GREGORYMO Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, nikosggg3 είπε Εγώ και ο πατέρας μου κάναμε την φορολογική δήλωση την Παρασκευή. και από φιλοξενούμενος που ήμουν το αλλάξαμε σε δωρεάν παραχώρηση. Οι γονείς μου μένουν στο σπίτι στο χωριό. Τελικά πήγα να ρωτήσω στο κέντρο κοινότητας τού δήμου. Μου είπαν να αλλάξω το όνομα της ΔΕΗ στο όνομα μου. Και να περιμένω να φανεί η αλλαγή που κάναμε. Επειδή ακόμα φαίνομαι στο σύστημα φιλοξενούμενος. Καλά πόσες μέρες θέλει για να γίνει η αλλαγή; Άγνωστο. Οι δηλώσεις λήγουν 30 Ιουνίου. 3 ώρες πριν, Malthel21 είπε Εγω ξερω οτι καθε Χριστουγεννα και Πασχα παιρνουμε επιπλεον διπλη δοση οπως εγινε και τα Χριστουγεννα εγω πηρα Διπλη δοση τα Χριστουγεννα την λεγομενη επιταγη ακριβεια αυτη ηταν η (διπλη δοση) τωρα τι να πω δν ξερω ΤΩΡΑ είναι το market pass 3 ώρες πριν, Malthel21 είπε Εγω ξερω οτι καθε Χριστουγεννα και Πασχα παιρνουμε επιπλεον διπλη δοση οπως εγινε και τα Χριστουγεννα εγω πηρα Διπλη δοση τα Χριστουγεννα την λεγομενη επιταγη ακριβεια αυτη ηταν η (διπλη δοση) τωρα τι να πω δν ξερω Τα δώρα ήταν εφάπαξ και ήταν για το 2022. Όχι, για κάθε χρόνο 2 ώρες πριν, Raylan είπε Μ.Τετάρτη θα καταβληθεί το ΚΕΑ, δεν θα δώσουν αλλά λεφτά τέλος του μήνα, μοίρασαν μάρκετ πας και στεγνώσανε Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δες το και λογικά. Το ΚΕΑ εδόθη πριν μια εβδομάδα. Αν δώσουν το Κέα του Μαίου από τις 10 Απριλίου, πως θα την βγάλεις μετά μέχρι 31 Μαίου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, Malthel21 είπε ααα οοκ αρα ειναι σιγουρο δλδ? οτι θα δωθουν λεφτα? μεχρι την μεγαλη Τεταρτη για το Κεα? Το ακριβώς αντίθετο σου είπαμε. Ότι δηλαδή, αν δεν ανακοινώθηκε κάτι διαφορετικό εκτάκτως σήμερα και δε το πήραμε χαμπάρι, δε θα δωθεί τίποτα περισσότερο, ούτε πιο νωρίς, όπως πιστεύεις. Το ΚΕΑ με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα πιστωθεί στο τέλος του μήνα, κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, Raylan είπε Μ.Τετάρτη θα καταβληθεί το ΚΕΑ, δεν θα δώσουν αλλά λεφτά τέλος του μήνα, μοίρασαν μάρκετ πας και στεγνώσανε Και άλλα 9 δις σε επιδότηση ρεύματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Να ρωτήσω. Εγώ που στην περσινή δήλωση ήμουν φιλοξενούμενος ενώ στην φετινή που εκανα την προηγούμενη εβδομάδα φαίνομαι να μένω μόνος στο σπίτι με δωρεάν παραχώρηση από τους γονείς μου. Όταν όμως πάω να κάνω την δήλωση από το σπίτι φαίνομαι ακόμα φιλοξενούμενος. Αν πάω στο κέντρο κοινότητας του Δήμου τα χαρτιά που το αποδεικνύουν ότι έγινε δωρεάν παραχώρηση θα μου κάνουν την αίτηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Μόλις τώρα, nikosggg3 είπε Αν πάω στο κέντρο κοινότητας του Δήμου τα χαρτιά που το αποδεικνύουν ότι έγινε δωρεάν παραχώρηση θα μου κάνουν την αίτηση; Ναι, εννοείται. Ίσως βέβαια και να μην έχουν περάσει αυτόματα τα στοιχεία, οπότε ίσως να διορθωθεί τις επόμενες ημέρες. Να ξέρεις όμως ότι η πρώτη πληρωμή του ΚΕΑ, εφόσον εγκριθεί, θα 'ναι στο τέλος του επόμενου μήνα απ' όταν έκανες την αίτηση. Ή με άλλα λόγια, αν κάνεις την αίτηση αυτές τις μέρες και εγκριθεί, η πρώτη πληρωμή θα γίνει 30-31 / 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Ok ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valadsk Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Raylan είπε Μ.Τετάρτη θα καταβληθεί το ΚΕΑ, δεν θα δώσουν αλλά λεφτά τέλος του μήνα, μοίρασαν μάρκετ πας και στεγνώσανε απολύτως τίποτα δεν θα δωθεί. Δεν γράφει τίποτα το σύστημα. Το τελευταίο που έχουν τουλάχιστον στη δικιά μου είναι του δεκεμβρίου που το εδωσαν διπλο ως εκτακτη πληρωμη. Δεν θα μπουν αλλα χρήματα, ουτε καν νωριτερα, αλλιως θα το εγραφε η πλατφρομα. 2 ώρες πριν, nikosggg3 είπε Να ρωτήσω. Εγώ που στην περσινή δήλωση ήμουν φιλοξενούμενος ενώ στην φετινή που εκανα την προηγούμενη εβδομάδα φαίνομαι να μένω μόνος στο σπίτι με δωρεάν παραχώρηση από τους γονείς μου. Όταν όμως πάω να κάνω την δήλωση από το σπίτι φαίνομαι ακόμα φιλοξενούμενος. Αν πάω στο κέντρο κοινότητας του Δήμου τα χαρτιά που το αποδεικνύουν ότι έγινε δωρεάν παραχώρηση θα μου κάνουν την αίτηση; θέλει τουλάχιστον ένα μήνα και βάλε για να φανεί στα συστήματα η αλλαγή. είναι υποχρεωμένοι να την κάνουν βάσει φεκ, αλλά επειδή είναι άσχετοι, θα στο αρνηθούν. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2023 από valadsk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, valadsk είπε απολύτως τίποτα δεν θα δωθεί. Δεν γράφει τίποτα το σύστημα. Το τελευταίο που έχουν τουλάχιστον στη δικιά μου είναι του δεκεμβρίου που το εδωσαν διπλο ως εκτακτη πληρωμη. Δεν θα μπουν αλλα χρήματα, ουτε καν νωριτερα, αλλιως θα το εγραφε η πλατφρομα. θέλει τουλάχιστον ένα μήνα και βάλε για να φανεί στα συστήματα η αλλαγή. είναι υποχρεωμένοι να την κάνουν βάσει φεκ, αλλά επειδή είναι άσχετοι, θα στο αρνηθούν. Ποιο φεκ είναι αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valadsk Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Ποιο φεκ είναι αυτό? https://keaprogram.gr/pubnr/Home/Contact Στο υποστηρικτικό υλικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosszz Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 παιδιά ξέρει κανείς ποιο είναι το μέσο καταθετικό επιτόκιο για το 2022 και άρα το όριο των τόκων σύμφωνα με τις φετινές δηλώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, kosszz είπε παιδιά ξέρει κανείς ποιο είναι το μέσο καταθετικό επιτόκιο για το 2022 και άρα το όριο των τόκων σύμφωνα με τις φετινές δηλώσεις; Τον τόκο, σκέφτεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Καλημέρα. Εγώ έκανα την αίτηση στον δήμο για πρώτη φορά πριν από 2 βδομάδες περίπου. Όμως η κάρτα δεν ήρθε ακόμα. Σε πόσες βδομάδες έρχεται; Μέσα από το e-banking (τράπεζα Πειραιώς) υπάρχει Τρόπος να δω αν έχει εκδοθεί έτσι ώστε να ξέρω πότε περίπου θα έρθει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 23 ώρες πριν, kosszz είπε παιδιά ξέρει κανείς ποιο είναι το μέσο καταθετικό επιτόκιο για το 2022 και άρα το όριο των τόκων σύμφωνα με τις φετινές δηλώσεις; Αδερφέ άμα έχεις κεφάλαιο ικανό να σου "κάψει" το ΚΕΑ από τους τόκους των λογαριασμών, είσαι έτσι κι αλλιώς εκτός ΚΕΑ (λόγω του κεφαλαίου). Το ανώτερο που επιτρέπει το ΚΕΑ σε καταθέσεις για μονοπρόσωπο νοικοκυριό είναι 4.800€. Αυτά, με ένα γενναιόδωρο επιτόκιο 2,5% (σε προθεσμιακό λογαριασμό) θα σου δώσουν < 120€ σε ένα έτος. Το όριο του ΚΕΑ στο εξάμηνο (για 1 πρόσωπο) είναι... 1.200€. Οπότε οι τόκοι όπως βλέπεις δε πλησιάζουν καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Καλημέρα. Έχουν περάσει 3 βδομάδες από τότε που έκανα την αίτηση και η κάρτα δεν ήρθε. Τόσο πολύ αργεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Extacy156 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Ακυρο λύθηκε (πρόβλημα της πλατφόρμας ήταν) Προσπαθώ να κανω αίτηση για ΚΕΑ επειδή έληξε σήμερα η προηγούμενη και μου ήρθε μήνυμα λήξης. Με τα ιδια ακριβώς στοιχεία όπως η προηγούμενη, αφού όντως δεν έχει αλλάξει κάτι, μόλις πατάω οριστικοποίηση με ξαναγυρίζει στην αίτηση και γράφει στο πάνω μέρος : Πρόβλημα πρόσβασης στο GRNet; Δημιουργήθηκε κάποιο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά! Με μια ματιά που έριξα Google η GRNet πρέπει να είναι η εταιρεία υποστήριξης της πλατφόρμας. Το έχει συναντήσει κανένας άλλος? Στις επισημάνσεις δεν βγάζει κάποιο σφάλμα Επεξ/σία 3 Μαΐου 2023 από Extacy156 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα