rus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, scullyist είπε Η αίτηση που έκανες 5/6 και εγκρίθηκε, έχει ισχύ από τον επόμενο μήνα, είναι για το εξάμηνο/πληρωμές: Ιουλιος-Αυγ-Σεπτ-Οκτ-Νοεμ-ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ. Εννοεις οτι οι καταβολες εχουν ισχυ απο τον επομενο και για 6 μηνες(6 καταβολες). Η απο 5/6 αιτηση, απο τη στιγμη που ακυρωθηκε χτες σημαινει οτι εχει ισχυ 6 μηνες. 8 λεπτά πριν, valadsk είπε Σε κάθε περίπτωση, μου την έχουν απορρίψει μετά από πέντε ημέρες λόγω διασταύρωσης. Δηλαδή μπορεί να πάρεις έγκριση τώρα, αλλά όταν θα κάνει διασταύρωση να στην ανακαλέσει και να σε αναγκάζει να μεταβείς σε δήμο να αποδείξεις ότι το δικαιουσαι. Οι διασταυρώσεις είναι συνεχείς και γίνονται και αφού πάρει έγκριση και βρει ασυμφωνία. Ετσι ε, μετα την στιγμιαια αυτοματη εγκριση παιζει και να την ακυρωσουν υστερα απο μερες. Οπότε μπορει να χασεις μηνα. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από rus
scullyist Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, valadsk είπε Σε κάθε περίπτωση, μου την έχουν απορρίψει μετά από πέντε ημέρες λόγω διασταύρωσης. Δηλαδή μπορεί να πάρεις έγκριση τώρα, αλλά όταν θα κάνει διασταύρωση να στην ανακαλέσει και να σε αναγκάζει να μεταβείς σε δήμο να αποδείξεις ότι το δικαιουσαι. Οι διασταυρώσεις είναι συνεχείς και γίνονται και αφού πάρει έγκριση και βρει ασυμφωνία. Αυτό δεν το ήξερα. Με οδηγεί σε δική μου ερώτηση. Τα τζιμάνια θεωρούν πως όλοι έχουν σταθερό τηλέγωνο, αν δεν συμπλήρωνα το πεδίο, δεν έπαιρνε την αίτηση. Έβαλα λοιπόν και εκεί, το νούμερο του κινητού. Είναι άραγες λόγος για μετέπειτα ακύρωση; 2 λεπτά πριν, rus είπε Εννοεις οτι οι καταβολες εχουν ισχυ απο τον επομενο και για 6 μηνες(6 καταβολες). Η απο 5/6 αιτηση, απο τη στιγμη που ακυρωθηκε χτες σημαινει οτι εχει ισχυ 6 μηνες. Ναι, οπότε την διπλη πληρωμή του Δεκέμβρη την έχεις στο τσεπάκι. (Κατά σύμπτωση κι εμένα 5/12 ανακλήθηκε η αίτηση, μου ήρθε το μαίηλ χθες, έκανα την νεα πριν λίγο και έχει ισχύ από 1/1/23, οπότε είναι για τις πληρωμές του επόμενου εξάμηνο: Ιαν. έως ΚΑΙ Iούνιο.) 1
valadsk Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, scullyist είπε Αυτό δεν το ήξερα. Με οδηγεί σε δική μου ερώτηση. Τα τζιμάνια θεωρούν πως όλοι έχουν σταθερό τηλέγωνο, αν δεν συμπλήρωνα το πεδίο, δεν έπαιρνε την αίτηση. Έβαλα λοιπόν και εκεί, το νούμερο του κινητού. Είναι άραγες λόγος για μετέπειτα ακύρωση; οχι δεν είναι λόγος ακύρωσης σε καμια περιπτωση 1
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, scullyist είπε Είναι άραγες λόγος για μετέπειτα ακύρωση; τσούκου 1
alexander098 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Αλλαγη κυριας κατοικιας πως κανω; Γιατι πηγα στα κεπ, με στειλατε στο κεντρο κοινοτητας, απο το κεντρο κοινοτητας με στειλανε πισω στα κεπ, τα κεπ με στειλανε στην εφορια και στην εφορια η securitου δεν με αφησε να μπω και μου ειπε οτι η διαδικασια γινεται ηλεκτρονικα; Ξερει κανεις τι ισχυει; Γιατι θα τρελαθω στο τελος.
washcloud Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Αν έχεις λογιστή ρώτα τον λογιστή σου (ή πάνε σε έναν οποιονδήποτε τεσπα). Ή στείλε έστω μέιλ στην εφορία σου (πάρε και πριν ένα τηλέφωνο μπας και το σηκώσουν). Αν θυμάμαι όμως καλά από τον λογιστή μου, τέτοιες αλλαγές γίνονται μόνο στην εφορία την ίδια...(πες τους το στο τηλ/στο μέιλ ότι πήγες εκεί και δεν σε...άφησαν να μπεις...) 1
alexander098 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, washcloud είπε Αν έχεις λογιστή ρώτα τον λογιστή σου (ή πάνε σε έναν οποιονδήποτε τεσπα). Ή στείλε έστω μέιλ στην εφορία σου (πάρε και πριν ένα τηλέφωνο μπας και το σηκώσουν). Αν θυμάμαι όμως καλά από τον λογιστή μου, τέτοιες αλλαγές γίνονται μόνο στην εφορία την ίδια...(πες τους το στο τηλ/στο μέιλ ότι πήγες εκεί και δεν σε...άφησαν να μπεις...) Ξαναπηρα και μου ειπαν πανε στο μητρωο, μεχρι εκει. Πραγματι μπηκα και εχει αιτηση για αλλαγη στοιχειων. Την εκανα και ο Θεος βοηθος.
Iryna1973 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Από το 2023 όλο το ποσό του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος θα μπαίνει στην προπληρωμένη κάρτα; Μπορω να πληρωσω με προπληρωμενη καρτα ρευμα,ιντερνετ,ενοικιο; οποιοδηποτε απο αυτα;
rus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Aκουσα οτι οι δικαιουχοι κεα μπορουν να αιτηθουν και κοινωνικο τιμολογιο στο νερο?
washcloud Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Ναι, αλλά επειδή είναι θέμα της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου σου, πρέπει ν' απευθυνθείς εκεί. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα το δικαιωθείς κι όλας (λίγοι δήμοι το κάνουν, και κυρίως όταν ο λόγος ύπαρξης του ΚΕΑ είναι κατά βάση αναπηρία και όχι το εισόδημα).
rus Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, washcloud είπε Ναι, αλλά επειδή είναι θέμα της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου σου, πρέπει ν' απευθυνθείς εκεί. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα το δικαιωθείς κι όλας (λίγοι δήμοι το κάνουν, και κυρίως όταν ο λόγος ύπαρξης του ΚΕΑ είναι κατά βάση αναπηρία και όχι το εισόδημα). Για την ευδαπ λες? Μια αιτηση λεει συμπληρωνεις εδω. Για τι εκπτωση περιπου μιλαμε?
phanispal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Πόσο να γλιτώσεις πια με το ΚΟΤ στο νερό; 5€ το μήνα;
alexander098 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Το κοτ παρεχεται σε οικονομικα αδυναμους μην ξεχνας(οχι παντα). Αρα καποιος ακομη και 5€ αν κερδισει, ειναι 1 κιλο κρεας ή 3 καρβελια ψωμι.
mariaap Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Παιδια να ρωτήσω κάτι εαν γνωρίζετε. Με το κεα έχουμε μήπως κάποιου είδους ασφάλιση?
GREGORYMO Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mariaap είπε Παιδια να ρωτήσω κάτι εαν γνωρίζετε. Με το κεα έχουμε μήπως κάποιου είδους ασφάλιση? ΟΧΙ . ΥΓ. Αν συνέβαινε αυτό, θα είχες όφελος να κάθεσαι. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2022 από GREGORYMO Συμπληρώμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα