγραμμα του οαεδ το οποιο ομως στις ερωταπαντησεις για το κεα αναγραφει πως δεν προσμετραται καθολου. στην κατασταση του ικα μου αναγραφει οντως 17 ενσημα και ακαθαριστο ποσο 570. τι γινεται σε αυτη την περιπτωση; παω στο δήμο με βεβαιωση ανεργιας και τη βεβαιωση παρακολουθησης του προγραμματος ή θα μου πουν πως δεν διορθωνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα