mits777 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 ληγει τωρα σε 2 μηνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Είδες πόσο απλό ήταν; Πρέπει να καλύπτει το επόμενο εξάμηνο. Κάντε τροποποιητικό που να καλύπτει το διάστημα 1/9/21-28/2/22 και είσαι κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits777 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Τροπόποιητικό; Πως θα το κάνω αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Στις 11/8/2022 στις 11:38 ΠΜ, christakos07 είπε Το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης βαραίνει το κράτος. Απλά πάντα it takes two to tango. Εκτος απο το κρατος ποιος αλλος εχει ευθυνη δηλαδη? Αν πχ. εχεις ενα δανειο που πληρωνεις, καταναλωτικο ή ακομα χειροτερα στεγαστικο, και απολυθεις οπότε δε μπορεις πλεον να το πληρωνεις, εχεις ευθυνη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Στις 11/8/2022 στις 1:14 ΜΜ, mits777 είπε Τροπόποιητικό; Πως θα το κάνω αυτό; Ο ιδιοκτήτης θα το κάνει. Θα κάνει μισθωτηριο με νέα λήξη που να πιάνει το επόμενο εξάμηνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Στις 11/8/2022 στις 2:16 ΜΜ, rus είπε Εκτος απο το κρατος ποιος αλλος εχει ευθυνη δηλαδη? Αν πχ. εχεις ενα δανειο που πληρωνεις, καταναλωτικο ή ακομα χειροτερα στεγαστικο, και απολυθεις οπότε δε μπορεις πλεον να το πληρωνεις, εχεις ευθυνη? Γενικότητες. Η ευθύνη βαραίνει τις τράπεζες σε κάθε περίπτωση. Δε θα λυπηθώ βέβαια κάποιον που πήρε στεγαστικό δάνειο 250 χιλιάρικα και αργότερα άρα 80 σε καταναλωτικό για να στεγάσει την πολυτέλεια του και τα ταξίδια του. Για τις αντίστοιχες περιπτώσεις μιλάω και στο ΚΕΑ, που αγγίζουν το όριο της κοροιδίας/βολέματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, rus είπε Αν πχ. εχεις ενα δανειο που πληρωνεις, καταναλωτικο ή ακομα χειροτερα στεγαστικο, και απολυθεις οπότε δε μπορεις πλεον να το πληρωνεις, εχεις ευθυνη? Αυτό το σκέφτηκες τώρα η όταν το έπαιρνες ? Δεν σου κάνω τον 'άγιο', αλλά μην μπλεκεις ιστορίες ότι φταίνε οι 'αλλοι'. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, Diinekis21 είπε Είδες πόσο απλό ήταν; Πρέπει να καλύπτει το επόμενο εξάμηνο. 6μηνο; Εγώ γιατί θυμάμαι 12μηνο; 5 ώρες πριν, mits777 είπε Τροπόποιητικό; Πως θα το κάνω αυτό; mits, μη σε δούμε στο thread για το επίδομα στέγασης να ρωτάς πράγματα για το ΚΕΑ, ε; (...μετάφραση : είσαι εντελώς οφτόπικ αδερφέ. Για τυχόν παραιτέρω ρώτα στο σχετικό thread) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Στις 11/8/2022 στις 6:27 ΜΜ, washcloud είπε 6μηνο; 6 μήνες είναι η ελάχιστη προαπαίτηση για να εγκριθεί η αίτηση. Με 12 μήνες συμφέρει για να πάρει την αυτόματη ανανέωση για το επόμενο εξάμηνο αλλά δεν είναι η ελάχιστη προαπαίτηση για έγκριση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Στις 11/8/2022 στις 2:53 ΜΜ, GREGORYMO είπε Δεν απάντησες!!!! Υπάρχει κόσμος που δεν πάει στα σεμινάρια επ αμοιβή? Σου λέει: 600€ το σεμινάριο , 600€ και το καθισιο. Συγκεκριμένα απάντησε. Ο ιδιοκτήτης θα το κάνει. Θα κάνει μισθωτηριο με νέα λήξη που να πιάνει το επόμενο εξάμηνο. Δε καταλαβα τι λες, ποια σεμιναρια? Για ποιον ιδιοκτητη λες? μηπως εχεις μπερδευτει απο συζητηση με αλλο φιλο? Στις 11/8/2022 στις 3:35 ΜΜ, christakos07 είπε Δε θα λυπηθώ βέβαια κάποιον που πήρε στεγαστικό δάνειο 250 χιλιάρικα και αργότερα άρα 80 σε καταναλωτικό για να στεγάσει την πολυτέλεια του και τα ταξίδια του. Για τις αντίστοιχες περιπτώσεις μιλάω και στο ΚΕΑ, που αγγίζουν το όριο της κοροιδίας/βολέματος. Ουτε εγω θα λυπηθω, δε μιλαμε για τετοιο ανθρωπο, αλλα για τον ανθρωπο του παραδειγματος που σου ειπα, και στο οποιο δε φερει καμια ευθυνη και πρεπει να προστατευτει. Στις 11/8/2022 στις 6:19 ΜΜ, GREGORYMO είπε Αυτό το σκέφτηκες τώρα η όταν το έπαιρνες ? Δεν σου κάνω τον 'άγιο', αλλά μην μπλεκεις ιστορίες ότι φταίνε οι 'αλλοι'. Τι εννοεις, οτι δε πρεπει κανείς να παιρνει δανειο διοτι μπορει μετα να βρεθει χωρις δουλεια, οπότε δε θα μπορει να το πληρωνει? Ολοι αυτοι που επεσαν θυματα της κρισης φταινε οι ιδιοι κατα τη γνωμη σου? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, rus είπε Ολοι αυτοι που επεσαν θυματα της κρισης φταινε οι ιδιοι κατα τη γνωμη σου? Το τοποθετείς 'βαριά' και εγώ δεν το είπα έτσι. Πάντως, λόγω της κρίσης και κουρέματα υπήρξαν στα δάνεια και νόμος Κατσέλη κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexander098 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Ειμαι ανω των 25 ετων αλλα ενεργος φοιτητης. Δικαιουμαι το κεα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, alexander098 είπε Ειμαι ανω των 25 ετων αλλα ενεργος φοιτητης. Δικαιουμαι το κεα; Yes. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από christakos07 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaosmaster Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 12/8/2022 στις 6:53 ΜΜ, rus είπε Δε καταλαβα τι λες, ποια σεμιναρια? Για ποιον ιδιοκτητη λες? μηπως εχεις μπερδευτει απο συζητηση με αλλο φιλο? Ουτε εγω θα λυπηθω, δε μιλαμε για τετοιο ανθρωπο, αλλα για τον ανθρωπο του παραδειγματος που σου ειπα, και στο οποιο δε φερει καμια ευθυνη και πρεπει να προστατευτει. Τι εννοεις, οτι δε πρεπει κανείς να παιρνει δανειο διοτι μπορει μετα να βρεθει χωρις δουλεια, οπότε δε θα μπορει να το πληρωνει? Ολοι αυτοι που επεσαν θυματα της κρισης φταινε οι ιδιοι κατα τη γνωμη σου? Εγώ δε μπορώ να καταλάβω με τι λογική πας και παίρνεις ένα δάνειο για 40-50 χρόνια κ ενώ είσαι υπάλληλος. Δλδ εσύ (ο κάθε εσύ κ γω) μαζί με το δάνειο υπογράφεις κάπου ότι για τα επόμενα 40-50 χρόνια θα είσαι στη δουλειά σου κ θα παίρνεις το αντίστοιχο ποσό; κ για ποιο λόγο μετά να σου χαρίσουν ή να σου κουρέψουν; αυτά που θα σου κουρέψουν θα τα πληρώσει το κράτος από τα ταμεία του ή θα στα χαρίσουν οι τράπεζες; κ από την άλλη βλέπεις ανθρώπους που ποντάρουν στη χρεωκοπία του κράτους γιατί νομίζουν ότι έτσι θα τους χαρίσουν τα δάνεια. Επίσης η επιδότηση θα πρέπει να γίνεται με μορφή κάποιας ανταπόδοσης. Πχ εργασία σε κάποιο Δήμο έστω 3 ώρες τη μέρα. Αυτό το παίρνω επίδομα κ κάθομαι μας κατέστρεψε. Καλά μη πιάσω το στο στόμα μου τους μόνιμα ευπαθείς Ρομα κ μου ανέβει η πίεση. Χθες στο ΑΤΜ η άλλη είχε υπόλοιπο μέσα 6κ. Αλλά οι ψήφοι είναι πάνω απ όλα. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από chaosmaster 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, chaosmaster είπε Εγώ δε μπορώ να καταλάβω με τι λογική πας και παίρνεις ένα δάνειο για 40-50 χρόνια κ ενώ είσαι υπάλληλος. Δλδ εσύ (ο κάθε εσύ κ γω) μαζί με το δάνειο υπογράφεις κάπου ότι για τα επόμενα 40-50 χρόνια θα είσαι στη δουλειά σου κ θα παίρνεις το αντίστοιχο ποσό; Oποιος ειναι δημοσιος ή κατι παρομοιο υπαλληλος εχει εξασφαλισμενο μισθο και συνταξη. Αν θες να μειωσεις τη μηνιαια δοση του στεγαστικου μπορεις να παρατεινεις τη περιοδο αποπληρωμης μεχρι το 75ο ετος της ηλικιας σου. 4 ώρες πριν, chaosmaster είπε κ για ποιο λόγο μετά να σου χαρίσουν ή να σου κουρέψουν; αυτά που θα σου κουρέψουν θα τα πληρώσει το κράτος από τα ταμεία του ή θα στα χαρίσουν οι τράπεζες; κ από την άλλη βλέπεις ανθρώπους που ποντάρουν στη χρεωκοπία του κράτους γιατί νομίζουν ότι έτσι θα τους χαρίσουν τα δάνεια. Γιατι το λες σε μενα αυτο? ειμαι κατα του κουρεματος και του χαρισματος. Δεν ειναι δυνατον αλλοι να πληρωνουν κανονικα τη δοση τους και αλλοι να κερδιζουν κουρεμα, επειδη πχ. εφαγαν τα λεφτα τους σε γλεντια και τωρα δεν εχουν. Βεβαια όποτε πηγαινε αυτο το θεμα με το νομο Κατσελη, υποτιθεται οτι ο δικαστης εξεταζε λεπτομερως τη περιπτωση και εαν διαπιστωνε οτι υπαρχει οντως αδυναμια χωρις υπαιτιοτητα του δανειοληπτη, τοτε μόνο αποφασιζε κουρεμα. Το κρατος και να χρεοκοπησει, τα δανεια δε θα χαριστουν. Δεν τα εχει δωσει το κρατος. Ηδη πολλα απο αυτα βρισκονται σε ξενα φαντς. 4 ώρες πριν, chaosmaster είπε Επίσης η επιδότηση θα πρέπει να γίνεται με μορφή κάποιας ανταπόδοσης. Πχ εργασία σε κάποιο Δήμο έστω 3 ώρες τη μέρα. Αυτό το παίρνω επίδομα κ κάθομαι μας κατέστρεψε. Καλά μη πιάσω το στο στόμα μου τους μόνιμα ευπαθείς Ρομα κ μου ανέβει η πίεση. Χθες στο ΑΤΜ η άλλη είχε υπόλοιπο μέσα 6κ. Αλλά οι ψήφοι είναι πάνω απ όλα. Το επιδομα των 200ε δεν ειναι αρκετο για να ζησεις καθήμενος. Ειναι ενα μικρο βοηθημα. Δηλαδη εσυ λες οτι πρεπει ολα τα επιδοματα να καταργηθουν, το αλληλεγγυης, το ανεργιας, το πολυτεκων, το κοινωνικο δεη κλπ.... Να τους αφησουμε στη τυχη τους 🙄 Σιγουρα δε θα το ελεγες αν ησουν στη θεση τους. Εργασια, εστω και 3 ωρες στο δημο, ψαχνουν παρα πολλοι απελπισμενα αλλα δεν ειναι τοσο απλο. Εργασια σημαινει και ασφαλιση. Περι ρομα να μη μιλησουμε γιατι ειναι ειδικη περιπτωση. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2022 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα