Raylan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 24/9/2021 στις 12:26 ΜΜ, axhsa είπε καλησπέρα παιδιά. ερώτηση.. η προπληρωμένη του ΚΕΑ λήγει 30 του μηνός. τι γίνεται με αυτήν; η τράπεζα μου λέει ο ΟΠΕΚΑ ξέρει, ο ΟΠΕΚΑ μου λέει η τράπεζα ξέρει.. τα νεύρα μου πραγματικά. έκλεισες ρε θηρίο 5 χρόνια KEA? λογικά θα σου εκδώσουν νέα κάρτα κοινωνικής αλληλεγγύης, μπορεί να έχει ήδη εκδοθεί, έχεις internet banking να το κοιτάξεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axhsa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 ναι περασαν 5. δεν εχει εμφανιστεί τίποτα, στο e-banking. παίρνω τηλέφωνο στην τράπεζα και μου λένε ο οπεκα πρέπει να μας δώσει εντολή ανανεωσης της κάρτας. παίρνω στον οπεκα, μου λένε οτι πρέπει η τραπεζα να μας πάρει τηλέφωνο. ότι νάναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livornian7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, axhsa είπε ναι περασαν 5. δεν εχει εμφανιστεί τίποτα, στο e-banking. παίρνω τηλέφωνο στην τράπεζα και μου λένε ο οπεκα πρέπει να μας δώσει εντολή ανανεωσης της κάρτας. παίρνω στον οπεκα, μου λένε οτι πρέπει η τραπεζα να μας πάρει τηλέφωνο. ότι νάναι. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2021 από livornian7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, axhsa είπε ναι περασαν 5. δεν εχει εμφανιστεί τίποτα, στο e-banking. παίρνω τηλέφωνο στην τράπεζα και μου λένε ο οπεκα πρέπει να μας δώσει εντολή ανανεωσης της κάρτας. παίρνω στον οπεκα, μου λένε οτι πρέπει η τραπεζα να μας πάρει τηλέφωνο. ότι νάναι. Μεγαλη ταλαιπωρία και δεν έχεις και χρόνο να ασχοληθεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raylan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 43 λεπτά πριν, axhsa είπε ναι περασαν 5. δεν εχει εμφανιστεί τίποτα, στο e-banking. παίρνω τηλέφωνο στην τράπεζα και μου λένε ο οπεκα πρέπει να μας δώσει εντολή ανανεωσης της κάρτας. παίρνω στον οπεκα, μου λένε οτι πρέπει η τραπεζα να μας πάρει τηλέφωνο. ότι νάναι. Κάτι θα κάνουν δεν θα σε αφήσουν έτσι.. και από άλλους που διάβασα όταν έληξε τους ήρθε κανονικά η καινούρια.. υπομονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axhsa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 μακάρι.. και εγω κατι τέτοιο κατάλαβα. πρέπει να ληξει και τον επόμενο μηνα να σου στείλουν. δηλαδη εγω πρεπει να φαω τα χρηματα μεχρι την αλλη μέρα τωρα. 29 απογευμα θα μπουν, στις 30 το βραδυ να τα εχεις φαει σου λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enrique19 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Raylan είπε έκλεισες ρε θηρίο 5 χρόνια KEA? λογικά θα σου εκδώσουν νέα κάρτα κοινωνικής αλληλεγγύης, μπορεί να έχει ήδη εκδοθεί, έχεις internet banking να το κοιτάξεις? 5 χρονια κεα.. φαντασου τι ''αστερια'' ταιζει το κρατος με λεφτα φορολογουμενων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, enrique19 είπε 5 χρονια κεα.. φαντασου τι ''αστερια'' ταιζει το κρατος με λεφτα φορολογουμενων... Μπορεί να μην είναι συνεχόμενα. 10 λεπτά πριν, enrique19 είπε 5 χρονια κεα.. φαντασου τι ''αστερια'' ταιζει το κρατος με λεφτα φορολογουμενων... Σαν να ενοικιαζεις μια γκαρσονιέρα, χωρίς να πληρώνεις ΕΝΦΙΑ. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2021 από GREGORYMO Συμπληρώμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raylan Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, enrique19 είπε 5 χρονια κεα.. φαντασου τι ''αστερια'' ταιζει το κρατος με λεφτα φορολογουμενων... Δεν κρίνω το αστέρι και το κάθε αστέρι, αλλά θα σου πω το εξής, ξέρεις πόσοι έχουν τελειώσει ΑΕΙ με μεταπτυχιακό και δεν μπορούνε να βρούνε δουλειά πουθενά? Φαντάσου τους άλλους που είναι απλά απόφοιτοι λυκείου, ανειδίκευτοι, μεγαλωμένοι άνθρωποι τι κανάλι περνάνε.. Αφού το κράτος δεν σου εγγυάται μια θέση εργασίας με κάποιες προϋποθέσεις σε ευπαθείς οικονομικά κοινωνικές ομάδες, να τους βάλει να παράξουν σε κάποια υπηρεσία, σε κοινωφελής κάτι τέλος πάντων για να έχουν ένα μισθό να μπορούν να ζουν κανονικά όπως ο υπόλοιπος κόσμος… πάλι καλά που υπάρχει κ αυτό το επίδομα, διαφορετικά θα βλέπαμε κόσμο θυμωμένο με πολύ άγριες διαθέσεις εκεί έξω.. Άλλωστε με τα κριτήρια που έχουν θέσει πάνε όντως σε ευπαθείς ομάδες.. και τα χρήματα είναι πολύ λίγα όταν σου έχει τεκμήριο 3.000€ διαβίωσης και δίνει ΚΕΑ 2.400€ τι να λέμε τώρα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Raylan είπε Δεν κρίνω το αστέρι και το κάθε αστέρι, αλλά θα σου πω το εξής, ξέρεις πόσοι έχουν τελειώσει ΑΕΙ με μεταπτυχιακό και δεν μπορούνε να βρούνε δουλειά πουθενά? Φαντάσου τους άλλους που είναι απλά απόφοιτοι λυκείου, ανειδίκευτοι, μεγαλωμένοι άνθρωποι τι κανάλι περνάνε.. Αφού το κράτος δεν σου εγγυάται μια θέση εργασίας με κάποιες προϋποθέσεις σε ευπαθείς οικονομικά κοινωνικές ομάδες, να τους βάλει να παράξουν σε κάποια υπηρεσία, σε κοινωφελής κάτι τέλος πάντων για να έχουν ένα μισθό να μπορούν να ζουν κανονικά όπως ο υπόλοιπος κόσμος… πάλι καλά που υπάρχει κ αυτό το επίδομα, διαφορετικά θα βλέπαμε κόσμο θυμωμένο με πολύ άγριες διαθέσεις εκεί έξω.. Άλλωστε με τα κριτήρια που έχουν θέσει πάνε όντως σε ευπαθείς ομάδες.. και τα χρήματα είναι πολύ λίγα όταν σου έχει τεκμήριο 3.000€ διαβίωσης και δίνει ΚΕΑ 2.400€ τι να λέμε τώρα.. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Δεν τα ισοπεδώνουμε όλα. Είναι ένα επίδομα που ξεκίνησε το 2017. Εγώ, προσωπικα αναφέρομαι σε αυτούς που δουλεύουν ΜΑΥΡΑ και τσιμπούν και το επίδομα που 2400€ δεν είναι λίγα. Σαν να ενοικιαζεις μια γκαρσονιέρα χωρίς να πληρώνεις ΕΝΦΙΑ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jedi35 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά νέος στο κεα μόλις μπήκαν τα χρήματα στο λογαριασμο μου της προπληρωμενης γνωρίζετε πότε μπαίνουν στη κάρτα ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 η prepaid παντα αργει, μετα το απογευμα συνηθως 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jedi35 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, cameranek είπε Να σε ρωτήσω επειδή δεν μου έχει έρθει ακόμα σε φυσική μορφή η κάρτα μπορώ να την χρησιμοποιήσω από το κινητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 δεν το ξερω αυτο, δες στο ιβανκ της τραπεζας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, Jedi35 είπε Να σε ρωτήσω επειδή δεν μου έχει έρθει ακόμα σε φυσική μορφή η κάρτα μπορώ να την χρησιμοποιήσω από το κινητό Στην Πειραιώς μπορείς, σίγουρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα