BrunoB Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα παρέα, μια ερώτηση.. παω να κάνω πρώτη φορά αίτηση κεα και το προηγούμενο εξάμηνο βγάζει ένα εισόδημα 300€ που είχα πριν 5 μηνες οπότε δείχνει ότι δικαιούμαι 150€. Αν την υποβάλλω τώρα θα κλειδώσει το 150€ για 6 μήνες? Ή θα μπορώ τον άλλο μήνα να ξανακάνω αίτηση (και θα δείχνει 0€ εισόδημα) ώστε να ανέβει στα 200€ ? Αν κλειδώνει, λογικά περιμένω τον άλλο μήνα να πάει 200€, σωστά?
cameranek Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, BrunoB είπε κλειδώνει, λογικά περιμένω τον άλλο μήνα να πάει 200€, σωστά? αυτο ναι 1
LouCi4er Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Στις 15/10/2023 στις 10:21 ΜΜ, valadsk είπε δεν τραβάει μόνο από τη φορολογική. Τραβάει από το Ε9. Θέλει διόρθωση στο Ε9 αρχικά τον ΤΚ του σπιτιου, μετα από μερικες ημερες τροποποιητικη για να περαστει το σπίτι ξανά βάσει εικόνας Ε9 και τέλος αίτηση κεα καινουργια για να τον τραβηξει, οχι διορθωση σε ηδη ανοιχτη αιτηση, δεν θα τον παρει ποτε. Τώρα μου λέει αλλά η υπάλληλος του δήμου.Λεει ότι πρέπει τα τετραγωνικά που αναγράφονται στο Ε9,στοΕ1 και στον λογαριασμό της ΔΕΗ να συμφωνούν.Στην ΔΕΗ και στο Ε9 συμφωνούν,130τμ.Στο Ε1 η λογίστρια είχε βάλει 100τμ στην μάνα μου και 30τμ σαν δωρεάν παραχώρηση σε εμένα,εγώ δεν μένω στο ίδιο σπίτι από περισυ τον Αύγουστο. Ισχύει αυτό που μου λέει η υπάλληλος?
GREGORYMO Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Τώρα μου λέει αλλά η υπάλληλος του δήμου.Λεει ότι πρέπει τα τετραγωνικά που αναγράφονται στο Ε9,στοΕ1 και στον λογαριασμό της ΔΕΗ να συμφωνούν.Στην ΔΕΗ και στο Ε9 συμφωνούν,130τμ.Στο Ε1 η λογίστρια είχε βάλει 100τμ στην μάνα μου και 30τμ σαν δωρεάν παραχώρηση σε εμένα,εγώ δεν μένω στο ίδιο σπίτι από περισυ τον Αύγουστο. Ισχύει αυτό που μου λέει η υπάλληλος? Το είπατε στην λογίστρια ώστε να δηλώσει στην μάνα τα 130 τετραγωνικά? 17 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Τώρα μου λέει αλλά η υπάλληλος του δήμου.Λεει ότι πρέπει τα τετραγωνικά που αναγράφονται στο Ε9,στοΕ1 και στον λογαριασμό της ΔΕΗ να συμφωνούν.Στην ΔΕΗ και στο Ε9 συμφωνούν,130τμ.Στο Ε1 η λογίστρια είχε βάλει 100τμ στην μάνα μου και 30τμ σαν δωρεάν παραχώρηση σε εμένα,εγώ δεν μένω στο ίδιο σπίτι από περισυ τον Αύγουστο. Ισχύει αυτό που μου λέει η υπάλληλος? Ισχύει. Εσύ, τι λες ? 1 και 1 κάνει 2 18 λεπτά πριν, LouCi4er είπε Τώρα μου λέει αλλά η υπάλληλος του δήμου.Λεει ότι πρέπει τα τετραγωνικά που αναγράφονται στο Ε9,στοΕ1 και στον λογαριασμό της ΔΕΗ να συμφωνούν.Στην ΔΕΗ και στο Ε9 συμφωνούν,130τμ.Στο Ε1 η λογίστρια είχε βάλει 100τμ στην μάνα μου και 30τμ σαν δωρεάν παραχώρηση σε εμένα,εγώ δεν μένω στο ίδιο σπίτι από περισυ τον Αύγουστο. Ισχύει αυτό που μου λέει η υπάλληλος? Στο Ε1, τι δηλώσατε? Ότι να ναι, μα ποιός θα το δει?
valadsk Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Στις 19/10/2023 στις 2:03 ΜΜ, LouCi4er είπε Τώρα μου λέει αλλά η υπάλληλος του δήμου.Λεει ότι πρέπει τα τετραγωνικά που αναγράφονται στο Ε9,στοΕ1 και στον λογαριασμό της ΔΕΗ να συμφωνούν.Στην ΔΕΗ και στο Ε9 συμφωνούν,130τμ.Στο Ε1 η λογίστρια είχε βάλει 100τμ στην μάνα μου και 30τμ σαν δωρεάν παραχώρηση σε εμένα,εγώ δεν μένω στο ίδιο σπίτι από περισυ τον Αύγουστο. Ισχύει αυτό που μου λέει η υπάλληλος? προσωπικά, θα δοκίμαζα να κάνω αίτηση εφόσον διόρθωσες το θέμα με τον τκ όπως σου είπα. Αν πάλι εμφάνιζε λάθος για τμ αυτή τη φορά, τότε θα πίστευα την υπάλληλο του Κέντρου Κοινότητας/Δήμου. Αλλά σε ποιο όνομα θέλεις να κάνεις αίτηση; Στης μάνας ή στο δικό σου; Στις 19/10/2023 στις 2:21 ΜΜ, GREGORYMO είπε Το είπατε στην λογίστρια ώστε να δηλώσει στην μάνα τα 130 τετραγωνικά? Ισχύει. Εσύ, τι λες ? 1 και 1 κάνει 2 Στο Ε1, τι δηλώσατε? Ότι να ναι, μα ποιός θα το δει? δεν είναι ότι να ναι, ποιος θα το δει, είναι θέμα να ξέρεις ποιες διασταυρώσεις κάνει το σύστημα και πετάει λάθη και δεν σε αφήνει να την ολοκληρώσεις. Το θέμα με τκ έχω από μόνος μου ανακαλύψει ότι διορθώνεται από το Ε9, μετά στη δήλωση και μετά εκ νέου νέα αίτηση. Το παίρνει από το Ε9. Οι υπάλληλοι του Δήμου, μου έλεγαν άλλαξέ τον και όταν κάνεις νέα φορολογική δήλωσέ τον και κανε αίτηση μετά. Θα εχανα ένα εξάμηνο τζάμπα από άσχετους υπαλλήλους.
LouCi4er Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, valadsk είπε προσωπικά, θα δοκίμαζα να κάνω αίτηση εφόσον διόρθωσες το θέμα με τον τκ όπως σου είπα. Αν πάλι εμφάνιζε λάθος για τμ αυτή τη φορά, τότε θα πίστευα την υπάλληλο του Κέντρου Κοινότητας/Δήμου. Αλλά σε ποιο όνομα θέλεις να κάνεις αίτηση; Στης μάνας ή στο δικό σου; δεν είναι ότι να ναι, ποιος θα το δει, είναι θέμα να ξέρεις ποιες διασταυρώσεις κάνει το σύστημα και πετάει λάθη και δεν σε αφήνει να την ολοκληρώσεις. Το θέμα με τκ έχω από μόνος μου ανακαλύψει ότι διορθώνεται από το Ε9, μετά στη δήλωση και μετά εκ νέου νέα αίτηση. Το παίρνει από το Ε9. Οι υπάλληλοι του Δήμου, μου έλεγαν άλλαξέ τον και όταν κάνεις νέα φορολογική δήλωσέ τον και κανε αίτηση μετά. Θα εχανα ένα εξάμηνο τζάμπα από άσχετους υπαλλήλους. Στην μανα μου θέλω να κάνω,σε αυτή είναι η ΔΕΗ,εγώ μένω σε άλλο σπίτι.Οτι να ναι είναι οι υπάλληλοι,το θέμα με τον ΤΚ δεν είναι και μεγάλο θέμα τελικά,θα το διορθωσουν εκεί που θα κάνω την αίτηση.Την Δευτέρα έχω ραντεβού να παω την μάνα μου,θα δω τι θα μου πούνε. Πιο πολύ ρώτησα γιατί πριν κάτι χρόνια που ήμουν άνεργος και πήγα να κάνω αίτηση για τον εαυτό μου,ο υπάλληλος εκεί,γνωστός για την άρνηση του να περνάει αιτήσεις ΚΕΑ,προσπαθούσε να απορρίψει την αίτηση μου λέγοντας μου θυμάμαι μια δικαιολογία εντελώς αστεία.Οταν και αφού είδε ότι δεν θα έκανα εύκολα πίσω πήρε στα κεντρικά στην Αθήνα,του είπαν και το άκουσα και εγώ ότι αυτό που ισχυριζόταν δεν ίσχυε και τελικά μου έκανε την αίτηση. Γενικά υπάρχει μια τάση από τους υπαλλήλους να προσπαθούνε να μην περνάνε αιτήσεις ΚΕΑ,δεν ξέρω γιατί,ίσως να έχουν τέτοια εντολή,δεν ξέρω.Πολλες φορές λέγοντας δικαιολογίες που δεν ισχύουν.Αλλα αν δεν έχεις το ΦΕΚ να δεις τι ισχύει και τι όχι,δεν μπορείς να ξέρεις.
artist1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Θελω να ρωτησω αν το ποσο το οποιο βγαλει η αιτηση (δεν εχω πατησει οριστικη υποβολη ακομα) ειναι και αυτο που θα παρω; Επισης εκτος απο την ηλεκτρονικη αιτηση υπαρχει και αλλη διαδικασία για την εγκριση ή γινεται μονο ηλεκτρονικα οπως παλια; Επισης εκοψα το ρευμα για οικονομικους λογους πηγα να μεινω στους δικους μου και τωρα θελω να το ξανασυνδεσω γιατι δεν μπορω να παρω το επιδομα. Και οταν παω να κανω αιτηση μου λεει οτι δεν υπαρχει ο αριθμος παροχης. Ξερετε αν ΑΜΕΣΩΣ με το που ξανασυνδεσω το ρευμα αν θα μου τον δεχτει η αιτηση ή θα εχω τρεχαματα; Στις 19/10/2023 στις 2:03 ΜΜ, LouCi4er είπε Τώρα μου λέει αλλά η υπάλληλος του δήμου.Λεει ότι πρέπει τα τετραγωνικά που αναγράφονται στο Ε9,στοΕ1 και στον λογαριασμό της ΔΕΗ να συμφωνούν.Στην ΔΕΗ και στο Ε9 συμφωνούν,130τμ.Στο Ε1 η λογίστρια είχε βάλει 100τμ στην μάνα μου και 30τμ σαν δωρεάν παραχώρηση σε εμένα,εγώ δεν μένω στο ίδιο σπίτι από περισυ τον Αύγουστο. Ισχύει αυτό που μου λέει η υπάλληλος? Και για 1τμ διαφορα υπαρχει προβλημα; Γιατι σε εμενα στην δηλωση λεει 51 ενω στον λογαριασμο ΔΕΗ 52. Μπορω να πω στην ΔΕΗ να το διορθώσει μιας και τωρα θα κανω νεο συμβολαιο; Γιατι νομιζω ειναι ειτε 51 ειτε 51,5 οχι 52 παντως. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2023 από artist1
LouCi4er Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, artist1 είπε Θελω να ρωτησω αν το ποσο το οποιο βγαλει η αιτηση (δεν εχω πατησει οριστικη υποβολη ακομα) ειναι και αυτο που θα παρω; Επισης εκτος απο την ηλεκτρονικη αιτηση υπαρχει και αλλη διαδικασία για την εγκριση ή γινεται μονο ηλεκτρονικα οπως παλια; Επισης εκοψα το ρευμα για οικονομικους λογους πηγα να μεινω στους δικους μου και τωρα θελω να το ξανασυνδεσω γιατι δεν μπορω να παρω το επιδομα. Και οταν παω να κανω αιτηση μου λεει οτι δεν υπαρχει ο αριθμος παροχης. Ξερετε αν ΑΜΕΣΩΣ με το που ξανασυνδεσω το ρευμα αν θα μου τον δεχτει η αιτηση ή θα εχω τρεχαματα; Και για 1τμ διαφορα υπαρχει προβλημα; Γιατι σε εμενα στην δηλωση λεει 51 ενω στον λογαριασμο ΔΕΗ 52. Μπορω να πω στην ΔΕΗ να το διορθώσει μιας και τωρα θα κανω νεο συμβολαιο; Γιατι νομιζω ειναι ειτε 51 ειτε 51,5 οχι 52 παντως. Αν συμφωνουν τα τμ σε Ε9 και Ε1 δεν εχεις θεμα,στην ΔΕΗ δεν παιζει ρολο. 1
artist1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) και η αιτηση περναει και απο 2ο σταδιο ή αρκει να την κανουμε ηλεκτρονικα; φοβαμαι μην ΄συνδεσω το ρευμα και τελικα δεν παρω το ποσο που λεει ή μου ζητανε εξτρα χαρτια Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2023 από artist1
MariaLog Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 την κανεις ηλεκτρονικα και σου λεει εκεινη την στιγμη αν το παιρνεις η οχι 1
artist1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, MariaLog είπε την κανεις ηλεκτρονικα και σου λεει εκεινη την στιγμη αν το παιρνεις η οχι σε ευχαριστω! και δεν κανω κατι αλλο...απλα θα πιστωθεί τον επόμενο μηνα το ποσο; (καρτα εχω απο παλιοτερα που το έπαιρνα) 1
artist1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 11 ώρες πριν, LouCi4er είπε Αν συμφωνουν τα τμ σε Ε9 και Ε1 δεν εχεις θεμα,στην ΔΕΗ δεν παιζει ρολο. στο Ε1 λεει 51 τμ ενω στο Ε9 λεει 50,85....λες να εχω θεμα;
LouCi4er Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 50 λεπτά πριν, artist1 είπε στο Ε1 λεει 51 τμ ενω στο Ε9 λεει 50,85....λες να εχω θεμα; Όχι,δεν θα υπάρχει θέμα,μην αγχώνεσαι.Αν είχες 30τμ.πχ διάφορα,εκεί θα είχες θέμα. 1
artist1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, LouCi4er είπε Όχι,δεν θα υπάρχει θέμα,μην αγχώνεσαι.Αν είχες 30τμ.πχ διάφορα,εκεί θα είχες θέμα. ευχαριστω! εγω δεν θα χρειαστει να παω σε ΚΕΠ οπως εσυ δηλαδη ; ολα ηλεκτρονικα γινονται; Στις 24/4/2023 στις 4:08 ΜΜ, Haldol είπε Αδερφέ άμα έχεις κεφάλαιο ικανό να σου "κάψει" το ΚΕΑ από τους τόκους των λογαριασμών, είσαι έτσι κι αλλιώς εκτός ΚΕΑ (λόγω του κεφαλαίου). Το ανώτερο που επιτρέπει το ΚΕΑ σε καταθέσεις για μονοπρόσωπο νοικοκυριό είναι 4.800€. Αυτά, με ένα γενναιόδωρο επιτόκιο 2,5% (σε προθεσμιακό λογαριασμό) θα σου δώσουν < 120€ σε ένα έτος. Το όριο του ΚΕΑ στο εξάμηνο (για 1 πρόσωπο) είναι... 1.200€. Οπότε οι τόκοι όπως βλέπεις δε πλησιάζουν καν. και δεν εγκρίνεται η αίτηση αν καποιος εχει 5000 πχ καταθεσεις; ή εγκρίνεται και μετα στην ακυρώνουν; Στις 23/12/2022 στις 10:47 ΜΜ, GREGORYMO είπε Θα περιμένεις 2-3 ημέρες αν εχεις κομμένο ρεύμα και το ξανασυνδέσεις παλι θα πρέπει να περιμένεις 2-3 μέρες απο οταν γινει η συνδεση για να το δεχτει η αιτηση; Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2023 από artist1
MariaLog Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2023 18 hours ago, artist1 said: σε ευχαριστω! και δεν κανω κατι αλλο...απλα θα πιστωθεί τον επόμενο μηνα το ποσο; (καρτα εχω απο παλιοτερα που το έπαιρνα) ναι, αμα εγκριθει, παιρνεις το ποσο τον επομενο μηνα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα