Specs Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, spiritclay είπε Αν εγκριθει σε κάποιον το ΚΕΑ χάνει το επιδομα στέγασης? Οχι, ο γιος μου τα επαιρνε και τα δυο οταν τα δικαιουνταν. Δεν βλεπω να εχει αλλαξει κατι οπως λεει εδω https://opeka.gr/stegasi-proti-katoikia/epidoma-stegasis/ Επίσης το Επίδομα Στέγασης είναι αφορολόγητο, δεν θεωρείται εισόδημα, δεν κατάσχεται και δεν υπολογίζεται στον καθορισμό της εισοδηματικής ενίσχυσης ή στα εισοδηματικά όρια για την καταβολή του Eλάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και του Επιδόματος Παιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 19 ώρες πριν, Specs είπε Οπως διαπιστωσα απο την αδελφη μου, "αρπαξε" αμεσως απο την Εργανη τα προσφατα εισοδηματα, που φυσικα ακομη δεν εχουν αποτυπωθει σε φορολογικη δηλωση Φιλε μου αυτο δεν απανταει στην ερωτηση μου. Απο τη φορ. δηλωση δεν αντλουνται τα στοιχεια για να εγκριθει ή να μην εγκρθει το κεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Specs Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 50 λεπτά πριν, rus είπε Φιλε μου αυτο δεν απανταει στην ερωτηση μου Μα το γραφω καθαρα , στην περιπτωση της αδελφης μου, ΔΕΝ βρηκε εισοδημα στην τελευταια δηλωση αλλα βρηκε εισοδημα που εγινε ΜΕΤΑ απο την τελευταια(περισινη) δηλωση και ΠΡΙΝ αυτο το εισοδημα εμφανιστει σε δηλωση(αυτη που τωρα το συστημα μολις ανοιξε). Αρα πηρε τα στοιχεια απο Εργανη, γιατι μονο εκει υπαρχει αυτο το εισοδημα καταγεγραμμενο μεχρι τωρα. Συνεπως οχι μονο απο δηλωση αντλουνται τα στοιχεια αλλα απο οπουδηποτε ειναι διασυνδεμενο το συστημα ελεγχου τους. Μαλιστα απο περιεργεια μπηκα στο ταξις να ξεκινησω δηθεν να κανω την φορολ της δηλωση και το εισοδημα αυτο δεν ειναι ακομη καταχωρημενο εκει αυτοματα οπως θα επρεπε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, rus είπε Φιλε μου αυτο δεν απανταει στην ερωτηση μου. Απο τη φορ. δηλωση δεν αντλουνται τα στοιχεια για να εγκριθει ή να μην εγκρθει το κεα? Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 10 λεπτά πριν, Specs είπε Μα το γραφω καθαρα , στην περιπτωση της αδελφης μου, ΔΕΝ βρηκε εισοδημα στην τελευταια δηλωση αλλα βρηκε εισοδημα που εγινε ΜΕΤΑ απο την τελευταια(περισινη) δηλωση και ΠΡΙΝ αυτο το εισοδημα εμφανιστει σε δηλωση(αυτη που τωρα το συστημα μολις ανοιξε). Αρα πηρε τα στοιχεια απο Εργανη, γιατι μονο εκει υπαρχει αυτο το εισοδημα καταγεγραμμενο μεχρι τωρα. Συνεπως οχι μονο απο δηλωση αντλουνται τα στοιχεια αλλα απο οπουδηποτε ειναι διασυνδεμενο το συστημα ελεγχου τους. Οk, τωρα το καταλαβα :oneup: 7 λεπτά πριν, christakos07 είπε Όχι. Eννοεις οτι η φορ. δηλωση δε λαμβανεται καθολου υποψη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inci624 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Προσπαθώ εδώ και δύο μέρες να επικοινωνήσω με κάποιον υπάλληλο στο κέντρο κοινότητας στην Αγίου Κωνσταντίνου 14, για να κλείσω ραντεβού για την ανανέωση του ΚΕΑ, αλλά δεν μπορώ να πιάσω κανέναν. Συμβαίνει και σε εσάς; Έχετε δοκιμάσει να καλέσετε; Είναι ή κατειλημμένο ή δεν το σηκώνουν καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raiztak Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Παιδια καλησπέρα. Αναρωτιέμαι αν μπορώ να λάβω ΚΕΑ. Τα εισοδηματικα μου κριτηρια για το τελευταιο 6μηνο ειναι κατω των 1200 ευρώ. Γενικά ειμαι οκ σε ολα τα κριτήρια που χρειάζονται για την έκγριση του ΚΕΑ , αλλά πριν 2 μήνες βρήκα νεα δουλειά. 1)Αιτούμενος το ΚΕΑ τώρα, θα εγκριθεί? 2) Αν εγκριθει και αρχίζω να λαμβάνω ΚΕΑ απο τον επόμενο μήνα, θα βρω τον μπελά μου εφόσον βρήκα δουλειά η οποία προφανώς το επόμενο 6μηνο θα μου αποφέρει σίγουρα παραπάνω απο 1200 ευρώ? Βλεπω αυτα που λετε για παραπανισια κλπ και αγχωνομαι} Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Στις 13/4/2022 στις 12:56 ΜΜ, raiztak είπε Παιδια καλησπέρα. Αναρωτιέμαι αν μπορώ να λάβω ΚΕΑ. Τα εισοδηματικα μου κριτηρια για το τελευταιο 6μηνο ειναι κατω των 1200 ευρώ. Γενικά ειμαι οκ σε ολα τα κριτήρια που χρειάζονται για την έκγριση του ΚΕΑ , αλλά πριν 2 μήνες βρήκα νεα δουλειά. 1)Αιτούμενος το ΚΕΑ τώρα, θα εγκριθεί? 2) Αν εγκριθει και αρχίζω να λαμβάνω ΚΕΑ απο τον επόμενο μήνα, θα βρω τον μπελά μου εφόσον βρήκα δουλειά η οποία προφανώς το επόμενο 6μηνο θα μου αποφέρει σίγουρα παραπάνω απο 1200 ευρώ? Βλεπω αυτα που λετε για παραπανισια κλπ και αγχωνομαι} Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας Πόσο κάτω των 1200 ευρώ είναι; Δηλαδή το εξάμηνο Οκτωβρίου 2021 έως Μαρτίου 2022, τι εισοδήματα είχες; Αν ήταν μηδενικά , μπορείς να κάνεις αίτηση, καθότι θα επιδοτηθείς για το χρονικό διάστημα που ήσουν άνεργη. Αν τώρα είχες εισοδήματα 800 ευρώ όλο το εξάμηνο, θα πάρεις 1200-800=400 ευρώ σύνολο, το οποίο θα διαιρεθεί δια του 6. Δεν έχει σημασία πάντως αν θα βρεις/βρήκες δουλειά. Ο νομοθέτης επέλεξε να επιδοτεί το προηγούμενο εξάμηνο, χωρίς να τον ενδιαφέρει αν την στιγμή που υποβάλεις αίτηση έχεις ξεκινήσει να εργάζεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Στις 13/4/2022 στις 12:56 ΜΜ, raiztak είπε Παιδια καλησπέρα. Αναρωτιέμαι αν μπορώ να λάβω ΚΕΑ. Τα εισοδηματικα μου κριτηρια για το τελευταιο 6μηνο ειναι κατω των 1200 ευρώ. Γενικά ειμαι οκ σε ολα τα κριτήρια που χρειάζονται για την έκγριση του ΚΕΑ , αλλά πριν 2 μήνες βρήκα νεα δουλειά. 1)Αιτούμενος το ΚΕΑ τώρα, θα εγκριθεί? 2) Αν εγκριθει και αρχίζω να λαμβάνω ΚΕΑ απο τον επόμενο μήνα, θα βρω τον μπελά μου εφόσον βρήκα δουλειά η οποία προφανώς το επόμενο 6μηνο θα μου αποφέρει σίγουρα παραπάνω απο 1200 ευρώ? Βλεπω αυτα που λετε για παραπανισια κλπ και αγχωνομαι} Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας Τι μισθό παίρνεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANAGNPANA Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Στις 28/3/2022 στις 7:03 ΜΜ, mits777 είπε Καλησπέρα! Στις 2 Μαρτίου έγινε δεκτή η αίτηση μου για ΚΕΑ μέσω Alpha bank. Ήταν η πρώτη φορά που κάνω αίτηση. Μέχρι και σήμερα που μίλησα με την τράπεζα δεν έχει εκδοθεί κάποια κάρτα . Έχω τσεκάρει την αίτηση είναι όλα σωστά. Η κοπέλα μου είπε πως οι κάρτες συνήθως εκδίδονται μαζικά στο τέλος κάθε μήνα. Ισχύει κάτι τέτοιο; Τι λέτε να κάνω; αυτήν την εβδομάδα έστειλε το υπουργείο τους καταλόγους με τα ονόματα στις τράπεζες σε λίγες μέρες θα την δεις στο e banking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 6 ώρες πριν, ANAGNPANA είπε αυτήν την εβδομάδα έστειλε το υπουργείο τους καταλόγους με τα ονόματα στις τράπεζες σε λίγες μέρες θα την δεις στο e banking Τους στέλνει με ταχυδρομικό περιστέρι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liontarakiii Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 καλησπερα παιδια.μια ερωτηση.εχει απαντηθει πολλες φορες αν βρει καποιος δουλεια δεν κοβεται το ΚΕΑ γιατι ετσι επελεξε ο νομοθετης.και οταν πας να ξανακανεις αιτηση στο εξαμηνο αν τα ειδοδηματα σου ξεπερνανε τα 1200 ευρω (μονοπροσωπο) δεν θα εγκριθει.ηθελα να ρωτησω το εξης..το ΚΕΑ θελει ενεργη καρτα ανεργιας σε οσους δηλωνουν ανεργοι.εαν πιασεις δουλεια αυτοματα ακυρωνετε η καρτα ανεργιας.το ΚΕΑ θα το δει απο τον ΟΑΕΔ.εκει τι κανουμε?μπαινουμε να κανουμε επεξεργασια αιτησης και βαζουμε οτι βρηκαμε εργασια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantinio Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Καλησπερα πηρα σημερα 20/4 το επιδομα κεα. Γνωριζει καποιος αν παιρνουμε εχτρα λογο πασχα και θα το παρω στο τελος του μηνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 32 λεπτά πριν, Konstantinio είπε Καλησπερα πηρα σημερα 20/4 το επιδομα κεα. Γνωριζει καποιος αν παιρνουμε εχτρα λογο πασχα και θα το παρω στο τελος του μηνα; Ναι. Είναι extra. Θα πάρεις και τέλος του μήνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 To έξτρα πήραμε τώρα, στο τέλος του μήνα το κανονικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα