christakos07 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, definitio είπε Δεν είχα κανένα έσοδο πέρα από το ΚΕΑ...μού εμφάνισε 657€ μισθούς (θεώρησα πως κάπως υπολογίζουν το επίδομα αυτό κ εξαιρούνται), που σαφώς δεν προκύπτει από την Φορ.Δήλωση αλλά ούτε κ έλαβα οποιοδήποτε μισθό. Πώς στο καλό βρήκε τώρα εισοδήματα; Παρόμοια κόλπα μού έκανε κ πριν την έγκριση της τελευταίας δήλωσης (γι αυτό είχα καθυστερήσει την υποβολή τότε, που διορθώθηκε αυτόματα μετά από λίγους μήνες, καθώς καθυστέρησα το ραντεβού στο Δήμο), που δεν είχα εργαστεί από Φλεβ. '20, αλλά μού έβγαζε εισοδήματα ανύπαρκτα για το τελευταίο 6μηνο (κάπου είχα διαβάσει την εξήγηση/πρόβλημα στο σύστημα που για κάποιο λόγο υπολογίζει ένα ποσοστό αυτόματα από τη φορολογική δήλωση του περασμένου χρόνου...αλλά τώρα δεν είχα καν εισοδήματα για το '21, ώστε να υπολογίζει κάποιο ποσοστό) Βγάζει 657,16€ ως μισθούς...θεώρησα κατά την υποβολή ότι κάπως υπολογίζει τα επιδόματα του ΚΕΑ, που θα εξαιρεθούν από τον υπολογισμό Δεν είχα κανένα μισθό το τελευταίο 6μηνο. Μόνο ο Δήμος θα μπορέσει να το επιλύσει. Πρέπει να κλείσεις ραντεβού άμεσα.
alieus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Μου άνοιξε η σελίδα για νέα αίτηση. Τον Ιούλιο δεν ήξερα ότι η ανανέωση πρέπει να γίνεται 20 μέρες πριν τη λήξη και την πάτησα. Εκανα νεα κάρτα στον ΟΑΕΔ στι; 9 Νοεμβρίου και τωρα φαίνομαι στην αίτηση ως εγγεγραμμένος πριν 2 μηνες. Έχει κάποια επίπτωση αυτό στην έγκριση; Ευχαριστώ.
christakos07 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 12 ώρες πριν, alieus είπε Μου άνοιξε η σελίδα για νέα αίτηση. Τον Ιούλιο δεν ήξερα ότι η ανανέωση πρέπει να γίνεται 20 μέρες πριν τη λήξη και την πάτησα. Εκανα νεα κάρτα στον ΟΑΕΔ στι; 9 Νοεμβρίου και τωρα φαίνομαι στην αίτηση ως εγγεγραμμένος πριν 2 μηνες. Έχει κάποια επίπτωση αυτό στην έγκριση; Ευχαριστώ. Όχι. Απλά στο πεδίο που δηλώνει την κατάσταση εργασίας θα βάλεις άνεργος. Δεν υπάρχει κάποιο όριο 20 ημερών. Η αίτηση πρέπει να υποβοληθεί έως και την τελευταία μέρα του μήνα που λήγει.
winchester_7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 εχω κανει αιτηση στις 15 δεκεμβριου και την δεχτηκε κανονικα μου ειπαν πρωτη πληρωμη τελη ιανουαριου εχω δηλωσει ιβαν εθνικης αλλα δεν μου εχει ερθει καμια καρτα μεχρι στιγμης!
alieus Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, christakos07 είπε Όχι. Απλά στο πεδίο που δηλώνει την κατάσταση εργασίας θα βάλεις άνεργος. Δεν υπάρχει κάποιο όριο 20 ημερών. Η αίτηση πρέπει να υποβοληθεί έως και την τελευταία μέρα του μήνα που λήγει. Λάθος δικό μου...εννοούσα 20 μέρες πριν τη λήξη της κάρτας ανεργίας, όχι για την αίτηση. Ευχαριστώ για την απάντηση.
scullyist Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η prepaid του κεα ειναι μονο για αγορες σε καταστηματα; Πληρωμες δεκο γινονται; Μπορεις να μεταφερεις τα χρηματα της σε λογαριασμο σου ωστε να τα βγαλεις; Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από scullyist
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 12 ώρες πριν, scullyist είπε Η prepaid του κεα ειναι μονο για αγορες σε καταστηματα; Πληρωμες δεκο γινονται; Μπορεις να μεταφερεις τα χρηματα της σε λογαριασμο σου ωστε να τα βγαλεις; Αναφορά σε κείμενο Φόρτιση της κάρτας - Εκφόρτιση - Ανάληψη μετρητών Η Prepaid VISA ΚΑ φορτίζεται, σε τακτά χρονικά διαστήματα, με το ποσό του Επιδόματος Αλληλεγγύης που δικαιούστε, για όσο διάστημα διαρκεί το πρόγραμμα, με βάση αρχείο πιστώσεων που αποστέλλει το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Δεν επιτρέπονται ωστόσο: - η φόρτιση της κάρτας με κεφάλαια του ιδίου του κατόχου, - η ανάληψη μετρητών και - η εκφόρτιση της κάρτας. Αναφορά σε κείμενο Με την Prepaid VISA ΚΑ μπορείτε να πραγματοποιείτε : Αγορές αγαθών και υπηρεσιών σε επιχειρήσεις που φέρουν το σήμα VISA στην Ελλάδα και το εξωτερικό, Ανέπαφες συναλλαγές σε επιχειρήσεις που διαθέτουν τα ειδικά τερματικά, Συναλλαγές στο διαδίκτυο σε ηλεκτρονικά καταστήματα επιχειρήσεων (e-shops) Τηλεφωνικές και ταχυδρομικές παραγγελίες (ΜΟΤΟ συναλλαγές) Δεν υποστηρίζονται με την κάρτα πληρωμές μέσω i-bank Internet Banking όπως πληρωμές σε Δ.Ο.Υ., τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιστρα κ.α. Επιπλέον, δεν υποστηρίζονται συναλλαγές σε τυχερά παίγνια (gambling). https://www.nbg.gr/el/retail/cards/prepaid-cards/Prepaid-Visa-koinonikis-allileggyis
barman_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Καλησπερα στην παρεα, με ρωτησε συγγενικο προσωπο να δω την αιτηση του και γραφει αυτο επανω..μεχρι σημερα ειναι να γινει η ανανεωση η τον φλεβαρη? Δεν του ηρθε καποιο σμσ η μειλ. Ευχαριστω προκαταβολικα
washcloud Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, barman_ είπε Καλησπερα στην παρεα, με ρωτησε συγγενικο προσωπο να δω την αιτηση του και γραφει αυτο επανω..μεχρι σημερα ειναι να γινει η ανανεωση η τον φλεβαρη? Δεν του ηρθε καποιο σμσ η μειλ. Ευχαριστω προκαταβολικα ...σε ποστ λίγο πιο πάνω, γράφει αυτό : Η αίτηση πρέπει να υποβοληθεί έως και την τελευταία μέρα του μήνα που λήγει. Άρα σήμερα.
barman_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 1 minute ago, washcloud said: ...σε ποστ λίγο πιο πάνω, γράφει αυτό : Η αίτηση πρέπει να υποβοληθεί έως και την τελευταία μέρα του μήνα που λήγει. Άρα σήμερα. Εισαι σιγουρος?επειδη στο επιδομα ενοικιου ειναι διαφορετικα
Foutrelis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, barman_ είπε Καλησπερα στην παρεα, με ρωτησε συγγενικο προσωπο να δω την αιτηση του και γραφει αυτο επανω..μεχρι σημερα ειναι να γινει η ανανεωση η τον φλεβαρη? Δεν του ηρθε καποιο σμσ η μειλ. Ευχαριστω προκαταβολικα Θα πρέπει να κάνει νέα αίτηση εντός του Φεβρουαρίου, αλλιώς δεν θα πληρωθεί στο τέλος Μαρτίου. Το Φεβρουάριο θα πληρωθεί κανονικά με βάση την τρέχουσα εγκεκριμένη αίτηση (και μήνα αναφοράς τον Ιανουάριο). Κάπου μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Φεβρουαρίου θα ακυρωθεί η υπάρχουσα αίτηση από το σύστημα και θα του έρθει email+sms να κάνει καινούργια. Μέχρι τότε το αφήνει όπως έχει. 1
barman_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 21 minutes ago, Foutrelis said: Θα πρέπει να κάνει νέα αίτηση εντός του Φεβρουαρίου, αλλιώς δεν θα πληρωθεί στο τέλος Μαρτίου. Το Φεβρουάριο θα πληρωθεί κανονικά με βάση την τρέχουσα εγκεκριμένη αίτηση (και μήνα αναφοράς τον Ιανουάριο). Κάπου μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Φεβρουαρίου θα ακυρωθεί η υπάρχουσα αίτηση από το σύστημα και θα του έρθει email+sms να κάνει καινούργια. Μέχρι τότε το αφήνει όπως έχει. Αυτο επιβεβαιωσα και γω σημερα σε γνωστη ομαδα του fb Που ασχολειται με αυτο..Ευχαριστω για την εξτρα επιβεβαιωση!
mariariw22 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Να ξαναρωτήσω κάτι γιατί θαρρώ δεν πήρα απάντηση. Εγώ που δεν έχω κάνεη ποτέ αίτηση για ΚΕΑ μπορώ να κάνω τώρα; Αν μένω σε σπίτι που μου έγραψε ο παππους μου που πέθανε αλλά είμαι άνεργη το δικαιούμαι;
cameranek Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Στις 2/2/2022 στις 11:25 ΜΜ, mariariw22 είπε Να ξαναρωτήσω κάτι γιατί θαρρώ δεν πήρα απάντηση. Εγώ που δεν έχω κάνεη ποτέ αίτηση για ΚΕΑ μπορώ να κάνω τώρα; Αν μένω σε σπίτι που μου έγραψε ο παππους μου που πέθανε αλλά είμαι άνεργη το δικαιούμαι; αιτηση μπορεις να κανεις οποτε θες. για το σπιτι πρεπει να ειναι στο ονομα σου και να ειναι δηλωμενο στην φορολογικη δηλωση με το ρευμα στο ονομα σου.
rus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 2/2/2022 στις 11:25 ΜΜ, mariariw22 είπε Να ξαναρωτήσω κάτι γιατί θαρρώ δεν πήρα απάντηση. Εγώ που δεν έχω κάνεη ποτέ αίτηση για ΚΕΑ μπορώ να κάνω τώρα; Αν μένω σε σπίτι που μου έγραψε ο παππους μου που πέθανε αλλά είμαι άνεργη το δικαιούμαι; Θα σου πει το ιδιο το συστημα αν το δικαιουσαι. Και ισχυει οτι ειπε ο απο πανω φιλος, χρειαζεται αριθμος παροχης ρευματος. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2022 από rus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα