Iryna1973 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δεν έλαβα χρήματα για την προπληρωμένη κάρτα ΚΕΑ alpha bank, να ανησυχήσω; Ή μήπως δεν είμαι μόνο εγώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariaap Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Θα μπούνε πιο μετά σίγουρα μετά τις 8.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariaap Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Παιδιά σε περίπτωση εργασίας πρέπει εγω να κάνω κάτι για να διακοπεί το κεα η γίνεται αυτόματα η ακύρωση? Επίσης αν θυμάμαι καλά το 6μηνο θα μπούνε κανονικά τα λεφτα απο το κεα κ θα κοπεί μετά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Καλημέρα. Θέλω να κάνω για πρώτη φορά αίτηση. Μένω στο σπίτι των γονιών μου με δωρεάν παραχώρηση. Όμως η ΔΕΗ δεν είναι στο όνομα μου προς το παρόν. Αν πάω στο κέντρο κοινότητας του Δήμου θα μπορούν να μου κάνουν την αίτηση μέχρι να γίνει η αλλαγή της ΔΕΗ; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raylan Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 8/4/2023 στις 11:08 ΠΜ, nikosggg3 είπε Καλημέρα. Θέλω να κάνω για πρώτη φορά αίτηση. Μένω στο σπίτι των γονιών μου με δωρεάν παραχώρηση. Όμως η ΔΕΗ δεν είναι στο όνομα μου προς το παρόν. Αν πάω στο κέντρο κοινότητας του Δήμου θα μπορούν να μου κάνουν την αίτηση μέχρι να γίνει η αλλαγή της ΔΕΗ; Ευχαριστώ. Πρέπει να γυρίσει στο όνομα σου 3-4 μέρες παίρνει, κάνε διαδικτυακά την αίτηση δεν χρειάζεται να πας από εκεί.. Οι γονείς σου μένουν Αλλού? Επεξ/σία 9 Απριλίου 2023 από Raylan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2023 Στις 8/4/2023 στις 11:08 ΠΜ, nikosggg3 είπε Καλημέρα. Θέλω να κάνω για πρώτη φορά αίτηση. Μένω στο σπίτι των γονιών μου με δωρεάν παραχώρηση. Όμως η ΔΕΗ δεν είναι στο όνομα μου προς το παρόν. Αν πάω στο κέντρο κοινότητας του Δήμου θα μπορούν να μου κάνουν την αίτηση μέχρι να γίνει η αλλαγή της ΔΕΗ; Ευχαριστώ. Η αλλαγή σε 5-6 ημέρες, γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Εγώ και ο πατέρας μου κάναμε την φορολογική δήλωση την Παρασκευή. και από φιλοξενούμενος που ήμουν το αλλάξαμε σε δωρεάν παραχώρηση. Οι γονείς μου μένουν στο σπίτι στο χωριό. Τελικά πήγα να ρωτήσω στο κέντρο κοινότητας τού δήμου. Μου είπαν να αλλάξω το όνομα της ΔΕΗ στο όνομα μου. Και να περιμένω να φανεί η αλλαγή που κάναμε. Επειδή ακόμα φαίνομαι στο σύστημα φιλοξενούμενος. Καλά πόσες μέρες θέλει για να γίνει η αλλαγή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Malthel21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Να Ρωτησω το Δωρο του Ελαχιστου Εγγυημενου Εισοδηματος θα το λαβουμε αυριο μεχρι την Μεγαλη Τεταρτη? εμεις που παιρνουμε κεα? ή θα μπει στο τελος του μηνα κλασσικα η διπλη δοση του Πασχα? γιατι ειδα στις Ειδησεις οτι θα μπει 11 απριλιου το επιδομα πασχα για το Κεα Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από Malthel21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, Malthel21 είπε Να Ρωτησω το Δωρο του Ελαχιστου Εγγυημενου Εισοδηματος θα το λαβουμε αυριο μεχρι την Μεγαλη Τεταρτη? εμεις που παιρνουμε κεα? ή θα μπει στο τελος του μηνα κλασσικα η διπλη δοση του Πασχα? γιατι ειδα στις Ειδησεις οτι θα μπει 11 απριλιου το επιδομα πασχα για το Κεα Ποια διπλή δόση; Μέχρι πριν 2 μέρες είχαν πει ότι ΔΕΝ θα δοθεί κάτι επιπλέον (όπως είχε γίνει τα Χριστούγεννα). Άλλαξε αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raylan Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, Malthel21 είπε Να Ρωτησω το Δωρο του Ελαχιστου Εγγυημενου Εισοδηματος θα το λαβουμε αυριο μεχρι την Μεγαλη Τεταρτη? εμεις που παιρνουμε κεα? ή θα μπει στο τελος του μηνα κλασσικα η διπλη δοση του Πασχα? γιατι ειδα στις Ειδησεις οτι θα μπει 11 απριλιου το επιδομα πασχα για το Κεα Από όσο ξέρω δεν θα δώσουν δώρο Πάσχα… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Malthel21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, Haldol είπε Ποια διπλή δόση; Μέχρι πριν 2 μέρες είχαν πει ότι ΔΕΝ θα δοθεί κάτι επιπλέον (όπως είχε γίνει τα Χριστούγεννα). Άλλαξε αυτό; Εγω ξερω οτι καθε Χριστουγεννα και Πασχα παιρνουμε επιπλεον διπλη δοση οπως εγινε και τα Χριστουγεννα εγω πηρα Διπλη δοση τα Χριστουγεννα την λεγομενη επιταγη ακριβεια αυτη ηταν η (διπλη δοση) τωρα τι να πω δν ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Έκτατη παροχή ήταν τα Χριστούγεννα το διπλό ΚΕΑ. Για το πάσχα δεν θα δωθεί κάτι. Το επίδομα ΟΑΕΔ έχει στάνταρ δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα. Το ΚΕΑ δεν έχει κάτι σαν δεδομένο. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από MikeJ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raylan Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μ.Τετάρτη θα καταβληθεί το ΚΕΑ, δεν θα δώσουν αλλά λεφτά τέλος του μήνα, μοίρασαν μάρκετ πας και στεγνώσανε Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από Raylan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Malthel21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 57 λεπτά πριν, Haldol είπε Ποια διπλή δόση; Μέχρι πριν 2 μέρες είχαν πει ότι ΔΕΝ θα δοθεί κάτι επιπλέον (όπως είχε γίνει τα Χριστούγεννα). Άλλαξε αυτό; 39 λεπτά πριν, MikeJ είπε Έκτατη παροχή ήταν τα Χριστούγεννα το διπλό ΚΕΑ. Για το πάσχα δεν θα δωθεί κάτι. 2 λεπτά πριν, Raylan είπε Μ.Τετάρτη θα καταβληθεί το ΚΕΑ, δεν θα δώσουν αλλά λεφτά τέλος του μήνα, μοίρασαν μάρκετ πας και στεγνώσανε ααα οοκ αρα ειναι σιγουρο δλδ? οτι θα δωθουν λεφτα? μεχρι την μεγαλη Τεταρτη για το Κεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 10 minutes ago, Raylan said: Μ.Τετάρτη θα καταβληθεί το ΚΕΑ, δεν θα δώσουν αλλά λεφτά τέλος του μήνα, μοίρασαν μάρκετ πας και στεγνώσανε Δεν έχω δει να αναφέρουν κάτι τέτοιο για προκαταβολή. Είναι νωρίς φέτος το Πάσχα. Δε νομίζω να το δώσουν 2,5 βδομάδες πριν τελειώσει ο μήνας γιατί η επόμενη πληρωμή θα είναι τέλος Μαίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα