alexander098 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Χθες υπεγραψα συμβολαιο για το σπιτι που θα νοικιαζω το νεο ακαδημαικο ετος. Για να παρω το κεα πρεπει να παω στα κεπ να γινει ενημερωση στοιχειων(οτι μενω μονος στο σπιτι που νοικιαζω απο φιλοξενια) και επειτα απο 6 μηνες θα μπορω να κανω αιτηση; Αν κανω τροποποιητικη δηλωση θα μπορεσω να το παρω πιο συντομα;
episthmonas leme Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μετακομίζω σε λίγες μέρες και παίρνω κεα κ επίδομα ενοικίου που λήγουν τον Δεκέμβριο, και στο καινούργιο σπίτι θέλω να βάλω κ το ρεύμα κ το ενοίκιο στο όνομα μου, τι κάνω σε αυτή την περίπτωση? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Iryna1973 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Αν κάνω αίτηση την 1η Δεκεμβρίου, πότε θα φτάσει η πρώτη πληρωμή;
fredd0 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 5/9/2022 στις 8:51 ΜΜ, alexander098 είπε Χθες υπεγραψα συμβολαιο για το σπιτι που θα νοικιαζω το νεο ακαδημαικο ετος. Για να παρω το κεα πρεπει να παω στα κεπ να γινει ενημερωση στοιχειων(οτι μενω μονος στο σπιτι που νοικιαζω απο φιλοξενια) και επειτα απο 6 μηνες θα μπορω να κανω αιτηση; Αν κανω τροποποιητικη δηλωση θα μπορεσω να το παρω πιο συντομα; αν δεν κανω λαθος οι φοιτητες δεν δικαιουνται ΚΕΑ Spoiler 1. Ως Ωφελούμενες μονάδες ορίζονται οι κάτωθι κατηγορίες: α. Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: κάθε ενήλικο άτομο που διαμένει μόνο του σε κατοικία και δεν εμπίπτει στην κατηγορία ενηλίκων έως 25 ετών που φοιτούν σε πανεπιστημιακές σχολές ή σχολεία ή ινστιτούτα επαγγελματικής εκπαίδευσης ή κατάρτισης της ημεδαπής ή αλλοδαπής. 1 λεπτό πριν, Iryna1973 είπε Αν κάνω αίτηση την 1η Δεκεμβρίου, πότε θα φτάσει η πρώτη πληρωμή; Τελος Ιανουαριου 2
Iryna1973 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, fredd0 είπε αν δεν κανω λαθος οι φοιτητες δεν δικαιουνται ΚΕΑ Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 1. Ως Ωφελούμενες μονάδες ορίζονται οι κάτωθι κατηγορίες: α. Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: κάθε ενήλικο άτομο που διαμένει μόνο του σε κατοικία και δεν εμπίπτει στην κατηγορία ενηλίκων έως 25 ετών που φοιτούν σε πανεπιστημιακές σχολές ή σχολεία ή ινστιτούτα επαγγελματικής εκπαίδευσης ή κατάρτισης της ημεδαπής ή αλλοδαπής. Τελος Ιανουαριου Ευχαριστώ.
Iryna1973 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Πρέπει να είμαι χωρίς μισθό τους τελευταίους 6 μήνες για να πάρω 200 ευρώ;
alexander098 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, fredd0 είπε αν δεν κανω λαθος οι φοιτητες δεν δικαιουνται ΚΕΑ Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 1. Ως Ωφελούμενες μονάδες ορίζονται οι κάτωθι κατηγορίες: α. Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: κάθε ενήλικο άτομο που διαμένει μόνο του σε κατοικία και δεν εμπίπτει στην κατηγορία ενηλίκων έως 25 ετών που φοιτούν σε πανεπιστημιακές σχολές ή σχολεία ή ινστιτούτα επαγγελματικής εκπαίδευσης ή κατάρτισης της ημεδαπής ή αλλοδαπής. Τελος Ιανουαριου Ειμαι ανω των 25
washcloud Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, episthmonas leme είπε Μετακομίζω σε λίγες μέρες και παίρνω κεα κ επίδομα ενοικίου που λήγουν τον Δεκέμβριο, και στο καινούργιο σπίτι θέλω να βάλω κ το ρεύμα κ το ενοίκιο στο όνομα μου, τι κάνω σε αυτή την περίπτωση? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! ...αν εννοείς ότι οι προϋποθέσεις για ΚΕΑ (& "στέγασης") θα συνεχίσουν να ισχύουν και μετά την λήξη των τωρινών (και θα ξανακάνεις αιτήσεις) και ρωτάς για το ΤΟΤΕ (Δεκέμβρη και μετά), απλά θα βάλεις τότε τα νέα στοιχεία (μισθωτήριο/ρεύμα). Αν πάλι εννοείς τί θα γίνει ΜΕΧΡΙ τότε, αφού οσωνούπω αλλάζεις σπίτι, ΑΝ δεν κάνω λάθος, δεν επηρρεάζει αυτό την τρέχουσα ισχύ τους (δηλαδή δεν ενημερώνονται άμεσα τα συστήματα του ΚΕΑ/του στέγασης, ώστε να τυχόν "σε πετάξουν έξω", από τα συγκεκριμένα επιδόματα : τα διακιώθηκες για ένα 6μηνο και θα συνεχίσεις να τα παίρνεις κανονικά μέχρι την λήξη τους, κι ας έχουν ως τότε αλλάξει δεδομένα όπως το σπίτι/η παροχή). ΑΝ δεν κάνω λάθος, ξαναλέω. 10 λεπτά πριν, Iryna1973 είπε Πρέπει να είμαι χωρίς μισθό τους τελευταίους 6 μήνες για να πάρω 200 ευρώ; ...ναι, οποιοδήποτε (μικρό) μηνιαίο εισόδημα θα αφαιρεθεί από το συνολικό ύψος του (μηνιαίου) ΚΕΑ. Ή και δεν θα το δικαιωθείς καν, αν είναι παραπάνω από τα κριτήρια που ορίζουν οι κανονισμοί του. Εξαιρούνται "εισοδήματα" από άλλα επιδόματα, όπως πχ το "Στέγασης" (δεν τα αφαιρεί το σύστημα από το 200άρι - ούτε τα δηλώνεις από μόνη σου ως εισοδήματα). 2
valadsk Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 παιδιά έχει καθυστερήσει κξαι σε άλλον η κάρτα να πιστωθει αποψε? το μετρητο μπήκε η κάρτα ακόμη τίποτα. 1
Evelinakii95 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Και σε εμενα στη μια μπήκε στην prepaid δεν ακομα …. 1
washcloud Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σέιμ χίαρ (Εθνική). Μαζεύουν ψιλά φαίνεται.... Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2022 από washcloud
gilardino Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Στους γονείς μου πάλι συνέβη κάτι περίεργο. Όχι μόνο μπήκαν αλλά μπήκαν εις διπλούν. Τα μισά στο λογαριασμό και στη κάρτα το άλλο μισό επί δύο! Παίζει κάτι που δε ξέρω ή είναι λάθος;
Evelinakii95 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Μολις μπήκαν και σε εμενα τα υπόλοιπα,επι δυο επίσης!! 😲 Κάποιο λαθος εχει γίνει προφανως… αλλά τι θα γίνει ; Θα τα πάρουν πίσω κάπως;
valadsk Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) εμένα τίποτα ακόμα. κάποιο θέμα παίζει. πειραιως εχω εσεις ποια έχετε? Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2022 από valadsk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα