Mr_Comple Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Όποιος έχει Prepaid visa KEA από εθνική τράπεζα ας με βοηθήσει. Δεν μπορώ με κανένα τρόπο να προσθέσω την κάρτα μου στο Google Wallet για να πληρώνω ανέπαφα. Μίλησα με εθνική δεν βλέπουν κανένα πρόβλημα. Η κάρτα είναι ενεργή και τρέχει καθημερινά. Μίλησα με το support της google κανένα θέμα κ εκεί. Δήλωσα απώλεια της προπληρωμένης με την ελπίδα να έρθει καινούρια και να την προσθέσω για ανέπαφες συναλλαγές. Τίποτα. Την προσθέτω κανονικά στο Google pay στο pc και μόλις πάω να την βάλω στην εφαρμογή wallet μου έρχεται μήνυμα πως έχω υπάρχει το ημερήσιο όριο αγορών ενώ δεν έχω κάνει καμία αγορά. Το ίδιο μου έρχεται και όταν την έβαλα στο paypal αλλά εκεί την πήρε χωρίς πρόβλημα. Μια debit της εθνικής είναι συνδεδεμένη με το google wallet και πληρώνω από το κινητό κανονικά. Υποψιάζομαι πως την έχουν γενικά έχουν και μπλοκάρει τις προπληρωμένες ΚΕΑ από το να μπαίνουν στο google wallet. Στο support της εθνικής δεν έχουν ιδέα με ρωτούσαν αν έχω samsung η xiaomi. 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefa_1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Καλησπερα, μου εληξε τον προηγουμενο μηνα η prepaid της Eurobank και Τριτη γινεται η πιστωση. Αν δεν προλαβω να την βγαλω εγκαιρως (τουλαχιστο στο δικο μου το καταστημα στην επαρχια πας εκει και στη βγαζουν αμεσως, δεν στελνουν τιποτα ταχυδρομικως) χανονται τα λεφτα ? Η εμφανιζονται με το που εκδοθει η καρτα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Comple Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 7 ώρες πριν, stefa_1 είπε Καλησπερα, μου εληξε τον προηγουμενο μηνα η prepaid της Eurobank και Τριτη γινεται η πιστωση. Αν δεν προλαβω να την βγαλω εγκαιρως (τουλαχιστο στο δικο μου το καταστημα στην επαρχια πας εκει και στη βγαζουν αμεσως, δεν στελνουν τιποτα ταχυδρομικως) χανονται τα λεφτα ? Η εμφανιζονται με το που εκδοθει η καρτα ? Δε χρειάζεται να βγάλεις κάτι θα σου έρθει η καινούρια στο σπίτι αφού έληξε. Τα λεφτά μένουν στο λογαριασμό σου δε πάνε πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTheReaper89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Μια ερώτηση παιδιά έχω ήδη πάρει τους 5 μήνες της ενίσχυσης αλλά τώρα μου ακυρώθηκε η αίτηση και δεν θα κάνω πάλι αίτηση για κάποιο διάστημα καθώς δεν δικαιούμαι λόγω εισοδήματος. Γνωρίζετε αν θα πάρω και τα χρήματα του τελευταίου μήνα; Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Comple Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 49 λεπτά πριν, JohnTheReaper89 είπε Μια ερώτηση παιδιά έχω ήδη πάρει τους 5 μήνες της ενίσχυσης αλλά τώρα μου ακυρώθηκε η αίτηση και δεν θα κάνω πάλι αίτηση για κάποιο διάστημα καθώς δεν δικαιούμαι λόγω εισοδήματος. Γνωρίζετε αν θα πάρω και τα χρήματα του τελευταίου μήνα; Ευχαριστώ πολύ! Τι εννοείς ακυρώθηκε; από ποιον; Το επίδομα κλειδώνει για 6μηνες άσχετα με το τι μεσολαβεί μέσα στο εξάμηνο. Ακόμα και αν κάνεις ΚΕΑ και την επόμενη κερδίσεις το Τζόκερ θα εξακολουθείς να εισπράττεις το επίδομα για το επόμενο 6μηνο κανονικά. Αν, αν πας για ανανέωση, βλέποντας τα εισοδήματα του προηγούμενου εξαμήνου τότε απορρίπτεται η αίτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTheReaper89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Μου ήρθε ενημέρωση ότι ακυρώνεται λόγω πέρατος του 6μηνου είχα κάνει την αίτηση τέλη Νοεμβρίου και πληρωθηκα Χριστούγεννα για πρώτη φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Comple Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, JohnTheReaper89 είπε Μου ήρθε ενημέρωση ότι ακυρώνεται λόγω πέρατος του 6μηνου είχα κάνει την αίτηση τέλη Νοεμβρίου και πληρωθηκα Χριστούγεννα για πρώτη φορά Θα πληρωθείς και μεθαύριο. Για τελευταία φορά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 9 ώρες πριν, Mr_Comple είπε Το επίδομα κλειδώνει για 6μηνες άσχετα με το τι μεσολαβεί μέσα στο εξάμηνο. Ακόμα και αν κάνεις ΚΕΑ και την επόμενη κερδίσεις το Τζόκερ θα εξακολουθείς να εισπράττεις το επίδομα για το επόμενο 6μηνο κανονικά. Στις οδηγιες αναφερεται οτι μπορει οποιαδηποτε στιγμη να ακυρωθει το επιδομα, αν διαπιστωθει οτι δεν πληροις τα κριτηρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefa_1 Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 27/5/2023 στις 9:49 ΜΜ, Mr_Comple είπε Δε χρειάζεται να βγάλεις κάτι θα σου έρθει η καινούρια στο σπίτι αφού έληξε. Τα λεφτά μένουν στο λογαριασμό σου δε πάνε πουθενά. Prepaid ποτε δεν μου εχει ερθει με ταχυδρομειο, χρεωστικη/debit ναι, τουλαχιστο απο τη Eurobank. Πολλες αναποδιες μου τυχαν τελευταια και ξεχασα τελειως αυτη την υποχρεωση, το αφησα για τελευταια στιγμη και ειμαι αδικαιολογητος γιατι κανενας δεν εχει την τελεια ζωη. Ελπιζω μονο να μη χαθουν τα λεφτα εαν δεν υπαρχει ενεργη καρτα. Απλα αν καποιος εχει εμπειρια, ειχα παλια (δυστυχως χασαμε επαφες να τον ρωτουσα) ενα γνωστο που δεν ηξερε οτι πρεπει να εχει prepaid και πηγε εθνικη και του την εστειλαν με ταχυδρομειο, αλλα δεν θυμαμαι τι μου ειπε/ποτε ή αν μπηκαν τα λεφτα. Και ρωταω αν καποιος εχει εμπειρια να παρει ΚΕΑ μην εχοντας prepaid ή ξεχασε να την ανανεωση οπως στην περιπτωση μου που η τραπεζα δεν στελνει prepaid στο σπιτι. Τα πηρε μετα τα λεφτα οταν εβγαλε την prepaid ? Eχω ρωτησει σε τραπεζα, καμια απαντηση. Πηρα τηλ για πληροφοριες του ΚΕΑ, δεν το σηκωνουν. Ποσταρα στο FB σε ομαδα για επιδοματα, δεν μου ενεκριναν το ποστ, καμια λοιπον απαντηση και απο κει. Τελευταια προσπαθεια = κεντρο κοινοτητας. Το σηκωνουν και μου λενε συνεχως να τους παρω σε λιγο γιατι πνιγονται απο τη δουλεια. Eν παση περιπτωση, εγω θα παω να βγαλω καρτα αυριο γιατι σημερα κατι μου ετυχε, και αυριο ειναι και η καταθεση, αν και στη χρεωστικη μπαινουν μετα τις 7. Ελπιζω να τα δω το απογευμα. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2023 από stefa_1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, stefa_1 είπε Prepaid ποτε δεν μου εχει ερθει με ταχυδρομειο, χρεωστικη/debit ναι, τουλαχιστο απο τη Eurobank. Πολλες αναποδιες μου τυχαν τελευταια και ξεχασα τελειως αυτη την υποχρεωση, το αφησα για τελευταια στιγμη και ειμαι αδικαιολογητος γιατι κανενας δεν εχει την τελεια ζωη. Ελπιζω μονο να μη χαθουν τα λεφτα εαν δεν υπαρχει ενεργη καρτα. Απλα αν καποιος εχει εμπειρια, ειχα παλια (δυστυχως χασαμε επαφες να τον ρωτουσα) ενα γνωστο που δεν ηξερε οτι πρεπει να εχει prepaid και πηγε εθνικη και του την εστειλαν με ταχυδρομειο, αλλα δεν θυμαμαι τι μου ειπε/ποτε ή αν μπηκαν τα λεφτα. Και ρωταω αν καποιος εχει εμπειρια να παρει ΚΕΑ μην εχοντας prepaid ή ξεχασε να την ανανεωση οπως στην περιπτωση μου που η τραπεζα δεν στελνει prepaid στο σπιτι. Τα πηρε μετα τα λεφτα οταν εβγαλε την prepaid ? Eχω ρωτησει σε τραπεζα, καμια απαντηση. Πηρα τηλ για πληροφοριες του ΚΕΑ, δεν το σηκωνουν. Ποσταρα στο FB σε ομαδα για επιδοματα, δεν μου ενεκριναν το ποστ, καμια λοιπον απαντηση και απο κει. Τελευταια προσπαθεια = κεντρο κοινοτητας. Το σηκωνουν και μου λενε συνεχως να τους παρω σε λιγο γιατι πνιγονται απο τη δουλεια. Eν παση περιπτωση, εγω θα παω να βγαλω καρτα αυριο γιατι σημερα κατι μου ετυχε, και αυριο ειναι και η καταθεση, αν και στη χρεωστικη μπαινουν μετα τις 7. Ελπιζω να τα δω το απογευμα. Κοίτα σε οικογενειακό μου ατομο σε €μπανκ , τα λεφτά εμφανιστηκαν στη νεα καρτα. Βεβαια πας απ το κατάστημα και την δινουν δεν ερχεται ταχυδρομικα. Εληγε ας πουμε 05/23 πηγε τελευταία μερα Μαΐου και πηρε την καρτα. (Τυχαιος ο μηνας παντως ειχε παει την τελευταία μερα του μηνα που εληγε). Απ οτι ειχαν πει στη τραπεζα και ειπαν και κάποιοι συνφορουμιτες τα λεφτα δεν χανονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefa_1 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 9 ώρες πριν, panosno1com είπε Κοίτα σε οικογενειακό μου ατομο σε €μπανκ , τα λεφτά εμφανιστηκαν στη νεα καρτα. Βεβαια πας απ το κατάστημα και την δινουν δεν ερχεται ταχυδρομικα. Εληγε ας πουμε 05/23 πηγε τελευταία μερα Μαΐου και πηρε την καρτα. (Τυχαιος ο μηνας παντως ειχε παει την τελευταία μερα του μηνα που εληγε). Απ οτι ειχαν πει στη τραπεζα και ειπαν και κάποιοι συνφορουμιτες τα λεφτα δεν χανονται Μου φαινεται οτι στην περιπτωση σου ηταν κινησεις εντος οριων. Παντως κατα τη μεταβαση τον τελευταιο μηνα, σου μεταφερουν οτι υπολοιπο εχεις στη νεα καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefa_1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Στις 29/5/2023 στις 4:50 ΜΜ, panosno1com είπε Κοίτα σε οικογενειακό μου ατομο σε €μπανκ , τα λεφτά εμφανιστηκαν στη νεα καρτα. Βεβαια πας απ το κατάστημα και την δινουν δεν ερχεται ταχυδρομικα. Εληγε ας πουμε 05/23 πηγε τελευταία μερα Μαΐου και πηρε την καρτα. (Τυχαιος ο μηνας παντως ειχε παει την τελευταία μερα του μηνα που εληγε). Απ οτι ειχαν πει στη τραπεζα και ειπαν και κάποιοι συνφορουμιτες τα λεφτα δεν χανονται Ουσιαστικα τα λεφτα ειχαν κατατεθει απο την προηγουμενη ομως σωστα ? Θεωρητικα λενε οτι μπαινουν στις ειδησεις τελευταια μερα του μηνα, αλλα η πιστωση γινεται στον καταθετικο το μεσημερι και στην prepaid μεταξυ 19:00-20:00 την προηγουμενη. Πηγα χθες στην τραπεζα, παρ οτι 2 γραφεια ηταν ελευθερα, δεν με δεχοντουσαν χωρις ραντεβου, και μου εκλεισαν σε μερικες μερες. Ελπιζω να δω τα λεφτα τοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiritclay Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2023 καλησπέρα έχω κάνει αίτηση, πήρα έγκριση απο 5/23 μέχρι 10/23 αλλά ακόμα δεν έχουν μπει λεφτά στον λογαριασμό. υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσουν? είναι η πρώτη φορά που το κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lyap13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, ενα ζευγαρι ηλικιας 68 και 64 κ λαμβανουν το ΚΕΑ. Στον εναν ειναι προς εγκριση το κοινωνικο εισοδημα ανασφαλιστων υπερηλικων, 360 ευρω (https://opeka.gr/anasfalistoi-yperilikes/plirofories/.) Ξερετε αν το ΚΕΑ της συζηγου, ετων 64, διακοπτεται ή οριζει ο νομος οτι μπορει να λαμβανει το μονοατομικο ΚΕΑ 200 ευρω? Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2023 από lyap13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2023 Καταπληκτικο το συστημα που αν πουλησεις ακινητο ασχετα αν την επομενη μερα δωσεις ολα τα λεφτα για να παρεις αλλο στο περνανε σαν "επενδυση" και δεν σου δινουν κεα για 1 χρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα