Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Evelinakii95 είπε

Μολις μπήκαν και σε εμενα τα υπόλοιπα,επι δυο  επίσης!! 😲  Κάποιο λαθος εχει γίνει προφανως… αλλά τι θα γίνει ; Θα τα πάρουν πίσω κάπως;

Το άλλο μήνα, θα καλυφθει η διαφορά 

• Sad 1
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως παίζει να είναι η,,,,πολυδιαφημισμένη από το καλοκαίρι,

"επιταγή (μη χέσω) ακρίβειας";

Νταμπλ γιοκ εδώ (Εθνική). Ούτε καν το σινγκλ ακόμα.

Επεξ/σία από washcloud
Δημοσ.

Οχι αυτο δεν παίζει να είναι. Ειπαν θα τη δώσουν τον Δεκέμβρη. 

25 λεπτά πριν, washcloud είπε

Μήπως παίζει να είναι η,,,,πολυδιαφημισμένη από το καλοκαίρι,

"επιταγή (μη χέσω) ακρίβειας";

Νταμπλ γιοκ εδώ (Εθνική). Ούτε καν το σινγκλ ακόμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gilardino είπε

Καλησπέρα. Στους γονείς μου πάλι συνέβη κάτι περίεργο. Όχι μόνο μπήκαν αλλά μπήκαν εις διπλούν. Τα μισά στο λογαριασμό και στη κάρτα το άλλο μισό επί δύο! Παίζει κάτι που δε ξέρω ή είναι λάθος;

Καί σέ εμένα ακριβώς τό ίδιο έγινε.Στόν λογαριασμό μπήκαν κανονικά καί στήν κάρτα δύο φορές σέ χρονικό διάστημα 20 λεπτών.

1 ώρα πριν, valadsk είπε

εμένα τίποτα ακόμα. κάποιο θέμα παίζει. πειραιως εχω

εσεις ποια έχετε?

Εθνική

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Evelinakii95 είπε

Οχι αυτο δεν παίζει να είναι. Ειπαν θα τη δώσουν τον Δεκέμβρη. 

...ε τότε αυτός που πήρε κατά λάθος το δικό μου κατοστάρικο, παρακαλείται να το επιστρέψει :P

9 λεπτά πριν, washcloud είπε

...ε τότε αυτός που πήρε κατά λάθος το δικό μου κατοστάρικο, παρακαλείται να το επιστρέψει :P

https://www.youtube.com/watch?v=tSxgKIer7Kc

🙄

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Πρόκειται να μπει το κεα πρώτη φορά. Αν ξέρει κάποιος πηγαίνω στην τράπεζα που έχω δηλώσει και παραλαμβάνω την κάρτα λίγες μέρες πριν? Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο? 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, valadsk είπε

παιδιά έχει καθυστερήσει κξαι σε άλλον η κάρτα να πιστωθει αποψε?

το μετρητο μπήκε η κάρτα ακόμη τίποτα.

Ειχε κανεις καποιο νεο με την prepaid Εθνικης? Φιλη μου περιμενει απο χτες και δεν εχει δει μεχρι και τωρα τιποτα περαν της καταθεσης στον λογαριασμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, makis225 είπε

Καλημέρα. Πρόκειται να μπει το κεα πρώτη φορά. Αν ξέρει κάποιος πηγαίνω στην τράπεζα που έχω δηλώσει και παραλαμβάνω την κάρτα λίγες μέρες πριν? Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο? 

θα στην στείλουν.

μπορείς να δεις μέσω ebanking αν έχει εκδοθεί. έτσι έγινε και σε μένα και λίγο μετά ήρθε στο ταχυδρομείο.

αν δεν έχεις ebanking παίρνεις τηλέφωνο στη τράπεζα που διατηρείς τον λογαριασμό που δήλωσες για να μπαίνουν. 

για να μπει πρέπει να υπάρχει εγκεκριμένη αίτηση τον προηγούμενο μήνα. Αν η αιτηση εγκρίθηκε μέσα στο Σεπτέμβριο θα πάρεις τέλος Οκτώβρη πρώτη φορά. Αν εγκρίθηκε αύγουστο και δεν έχει έλθει η κάρτα ακόμη, δεν χάνονται, πιστώνονται όταν θα εκδοθεί και θα τα παρεις οταν θα έρθει η κάρτα. 

1 ώρα πριν, oletiras είπε

Ειχε κανεις καποιο νεο με την prepaid Εθνικης? Φιλη μου περιμενει απο χτες και δεν εχει δει μεχρι και τωρα τιποτα περαν της καταθεσης στον λογαριασμο.

πειραιως εδω, είχε μπει το μετρητό από τις 4 το απόγευμα

η κάρτα πιστώθηκε το βράδυ στις 9, άργησε πολύ χθες, πιστωνόταν κάπου μετά τις 6 το απόγευμα. όλα αυτά σε πειραιως.

εθνική λένε πιο πάνω ότι τα πήραν διπλά. εγώ δεν είδα διπλά σε εμένα. προφανώς για να καθυστερήσει σε όλους κάποιο συστημικό θέμα είχε. αν δεν μπήκαν ούτε σήμερα, υπομονή μέχρι τέλος του μήνα και δείτε τι γράφει στην ανάλυση πληρωμών στη πλατφόρμα του κεα. Αν δείχνει 200 και μπήκαν μόνο το 100 έφυγες για κέντρο κοινότητας.

Επεξ/σία από valadsk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως που τα πηρα διπλά , μίλησα με τον οπεκα και μου ειπαν ότι προφανως εχει γίνει λαθος και ότι μέσα στη μέρα θα βγει ανακοίνωση για το τι θα γίνει με αυτά τα λεφτά.

ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ🥲

Επεξ/σία από Evelinakii95
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Evelinakii95 είπε

Εγω παντως που τα πηρα διπλά , μίλησα με τον οπεκα και μου ειπαν ότι προφανως εχει γίνει λαθος και ότι μέσα στη μέρα θα βγει ανακοίνωση για το τι θα γίνει με αυτά τα λεφτά.

ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ🥲

...ταχύτης/εξυπηρέτηση....:P

(ενώ σε 'μας που δεν βάλανε ούτε το "κανονικό", ακόμα ->  https://www.youtube.com/watch?v=q48GD7hZ_7I )

Επεξ/σία από washcloud
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Evelinakii95 είπε

ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ🥲

Ναί καί από εμένα πού είχαν βάλει δύο φορές τά πήραν πίσω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, MikeJ είπε

Πάω στοίχημα ότι κάποιοι θα τα είχαν ξοδέψει ήδη :D 

Το θέμα δεν είναι τι θα έκαναν κάποιοι με τους λογαριασμούς τους αλλά πόσο εύκολα μια μεγάλη συστημική τράπεζα προσθέτει και αφαιρεί ποσά (από δημόσιο χρήμα στην προκειμένη), σε πολίτες χωρίς κανένα ίχνος και σαν να μην έγινε τίποτα...

Με πληροφόρησαν πριν λίγο και δεν το πίστευα ότι σε όσους συνέβη δεν υπάρχει καν κίνηση αντιλογισμού ή έστω κάποια ενημέρωση. Μπορεί και να το φαντάστηκαν το όλο σκηνικό τελικά...

Εδώ η "φτωχή ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ που ουσιαστικά δεν λέει τίποτα. Για την Εθνική ήταν απλά μια Παρασκευή.:rolleyes: Βέβαια δεν μπορείς να περιμένεις διαφορετική αντιμετώπιση από τα ξένα και εγχώρια καρτέλ και ένα κράτος θεατή-μπανανία.

• Like 1
Δημοσ.

Ειχε κανενας άλλος θέμα μετά από ολο αυτο με τις συναλλαγές του με τη προπληρωμένη καρτα ;; 
Εγω πήγα να κάνω μια αγορά και δε με αφηνε και μου ηρθε μήνυμα ότι η καρτα είναι προσωρινά μπλοκαρισμένη ! 😧

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...