Προς το περιεχόμενο

Κοινωνικο εισοδημα αλληλεγγυης

iordanis77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, rus είπε

kea-mar-2.png

εδω σου βγαζει οτι θα παρεις 200. τωρα αν θα βαλεις ολα τα στοιχεια που θελει η αιτηση θα σου βγαλει τι αλλο χρειαζετε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, cameranek είπε

εδω σου βγαζει οτι θα παρεις 200. τωρα αν θα βαλεις ολα τα στοιχεια που θελει η αιτηση θα σου βγαλει τι αλλο χρειαζετε

Η εικονα αυτη ηταν απο αλλη αιτηση που ειχα προχειρη. Και στις δυο υπηρχε η επιλογη οριστικοποιηση ή ανακληση, οποτε την εβαλα.

Δηλαδη οταν σου βγαζει οτι θα παρεις 200ε, θα τα παρεις ακομα κι αν υπαρχει επισημανση με βαρυτητα 300??

Και κατι αλλο, τι ειναι αυτο "Ο αριθμός μετρητή ΔΕΔΔΗΕ δεν είναι σωστός, παρακαλώ ελέγξτε και τα 11 ψηφία" ενω δε μπορεις να συμπληρωσεις ψηφια? δεν υπαρχει τετοιο πεδιο. Στις σημειωσεις λεει: Η επισήμανση αυτή εμφανίζεται σε περιπτώσεις που έχει επιλεγεί [Αποθήκευση χωρίς έλεγχο] και δεν σημαίνει ότι έχετε κάνει κάτι λάθος. Παρακαλώ συνεχίστε κανονικά και ο αριθμός παροχής ηλεκτρικής ενέργειας θα επαληθευθεί στον επόμενο [Ελεγχο και Αποθήκευση] ή σε αντίστοιχη επιλογή ελέγχου όπως Ολοκλήρωση/Υποβολή/

Αρα μόνο αν πατησω ολοκληρωση/υποβολη θα μπορεσω να διορθωσω τον αριθμο μετρητη?

Επεξ/σία από rus

Ελεγχο και Αποθήκευση θα κανεις να δεις τι θα σου βγαλει. 100 φορες στο εχω πει και δεν καταλαβενεις. 

Ελεγχο και Αποθήκευση 

Ελεγχο και Αποθήκευση θα κανεις να δεις τι θα σου βγαλει.

4 λεπτά πριν, cameranek είπε

Ελεγχο και Αποθήκευση θα κανεις να δεις τι θα σου βγαλει. 100 φορες στο εχω πει και δεν καταλαβενεις. 

Ελεγχο και Αποθήκευση 

Ελεγχο και Αποθήκευση θα κανεις να δεις τι θα σου βγαλει.

ναι το ειπαμε αυτο, ελεγχο και αποθηκευση. Παντα μου λεει για μη σωστο αριθμο μετρητη δεδδηε. ΚΑι τι κανω τωρα?

13 λεπτά πριν, rus είπε

ναι το ειπαμε αυτο, ελεγχο και αποθηκευση. Παντα μου λεει για μη σωστο αριθμο μετρητη δεδδηε. ΚΑι τι κανω τωρα?

ελεγχο και αποθηκευση εκανες;

το αριθμο μετρητη το βαζεις χωρις παυλες, μονο τους αριθμους

1 λεπτό πριν, cameranek είπε

το αριθμο μετρητη το βαζεις χωρις παυλες, μονο τους αριθμους

Ειπαμε, εκανα. 3-4 φορες. Δεν υπαρχει πεδιο για να βαλεις τον αριθμο μετρητη. Αρα παω σε οριστικη υποβολη, οπως λενε και οι οδηγιες?

31 λεπτά πριν, rus είπε

Και κατι αλλο, τι ειναι αυτο "Ο αριθμός μετρητή ΔΕΔΔΗΕ δεν είναι σωστός, παρακαλώ ελέγξτε και τα 11 ψηφία" ενω δε μπορεις να συμπληρωσεις ψηφια? δεν υπαρχει τετοιο πεδιο. Στις σημειωσεις λεει: Η επισήμανση αυτή εμφανίζεται σε περιπτώσεις που έχει επιλεγεί [Αποθήκευση χωρίς έλεγχο] και δεν σημαίνει ότι έχετε κάνει κάτι λάθος. Παρακαλώ συνεχίστε κανονικά και ο αριθμός παροχής ηλεκτρικής ενέργειας θα επαληθευθεί στον επόμενο [Ελεγχο και Αποθήκευση] ή σε αντίστοιχη επιλογή ελέγχου όπως Ολοκλήρωση/Υποβολή/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, cameranek είπε

Θα το πουμε πολλες φορες ακομα?  😆

Εκανα και συμπληρωσα οτι μου ζητησαν.

Γιατι ομως μου λεει "λαθος αριθμος μετρητη" και δε μπορω να τον συμπληρωσω??

arithmos-metriti-deddie.png

Επεξ/σία από rus

1 λεπτό πριν, cameranek είπε

που το γραφει;

στο πανω και το κατω μερος με κοκκινο:

• Ο αριθμός μετρητή ΔΕΔΔΗΕ δεν είναι σωστός, παρακαλώ ελέγξτε και τα 11 ψηφία

να και η φωτο. Σου εξηγησα οτι δεν υπαρχει πεδιο για να γραψω αριθμο μετρητη. Και να σου ξαναπω τι γραφουν οι οδηγιες:  Η επισήμανση αυτή εμφανίζεται σε περιπτώσεις που έχει επιλεγεί [Αποθήκευση χωρίς έλεγχο] και δεν σημαίνει ότι έχετε κάνει κάτι λάθος. Παρακαλώ συνεχίστε κανονικά και ο αριθμός παροχής ηλεκτρικής ενέργειας θα επαληθευθεί στον επόμενο [Ελεγχο και Αποθήκευση] ή σε αντίστοιχη επιλογή ελέγχου όπως Ολοκλήρωση/Υποβολή/

metritis2.png

1 λεπτό πριν, rus είπε

Παρακαλώ συνεχίστε κανονικά και ο αριθμός παροχής ηλεκτρικής ενέργειας θα επαληθευθεί στον επόμενο [Ελεγχο και Αποθήκευση] ...

πατησε αποθηκευση και ελεγχο

Μόλις τώρα, cameranek είπε

πατησε αποθηκευση και ελεγχο

Εχω ηδη πατησει 5-6 φορες ως τωρα χωρις να αλλαξει κατι.

Αρα παω σε υποβολη?

αν πας σε υποβολη με λαθος μετρητη θα παρεις τα τετοια σου :D 

δοκιμασες στην αποθηκευση με επιλογη ελεγχο ή πατησες σκετο αποθηκευση;

δοκιμασε μετα επιστροφη και πεσμου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...