cameranek Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 17 λεπτά πριν, washcloud είπε Οι εγκεκριμένες αιτήσεις για ΚΕΑ έχουν πλέον 4μηνη ισχύ (αντί για 6μηνη); Γνωρίζει κανείς; δες πανω στην αιτηση ποτε ληγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Καμμία σχέση με 'μένα, για μια γνωστή ρωτάω (που επέμενε ότι "το καλοκαίρι" που ανανέωσε την αίτηση της έβγαλε για 4μηνο και το ίδιο έγινε και με του γιου της κτλ, και αν της πω "να κοιτάξει την αίτηση",,,,σωθήκαμε....). Επειδή της είπα ότι απ' όσο ξέρω κάνει λάθος και εγκρίνεται για 6μηνο (χρόνια άλλωστε δηλωμένη ως άνεργη) και επέμενε ότι "έχει αλλάξει"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6μηνο είναι δεν έχει αλλάξει Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2022 από cameranek 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, washcloud είπε Καμμία σχέση με 'μένα, για μια γνωστή ρωτάω (που επέμενε ότι "το καλοκαίρι" που ανανέωσε την αίτηση της έβγαλε για 4μηνο και το ίδιο έγινε και με του γιου της κτλ, και αν της πω "να κοιτάξει την αίτηση",,,,σωθήκαμε....). Επειδή της είπα ότι απ' όσο ξέρω κάνει λάθος και εγκρίνεται για 6μηνο (χρόνια άλλωστε δηλωμένη ως άνεργη) και επέμενε ότι "έχει αλλάξει"... Όταν δει τα € του 5' μήνα, θα αλλάξει γνώμη. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2022 από GREGORYMO Διόρθωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spin9 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Καλησπερα, εκανα πριν λιγο οριστικοποιηση της αιτησης ΚΕΑ και μου εβγαλε οτι δικαιουμαι 10 ευρω ανα μηνα. Στους μισθους εγραφε λανθασμενα απο προεπιλογη ενα ποσον 1160 περιπου ευρω για το προηγουμενο εξαμηνο το οποιο ξεχασα να το βαλω 0 πριν την οριστικοποιησω. Βλεπω οτι δεν υπαρχει επιλογη τροποποιησης του ποσου ή ακυρωση της αιτησης τωρα. Ειναι δυνατον να τροποποιηθει αν παω απο τα γραφεια του δημου με την καρτα ανεργιας που ειναι σε ισχυ απο τον Φεβρουαριο ή δεν αλλαζει τιποτε εφοσον εχει γινει οριστικοποιηση της αιτησης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Βασικά πάρε τηλ. σ' ένα ΚΕΠ και ρώτα (μιας και είναι το πιο εύκολο), καθώς "το έχουν" με το ΚΕΑ, στα ΚΕΠ (μπορεί και να σε παραπέμψουν στον δήμο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spin9 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Πηρα και οντως μου ειπανε να μιλησω με τον δημο, απλως ρωταω μηπως και ετυχε σε καποιον αλλον το ιδιο. Βασικα μου ειπανε απο τα ΚΕΠ οτι θα γινεται λογικα αλλα και αυτοι δεν ηταν σιγουροι γιατι δεν ειναι αρμοδιοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) καλησπερα υπαρχει καποιος οπου οταν εκανε δηλωση για το κεα στο πεδιο επιδομα ανεργιας υπηρχε ποσο ,δεν μιλω για το πεδιο (μισθους) Αν προσμετρηθηκε στο υψος του ποσου του κεα αυτο θελω να μαθω Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από Sotorious Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oletiras Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Sotorious είπε καλησπερα υπαρχει καποιος οπου οταν εκανε δηλωση για το κεα στο πεδιο επιδοματα υπηρχε ποσο Αν προσμετρηθηκε στο υψος του ποσου του κεα αυτο θελω να μαθω Αν φαινονται ποσα, θα προσμετρηθουν (σε μενα τουλαχιστον ετσι ηταν εντος καλοκαιριου). Αν τα ποσα αυτα δεν αφορουν το τελευταιο 6μηνο, θα πας στους κοινωνικους λειτουργους του Δημου σου και θα τακτοποιησουν αυτοι την αίτηση (ετσι εκανα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, oletiras είπε Αν φαινονται ποσα, θα προσμετρηθουν (σε μενα τουλαχιστον ετσι ηταν εντος καλοκαιριου). Αν τα ποσα αυτα δεν αφορουν το τελευταιο 6μηνο, θα πας στους κοινωνικους λειτουργους του Δημου σου και θα τακτοποιησουν αυτοι την αίτηση (ετσι εκανα). οκ Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από Sotorious Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valadsk Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Όποιος γνωρίζει γιατί είμαι σε πολύ άσχημη φάση και έχω μπερδευτεί. νοίκιαζα σπίτι, το συμβόλαιο έληξε 31/9 του 22. Συνέταξε η αδερφή μου μισθωτήριο μηδενικό (λόγω δωρεάν παραχώρησης) για 5 χρόνια για να μένω στο πατρικό μας και το ανέβασε στο taxisnet όπου και το αποδέχθηκα με ημερομηνία έναρξης ισχύος 1/10 του 22. Έτσι από 1/10 έχω μισθωτήριο εκ νέου στο όνομά μου μηδενικού κόστους όμως. Η τελευταία εγκεκριμένη αίτηση κέα που έχω αφορά το διάστημα 01-12-2021 - 31-05-2022 Η πλατφόρμα γράφει ισχύς: 06/2022 έως 11/2022 Οι απορίες μου οι εξής: 1. Θα πάρω τη διπλή δόση τον Δεκέμβρη? Λογικά ναι εφόσον θα είναι εγκεκριμένη και τον 11 του 2022. 2. Θα μπορεί μετά τη λήξη της να ανανεωθεί? γιατί το συμβόλαιο στο προηγούμενο σπίτι έληξε 31/9 άρα δεν συμπληρώνεται εξάμηνο. οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 ...δεν θα σου πω για το ΚΕΑ εγώ (κάποιος άλλος ίσως που ξέρει καλύτερα για τα συγκεκριμένα που ρωτάς), αλλά για το μισθωτήριο: δεν ξέρω καν αν "ισχύει" αυτό που ανέβασες στο Tάξις (γιατί απ' τη μια δωρεάν παραχώρηση κι απ' την άλλη,,,μισθωτήριο, κάτι δεν μου κολλάει - λογιστής τα έκανε όλα αυτά, δωρεάν παραώωρηση/μισθωτήριο...; ), αλλά νομίζω πως αυτό που πρέπει να κάνετε είναι "κανονικό μισθωτήριο", με ενοίκιο 70€, για να κάνεις αίτηση και για το επίδομα ενοικίου που είναι 70€ τον μήνα. Βέβαια θα πληρώνετε φόρο 15% (εκτός κι αν έχει μεγάλο εισόδημα και πάει 33%), αλλά θα σου μένουν ~700€ τον χρόνο (από το επίδομα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valadsk Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 36 λεπτά πριν, washcloud είπε ...δεν θα σου πω για το ΚΕΑ εγώ (κάποιος άλλος ίσως που ξέρει καλύτερα για τα συγκεκριμένα που ρωτάς), αλλά για το μισθωτήριο: δεν ξέρω καν αν "ισχύει" αυτό που ανέβασες στο Tάξις (γιατί απ' τη μια δωρεάν παραχώρηση κι απ' την άλλη,,,μισθωτήριο, κάτι δεν μου κολλάει - λογιστής τα έκανε όλα αυτά, δωρεάν παραώωρηση/μισθωτήριο...; ), αλλά νομίζω πως αυτό που πρέπει να κάνετε είναι "κανονικό μισθωτήριο", με ενοίκιο 70€, για να κάνεις αίτηση και για το επίδομα ενοικίου που είναι 70€ τον μήνα. Βέβαια θα πληρώνετε φόρο 15% (εκτός κι αν έχει μεγάλο εισόδημα και πάει 33%), αλλά θα σου μένουν ~700€ τον χρόνο (από το επίδομα). δεν γίνεται αυτό που λες. Το επίδομα ενοικίου δεν δίνεται σε όσους μισθώνουν κατοικία συγγενών α βαθμού. η δωρεάν παραχώρηση είναι σαν μισθωτήριο ηλεκτρονικό στο taxis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariaap Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, τα χρήματα στην προπληρωμένη για το επίδομα κεα έχουν μπει σε εσάς( σε τράπεζα alpha bank)? Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2022 από mariaap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 ^ Ναι (Εθνική όμως). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα