mariaap Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Τόσο πολύ καθυστερούν συνήθως? Γιατί χτες τα υπόλοιπα είχαν μπει κανονικά γύρω στις 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Συνήθως μπαίνουν μετά τις 5. Εθνική πάντα. Για Άλφα δεν ξέρω γενικά τί κάνει (και μήπως αυτή τη φορά καθυστέρησαν να τα μεφανίσουν...; Παίζει να φταίει κι ο κωλόκαιρος....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iryna1973 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Σημερα εγκριθηκε η αιτηση μου για ΚΕΑ.Ποτε μπορω να κανω αιτηση για ρευμα τιμολογιο ΚΟΤ Α; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Άμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iryna1973 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, washcloud είπε Немедленно. Σε 6 μηνεσ θα πρεπει να ΄ξανακανω αιτηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ...πασόλ νάχ,,,,,,,,δεν το 'γραψα στα Ρώσικα το παραπάνω εγώ πάντως, γουάτ δε φακ Τεσπα ναι, σε 6 μήνες ξανά αίτηση. Θα σε ειδοποιήσουν και στο e-mail που έχεις δώσει. ...ώπα, ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΑ αίτηση ξανά σε 6 μήνες. Αν εννοούσες το ΚΟΤ, όχι, δεν θα χρειαστεί σε 6 μήνες, αλλά γύρω στον Σεπτέμβριο του 2023. Για την ακρίβεια, από την επόμενη μέρα που θα λήξει η περίοδος υποβολής φορολογικών δηλώσεων, και με περιθώριο 2 μηνών. Πχ φέτος έληξε τέλος Αυγούστου, ενώ πέρσι είχε λήξει μέσα Σεπτέμβρη. (...εν τω μεταξύ αν τα διαβάζεις ολ' αυτά μέσω κάποιας μηχανής μετάφρασης,,,,,,καλή τύχη 🤪) Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από washcloud Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTheReaper89 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα!! Πριν λίγες μέρες έκανα αίτηση για το κεα ενώ δουλεύω στο τρέχον κοινωφελές πρόγραμμα και μου έβγαλε έγκριση 59 ευρώ... Το θέμα είναι ότι τα χρήματα που είχαν διασταυρωθει είναι λιγότερα από αυτά που έχω πάρει και ουσιαστικά δεν το δικαιούμαι.. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?? Απλά κόβεται όταν γίνει η διασταύρωση ή κατασχουν τα χρήματα από τον τραπεζικό μου λογαριασμό?? Ευχαριστώ πολύ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 ...ή κάτι λάθος κάνεις και τα δικαιούσαι, ή αν όντως δεν τα δικαιούσαι ΙΣΩΣ κάποια στιγμή να στα ζητήσουν πίσω (δεν ξέρω αν "τα κατάσχουν"), όπως λένε οι ίδιοι ότι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Εγώ θα έλεγα κάνε την πάπια, και απλά έχε "στην άκρη" τα συσγκεκριμένα λεφτά, σε περίπτωση που στα ζητήσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTheReaper89 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, washcloud είπε ...ή κάτι λάθος κάνεις και τα δικαιούσαι, ή αν όντως δεν τα δικαιούσαι ΙΣΩΣ κάποια στιγμή να στα ζητήσουν πίσω (δεν ξέρω αν "τα κατάσχουν"), όπως λένε οι ίδιοι ότι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Εγώ θα έλεγα κάνε την πάπια, και απλά έχε "στην άκρη" τα συσγκεκριμένα λεφτά, σε περίπτωση που στα ζητήσουν. Απλά δεν έχουν περαστεί τα ένσημα όλων των μηνών της δουλειάς γιαυτό φαίνονται λιγότερα χρήματα... Τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι οπότε τα κρατάω στην άκρη για την περίπτωση που τα πάρουν πίσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iryna1973 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, washcloud είπε ...πασόλ νάχ,,,,,,,,δεν το 'γραψα στα Ρώσικα το παραπάνω εγώ πάντως, γουάτ δε φακ Τεσπα ναι, σε 6 μήνες ξανά αίτηση. Θα σε ειδοποιήσουν και στο e-mail που έχεις δώσει. ...ώπα, ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΑ αίτηση ξανά σε 6 μήνες. Αν εννοούσες το ΚΟΤ, όχι, δεν θα χρειαστεί σε 6 μήνες, αλλά γύρω στον Σεπτέμβριο του 2023. Για την ακρίβεια, από την επόμενη μέρα που θα λήξει η περίοδος υποβολής φορολογικών δηλώσεων, και με περιθώριο 2 μηνών. Πχ φέτος έληξε τέλος Αυγούστου, ενώ πέρσι είχε λήξει μέσα Σεπτέμβρη. (...εν τω μεταξύ αν τα διαβάζεις ολ' αυτά μέσω κάποιας μηχανής μετάφρασης,,,,,,καλή τύχη 🤪) 🤣👍 Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 1/12/2022 στις 10:56 ΜΜ, JohnTheReaper89 είπε Καλησπέρα!! Πριν λίγες μέρες έκανα αίτηση για το κεα ενώ δουλεύω στο τρέχον κοινωφελές πρόγραμμα και μου έβγαλε έγκριση 59 ευρώ... Το θέμα είναι ότι τα χρήματα που είχαν διασταυρωθει είναι λιγότερα από αυτά που έχω πάρει και ουσιαστικά δεν το δικαιούμαι.. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?? Απλά κόβεται όταν γίνει η διασταύρωση ή κατασχουν τα χρήματα από τον τραπεζικό μου λογαριασμό?? Ευχαριστώ πολύ!! Αυτο που γραφουν οι σελιδες του κεα ειναι πως αν βρεθει καποιος που τα παιρνει χωρις να τα δικαιουται, τοτε διακοπτονται οι καταβολες. Ο πολιτης θα μπορει μελλοντικα να ξανα αιτηθει κεα μονο αφου πρωτα επιστρεψει τις αδικαιολογητες καταβολες. Δηλαδη δε σου κατασχουν αλλα περιμενουν να τα γυρισεις εσυ. Λογικο, το κρατος δε μπορει να βαλει χερι στις καταθεσεις του κοσμακη. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 ...τον προηγούμενο μήνα που κάνανε λάθος με καταβολή διπλού ποσού σε κάρτα, μια χαρά τα αρπάξανε πίσω πάντως "άμεσα" κι όλας. Όσο για τις οδηγίες του ΚΕΑ, αυτό που θυμάμαι από παλιότερα είναι ότι γίνονται συνεχώς διασταυρώσεις και αν υπάρχουν "αχρεωστήτως καταβληθέντα" ποσά, θα ζητηθεί να επιστραφούν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, washcloud είπε ...τον προηγούμενο μήνα που κάνανε λάθος με καταβολή διπλού ποσού σε κάρτα, μια χαρά τα αρπάξανε πίσω πάντως "άμεσα" κι όλας. Σε σενα συνεβη αυτο? ή το ακουσες απο καπου? Ισως βεβαια να γινεται στη καρτα, η προπληρωμενη αυτη καρτα δε συνδεεται με καποιο λογ/σμο, ουτε και μπορεις να μεταφερεις σε καποιο λογ/σμο τα λεφτα της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, washcloud είπε ...τον προηγούμενο μήνα που κάνανε λάθος με καταβολή διπλού ποσού σε κάρτα, μια χαρά τα αρπάξανε πίσω πάντως "άμεσα" κι όλας. Όσο για τις οδηγίες του ΚΕΑ, αυτό που θυμάμαι από παλιότερα είναι ότι γίνονται συνεχώς διασταυρώσεις και αν υπάρχουν "αχρεωστήτως καταβληθέντα" ποσά, θα ζητηθεί να επιστραφούν. Πώς το λες το άμεσα ? Ξέρεις πόσες χιλιάδες πρόλαβαν και τα άρπαξαν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, rus είπε Σε σενα συνεβη αυτο? ή το ακουσες απο καπου? Ισως βεβαια να γινεται στη καρτα, η προπληρωμενη αυτη καρτα δε συνδεεται με καποιο λογ/σμο, ουτε και μπορεις να μεταφερεις σε καποιο λογ/σμο τα λεφτα της. Το γράψανε κάποιοι εδώ μέσα την μέρα που έγινε. Και ναι μόνο για το ποσό της κάρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα