maverick290402 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, jemas είπε καλησπερα, αν γνωριζει καποιος, αν κανω αιτηση για κεα με δωρεαν παραχωρημενη οικεια πρεπει να χω και τη δεη στο ονομα μου, δηλαδη αριθμο παροχης στο αφμ μου?στις οδηγιες λεει δεκο στο ονομα του αιτουντος, αλλα θεωρειται δεκο συνδεση βονταφον για παραδειγμα? Όχι δεν χρειάζεται... Είμαι ίδια περίπτωση με εσένα... Τους πάω τον λογαριασμό του τηλεφώνου που είναι στο όνομα μου. Αν δεν έχεις ούτε αυτό τους πας το έντυπο της εφορίας που δείχνει την δωρεάν παραχώρηση Μόλις τώρα, maverick290402 είπε Όχι δεν χρειάζεται... Είμαι ίδια περίπτωση με εσένα... Τους πάω τον λογαριασμό του τηλεφώνου που είναι στο όνομα μου. Αν δεν έχεις ούτε αυτό τους πας το έντυπο της εφορίας που δείχνει την δωρεάν παραχώρηση Γιαυτον το λόγο δεν θα μπορείς λογικά να την προχωρήσεις μόνος σου ηλεκτρονικά και θα σου πετάει σφάλμα ότι δεν ταιριάζει το αφμ σου με τον αριθμό μετρητή ΔΕΗ και θα πρέπει να πας από εκεί να στην φτιάξουν με τα δικαιολογητικά που σου είπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariariw22 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα! Ξεκίνησα να κάνω αίτηση κεα και πριν ολοκληρώσω την αίτηση τέρμα κάτω αναφέρει ότι η ενίσχυση θα είναι 10€. Σας στέκει; Δεν την ολοκλήρωσα γιατί αναρωτήθηκα προς τι ένα τέτοιο ποσό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 25 λεπτά πριν, mariariw22 είπε Καλησπέρα! Ξεκίνησα να κάνω αίτηση κεα και πριν ολοκληρώσω την αίτηση τέρμα κάτω αναφέρει ότι η ενίσχυση θα είναι 10€. Σας στέκει; Δεν την ολοκλήρωσα γιατί αναρωτήθηκα προς τι ένα τέτοιο ποσό. κοιτά το εισόδημα των 6 τελευταίων μηνών . Αν είναι πάνω απο 200€/μήνα μέσο όρο βγαίνει μηδέν τουλάχιστον έτσι κατάλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariariw22 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 35 λεπτά πριν, korakios είπε κοιτά το εισόδημα των 6 τελευταίων μηνών . Αν είναι πάνω απο 200€/μήνα μέσο όρο βγαίνει μηδέν τουλάχιστον έτσι κατάλαβα Έπαιρνα ταμείο ανεργίας που ήταν 300€ τον μήνα μέχρι και τον Μάρτιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 26 λεπτά πριν, mariariw22 είπε Έπαιρνα ταμείο ανεργίας που ήταν 300€ τον μήνα μέχρι και τον Μάρτιο. Άρα, έχεις πάρει 1200€ το τελευταίο εξάμηνο η όχι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariariw22 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Άρα, έχεις πάρει 1200€ το τελευταίο εξάμηνο η όχι ? Θαρρώ πως εκεί τόσο πήρα. Άρα δε δικαιούμαι. Ορθά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 18 λεπτά πριν, mariariw22 είπε Θαρρώ πως εκεί τόσο πήρα. Άρα δε δικαιούμαι. Ορθά; ΝΑΙ. Το άλλο εξάμηνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΝΑΙ. Το άλλο εξάμηνο. Οχι ακριβώς. Μπορεί να κάνει αίτηση αρχές Οκτώβρη και να επιδοτηθεί με το φουλ ποσό για το εξάμηνο Απρίλιος-Σεπτέβριος 2022. Μπορεί να κάνει και τον Σεπτέμβριο αλλά θα επιδοτηθεί 1200-400 (επίδομα ΟΑΕΔ Μαρτίου 2022) = 800/6 = 133 ευρώ. Οτιδήποτε άλλο δεν την συμφέρει, καθώς η αίτηση ΚΕΑ δεν ακυρώνεται από τον χρήστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 43 λεπτά πριν, christakos07 είπε Μπορεί να κάνει και τον Σεπτέμβριο αλλά θα επιδοτηθεί 1200-400 (επίδομα ΟΑΕΔ Μαρτίου 2022) = 800/6 = 133 ευρώ. Δεν ανεβαίνει αυτόματα ; 43 λεπτά πριν, christakos07 είπε Οτιδήποτε άλλο δεν την συμφέρει, καθώς η αίτηση ΚΕΑ δεν ακυρώνεται από τον χρήστη. Σίγουρα ακυρώνεται από το χρήστη αν επιθυμεί μιας και έχω ακυρώσει αίτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, korakios είπε Δεν ανεβαίνει αυτόματα ; Σίγουρα ακυρώνεται από το χρήστη αν επιθυμεί μιας και έχω ακυρώσει αίτηση Εγκεκριμένη αίτηση ΚΕΑ μέχρι το καλοκαίρι του 2021 δεν ακυρωνόταν από το χρήστη. Δε γνωρίζω αν έχουν κάνει αλλαγές πλέον, ας μας το επιβεβαιώσει κάποιος. 14 λεπτά πριν, korakios είπε Δεν ανεβαίνει αυτόματα ; Σίγουρα ακυρώνεται από το χρήστη αν επιθυμεί μιας και έχω ακυρώσει αίτηση Ανεβαίνει ναι. Αρχές Οκτωβρίου θα κοιτάει το εξάμηνο Απρίλιος-Σεπτέμβριος, οπότε θα επιδοτηθεί φουλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, christakos07 είπε Εγκεκριμένη αίτηση ΚΕΑ μέχρι το καλοκαίρι του 2021 δεν ακυρωνόταν από το χρήστη. Οκ , εμένα δεν την είχαν εγκρίνει και ειδα λάθος στοιχεία και την ακύρωσα Τη νέα βέβαια την ακύρωσαν οι ίδιοι μιας και πρέπει να κάνω ενημέρωση επικαιροποίηση του ΑΜΚΑ (πρώτη φορά το άκουσα αυτό) Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2022 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariariw22 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Εγώ δεν την αποθήκευσα καν. Απλά βάζοντας τα στοιχεία που έλειπαν στο τέλος μου έβγαλε αυτό που σας είπα για τα 10€ και έτσι δεν πάτησα καν αποθήκευση. Θα το δω ξανά μάλλον από τον επόμενο μήνα. Ποιος ξέρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, mariariw22 είπε Εγώ δεν την αποθήκευσα καν. Απλά βάζοντας τα στοιχεία που έλειπαν στο τέλος μου έβγαλε αυτό που σας είπα για τα 10€ και έτσι δεν πάτησα καν αποθήκευση. Θα το δω ξανά μάλλον από τον επόμενο μήνα. Ποιος ξέρει... ΣΙΓΟΥΡΑ, τον επόμενο μήνα που θα 'φύγει' ένα 300αρι, θα σου βγάλει 60€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aneme Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Γεια σας, εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με την αιτηση για ΚΕΑ. Μου βγαζει Ο αριθμός μετρητή ΔΕΔΔΗΕ δεν είναι σωστός, παρακαλώ ελέγξτε τον αριθμό και ειδικά τα δύο τελευταία ψηφία του εκανα ελεγχο στο ΥΔΕ και δεν εχει ληξει. Εντωμεταξυ δεν ειναι η πρωτη αιτηση ΚΕΑ που κανω και τον αριθμο παροχης τον εχει απο μονη της η αιτηση και τωρα ξαφνικα μου βγαζει οτι ειναι λαθος. Τι μπορει να συμβαινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, Aneme είπε Γεια σας, εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με την αιτηση για ΚΕΑ. Μου βγαζει Ο αριθμός μετρητή ΔΕΔΔΗΕ δεν είναι σωστός, παρακαλώ ελέγξτε τον αριθμό και ειδικά τα δύο τελευταία ψηφία του εκανα ελεγχο στο ΥΔΕ και δεν εχει ληξει. Εντωμεταξυ δεν ειναι η πρωτη αιτηση ΚΕΑ που κανω και τον αριθμο παροχης τον εχει απο μονη της η αιτηση και τωρα ξαφνικα μου βγαζει οτι ειναι λαθος. Τι μπορει να συμβαινει Θα κοιτάξεις τον αριθμό παροχης.. Για παρε τηλέφωνο στον Δεδδηε για να το διαπιστώσεις.. Να αντιστοιχεί με τον αριθμό μετρητή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα