Προς το περιεχόμενο

Κοινωνικο εισοδημα αλληλεγγυης

iordanis77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξέρω άτομο που πρόλαβε και τα έβγαλε από την κάρτα, το θα γίνει σε αυτούς? Θα λάβουν μειωμένο -100€ στον επόμενο μήνα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

25 λεπτά πριν, Raylan είπε

Ξέρω άτομο που πρόλαβε και τα έβγαλε από την κάρτα, το θα γίνει σε αυτούς? Θα λάβουν μειωμένο -100€ στον επόμενο μήνα?

Ναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Evelinakii95 είπε

Ναι.

Τελικά όσοι πρόλαβαν και τα τράβηξαν υπάρχει αρνητικό υπόλοιπο -100€ όποτε στην επόμενη πίστωση θα αφαιρεθούν..

Επεξ/σία από Raylan

3 ώρες πριν, Evelinakii95 είπε

Ειχε κανενας άλλος θέμα μετά από ολο αυτο με τις συναλλαγές του με τη προπληρωμένη καρτα ;; 
Εγω πήγα να κάνω μια αγορά και δε με αφηνε και μου ηρθε μήνυμα ότι η καρτα είναι προσωρινά μπλοκαρισμένη ! 😧

Εγώ έκανα κανονικά συναλλαγή σήμερα.Είχαν όμως αφαιρεθεί ήδη τά παραπάνω.

3 ώρες πριν, Evelinakii95 είπε

Ειχε κανενας άλλος θέμα μετά από ολο αυτο με τις συναλλαγές του με τη προπληρωμένη καρτα ;; 
Εγω πήγα να κάνω μια αγορά και δε με αφηνε και μου ηρθε μήνυμα ότι η καρτα είναι προσωρινά μπλοκαρισμένη ! 😧

Εγώ έκανα κανονικά συναλλαγή σήμερα.Είχαν όμως αφαιρεθεί ήδη τά παραπάνω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/9/2022 στις 12:20 ΜΜ, valadsk είπε

Αν η αιτηση εγκρίθηκε μέσα στο Σεπτέμβριο θα πάρεις τέλος Οκτώβρη πρώτη φορά.

Aν λοιπον η αιτηση εγκριθηκε μεσα στο Σεπτεμβριο και πηρες πρωτη φορα τον Οκτωβρη, το 6μηνο που υπολογιζεται ειναι Σεπτεμβρης-Φλεβαρης(δηλ. μόνο 5 καταβολες) ή  Οκτωβρης-Μαρτης?

Οταν τελειωσει το 6μηνο ειδοποιειται δικαιουχος για ανανεωση ή θα πρεπει ο ιδιος να εχει το νου του?

Επεξ/σία από rus

23 λεπτά πριν, rus είπε

Aν λοιπον η αιτηση εγκριθηκε μεσα στο Σεπτεμβριο και πηρες πρωτη φορα τον Οκτωβρη, το 6μηνο που υπολογιζεται ειναι  Οκτωβρης-Μαρτης

Οταν τελειωσει το 6μηνο ειδοποιειται δικαιουχος για ανανεωση ή θα πρεπει ο ιδιος να εχει το νου του?

Aν λοιπον η αιτηση εγκριθηκε μεσα στο Σεπτεμβριο, πηρες πρωτη φορα τον Οκτωβρη, και το 6μηνο που υπολογιζεται ειναι Οκτωβρης-Μαρτης

Οταν τελειωσει το 6μηνο ειδοποιειται o δικαιουχος για ανανεωση με sms και email οταν ακυρωθει η αιτηση , αλλα θα πρεπει και ο ιδιος να εχει το νου του για πιο συγουρια.

• Thanks 1

10 λεπτά πριν, cameranek είπε

Οταν τελειωσει το 6μηνο ειδοποιειται o δικαιουχος για ανανεωση με sms και email οταν ακυρωθει η αιτηση , αλλα θα πρεπει και ο ιδιος να εχει το νου του για πιο συγουρια.

Aρα μολις γινει και η 6η καταβολη, ο δικαιουχος παει ιντερνετ και ξανακανει αιτηση?

1 ώρα πριν, rus είπε

Aρα μολις γινει και η 6η καταβολη, ο δικαιουχος παει ιντερνετ και ξανακανει αιτηση?

πρεπει να ακυρωθει απο το συστημα πρωτα μετα απο μερικες μερες, αν δεν ακυρωθει, δεν σε αφηνει να κανεις νεα αιτηση

2 ώρες πριν, cameranek είπε

πρεπει να ακυρωθει απο το συστημα πρωτα μετα απο μερικες μερες, αν δεν ακυρωθει, δεν σε αφηνει να κανεις νεα αιτηση

Ετσι γινεται παντα, ακυρωση? και ο ενδιαφερομενος πρεπει να μπαινει καθε μερα για να βλεπει ποτε μπορει να ξαναυποβαλει?

Δε πιστευω να υπαρχει περιπτωση να χασει το μηνα?

16 ώρες πριν, rus είπε

Ετσι γινεται παντα, ακυρωση? και ο ενδιαφερομενος πρεπει να μπαινει καθε μερα για να βλεπει ποτε μπορει να ξαναυποβαλει?

Δε πιστευω να υπαρχει περιπτωση να χασει το μηνα?

ναι ναι ναι ....

να χασει το μηνα μπορει αν πρεπει να παει στο δημο να κανει την αιτηση και δεν του κλεισουν ραντεβου εντος του μηνα. (αποτι εχω διαβασει στο ιντερνετ αυτο εχει συμβει)

Στις 8/1/2022 στις 5:42 ΜΜ, cameranek είπε

το εχω ξαναβαλει σαν πιο παλιος στο κεα απο προσωπικη μου εμπειρια και αν το ψαξετε στο γουγλη...

----ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΠΟΣΤ ΚΕΑ-----

"Διπλα απο τις ημερομηνίες ισχύος της αιτησης ΚΕΑ μου μεσα στην αιτηση μου εμφανιζεται η ενδειξη +1,+2+3 κτλ. Τι ακριβως ειναι αυτο;"

Η ενδειξη αυτη εμφανιζεται σε αιτησεις που ειναι εντος του μηνα επανυποβολης(ανανεωσης) ... Η αιτηση μας ενω εχει ληξει ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΚΥΡΩΘΕΙ για να μπορεσουμε να την ανανεωσουμε. Η ενδειξη +1 κτλ ειναι οι επιπλεον μερες λοιπον που δεν ακυρωνεται. Ειναι αυξων αριθμος και καθε μερα θα παρατηρησουμε πως αλλαζει. Μπορει και να φτασει εως και 13 μέρες επιπλεον (+13)...

Δεν πρεπει να μας ανησυχει. Παρακολουθουμε την αιτηση μας και μολις αυτη η ενδειξη σβησει ΤΟΤΕ μπορουμε να ανανεωσουμε.

Snap 2022-01-08 at 17.44.13.png

Με όλον αυτόν τον πληθωρισμό το ΚΕΑ έχει χάσει ένα μέρος της αξίας του.

Μόνο τον τελευταίο χρόνο, με 12% πληθωρισμό έχει χάσει, (το βασικό 200) μέχρι τώρα 24€...

Είναι που είναι πολύ χαμηλό, θα πρέπει να αυξηθεί, τουλαχιστον να καλύψει τον πληθωρισμό.

Επίσης επειδή το ποσό είναι πολύ χαμηλό θα πρέπει να υπάρχουν παροχές και σε υπηρεσίες πχ. ποσότητα KWH ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, internet, κλπ.

Θα μπορούσαν να υπάρχουν σχετικά κουπόνια ή κάτι άλλο... 

22 ώρες πριν, naftis είπε

Με όλον αυτόν τον πληθωρισμό το ΚΕΑ έχει χάσει ένα μέρος της αξίας του.

Μόνο τον τελευταίο χρόνο, με 12% πληθωρισμό έχει χάσει, (το βασικό 200) μέχρι τώρα 24€...

Yποτιθεται οτι γι αυτο το λογο δινουν επιπλεον 200ε το Δεκεμβριο.

22 ώρες πριν, naftis είπε

Επίσης επειδή το ποσό είναι πολύ χαμηλό θα πρέπει να υπάρχουν παροχές και σε υπηρεσίες πχ. ποσότητα KWH ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, internet, κλπ.

Για το ρευμα υπαρχει ηδη κατι, το κοτ α.

Καλησπέρα, ερώτηση... 

4 μελή οικογένεια δικαιούχος του Κέα φυσικά, είδα στα κριτήρια ότι η αξία του αυτοκινήτου της οικογένειας δεν πρέπει να είναι πάνω από 6.000 ευρώ. Πως το βγάζουν το νούμερο οι τύποι; 

1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Καλησπέρα, ερώτηση... 

4 μελή οικογένεια δικαιούχος του Κέα φυσικά, είδα στα κριτήρια ότι η αξία του αυτοκινήτου της οικογένειας δεν πρέπει να είναι πάνω από 6.000 ευρώ. Πως το βγάζουν το νούμερο οι τύποι; 

Εσύ τι αυτοκίνητο έχεις?

Πόσα κυβικά και πόσο ετών ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...