cameranek Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 για το θεμα του μετρητη ρευματος μιλαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, cameranek είπε για το θεμα του μετρητη ρευματος μιλαμε Για το μετρητη ειπαμε, πας σε ηλεκτρολογο και σου βγαζει ΥΔΕ. Καθε τουλαχιστον 14 χρονια πρεπει να βγαζεις. Ο μετρητης δεν αναφερεται ως επισημανση, αλλα σε ιδιαιτερη ειδοποιηση. Τα λέγαμε χτες. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 το προβλημα το δικο σου στην αιτηση, δεν ειναι το ρευμα; αν δεν εχεις αλλο θεμα εγω ξερω οτι μπορουν στο δημο να το διορθωσουν. χανεις τιποτα αν ρωτησεις στο δημο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, cameranek είπε το προβλημα το δικο σου στην αιτηση, δεν ειναι το ρευμα; αν δεν εχεις αλλο θεμα εγω ξερω οτι μπορουν στο δημο να το διορθωσουν. χανεις τιποτα αν ρωτησεις στο δημο; Ειπαμε, μονο τα προβληματα βαρυτητας 100 και 200 λυνονται, τα βαρυτητας 300 οχι γιατι εχουν να κανουν με τα κριτηρια ενταξης στο κεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, rus είπε Ειπαμε, μονο τα προβληματα βαρυτητας 100 και 200 λυνονται, τα βαρυτητας 300 οχι γιατι εχουν να κανουν με τα κριτηρια ενταξης στο κεα Πόσο είναι αυτές οι καταθέσεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Πόσο είναι αυτές οι καταθέσεις ? 1 δις... Εχει σημασια ποσο ειναι οι καταθεσεις? Το θεμα ειναι οτι σου λεει πως δικαιουσαι 200ε(βλ. image προηγ.σελιδας). Σε αλλη αιτηση με επισης επισημανση βαρυτητας 300 λεει οτι δικαιουσαι 0. Οποτε ισως υπαρχει καποιο παραθυρο ελπιδας. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Τις καταθέσεις πώς τις βλέπουν αυτοί; Από τους τόκους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, rus είπε Οχι στη δεη ειμαι μια ζωη. Στις επισημανσεις της αιτησης γραφει Εκκρεμεί η επαλήθευση του αριθμού παροχής ηλεκτρικής ενέργειας από την ΔΕΔΔΗΕ. Αρα περιμενω η δεδδηε να κανει επαληθευση? Να ελεγχω καθε μερα αν εχει γινει? για αυτο το θεμα δεν μιλαγαμε ; αυτο παντως διορθωνετε στο δημο. Οι καταθεσεις που εβαλες τωρα , οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Τις καταθέσεις πώς τις βλέπουν αυτοί; Από τους τόκους Ναι και τις υπολογιζουν περιεργα. Για τοκους 108ε υπολογιζουν 18χιλ. 2 λεπτά πριν, cameranek είπε για αυτο το θεμα δεν μιλαγαμε ; αυτο παντως διορθωνετε στο δημο. Οι καταθεσεις που εβαλες τωρα , οχι μπορεις να θυμηθεις ολη τη χθεσινη συζητηση μας διαβαζοντας την 🙂 Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2021 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Τις καταθέσεις πώς τις βλέπουν αυτοί; Από τους τόκους απο τους λογαριασμους τραπεζας που ειναι στο ονομα σου για τις καταθεσεις θυμαμε οτι σου ειπα να τις βγαλεις απο την τραπεζα να μην φαινοντε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, rus είπε Ναι και τις υπολογιζουν περιεργα. Για τοκους 108ε υπολογιζουν 18χιλ. μπορεις να θυμηθεις ολη τη χθεσινη συζητηση μας διαβαζοντας την 🙂 Kαι εγώ κάπως έτσι το ξέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Kαι εγώ κάπως έτσι το ξέρω... Με αυτη την αναλογια προκυπτει οτι τοκος 29ε αντιστοιχει σε καταθεση 4800, που ειναι το οριο ενταξης. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2021 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, rus είπε Με αυτη την αναλογια προκυπτει οτι τοκος 29ε αντιστοιχει σε καταθεση 4800, που ειναι το οριο ενταξης. Για να έχεις τόκους 29 ευρώ πρέπει να έχετε προθεσμιακη έτσι όπως είναι τα επιτόκια χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε Για να έχεις τόκους 29 ευρώ πρέπει να έχετε προθεσμιακη έτσι όπως είναι τα επιτόκια χαχαχα 29ε σημερα αντιστοιχουν σε καταθεση περιπου €50χιλ. Προθεσμιακη φυσικα Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2021 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axhsa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 καλησπέρα παιδιά. ερώτηση.. η προπληρωμένη του ΚΕΑ λήγει 30 του μηνός. τι γίνεται με αυτήν; η τράπεζα μου λέει ο ΟΠΕΚΑ ξέρει, ο ΟΠΕΚΑ μου λέει η τράπεζα ξέρει.. τα νεύρα μου πραγματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα