rus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Οι προϋποθεσεις για το κεα ειναι οι ιδιες με αυτες που ηταν το 2017 ή εχουν αλλαξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 διαβασε απο την επισιμη σελιδα https://opeka.gr/elachisto-engyimeno-eisodima-kea/plirofories/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, cameranek είπε διαβασε απο την επισιμη σελιδα https://opeka.gr/elachisto-engyimeno-eisodima-kea/plirofories/ Δεν αναφερει λεπτομερειες περι καταθεσεων. Ο πινακας αυτος ισχυει σημερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Όρια καταθέσεων γραφει Μονοπρόσωπο νοικοκυριό 4.800€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, cameranek είπε Όρια καταθέσεων γραφει Μονοπρόσωπο νοικοκυριό 4.800€ Ναι αλλα οπως ξερεις δε δηλωνονται καταθεσεις αλλα τοκοι. Ο πινακας των τοκων απο πανω ισχυει ή εχει αλλαξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 δεν το ξερω, αλλα δεν νομιζω να αλλαξε κατι. οταν εκανα την ανανεωση τα ειχε ολα ετοιμα συμπληρωμενα, οποτε κανε μια αιτηση και βλεπεις (χωρις να την οριστικοποιησεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, cameranek είπε δεν το ξερω, αλλα δεν νομιζω να αλλαξε κατι. οταν εκανα την ανανεωση τα ειχε ολα ετοιμα συμπληρωμενα, οποτε κανε μια αιτηση και βλεπεις (χωρις να την οριστικοποιησεις) Tο κεα παιρνει στοιχεια απο τη φορολογικη δηλωση. Στη φορολογικη δηλωση δεν βαζουμε καταθεσεις αλλα μόνο τοκους. Αιτηση κανεις και βλεπεις, αλλα δεν τα λεει σωστα. Φιλος μου που εχει τοκους 108ε το κεα του γραφει οτι απορριπτεται διοτι εχει καταθεσεις 18χιλ, ενω στη πραγματικοτητα εχει >40χιλ. Πόσο λοιπον πρεπει να τις μειωσει ωστε να ειναι δικαιουχος? Εν τω μεταξυ ο απο πανω πινακας δε πρεπει να ισχυει γιατι τωρα τα επιτοκια εχουν σχεδον μηδενιστει. 30ε απο τοκους αντιστοιχουν σε περιπου 50,000ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, rus είπε Tο κεα παιρνει στοιχεια απο τη φορολογικη δηλωση. Στη φορολογικη δηλωση δεν βαζουμε καταθεσεις αλλα μόνο τοκους. Αιτηση κανεις και βλεπεις, αλλα δεν τα λεει σωστα. Φιλος μου που εχει τοκους 108ε το κεα του γραφει οτι απορριπτεται διοτι εχει καταθεσεις 18χιλ, ενω στη πραγματικοτητα εχει >40χιλ. Πόσο λοιπον πρεπει να τις μειωσει ωστε να ειναι δικαιουχος? Εν τω μεταξυ ο απο πανω πινακας δε πρεπει να ισχυει γιατι τωρα τα επιτοκια εχουν σχεδον μηδενιστει. 30ε απο τοκους αντιστοιχουν σε περιπου 50,000ε. Δεν μπορεί να τις μειώσει !!!!!! Πώς θα γίνει αυτό !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Όρια καταθέσεων γραφει Μονοπρόσωπο νοικοκυριό 4.800€ εγω δεν εχω καθολου οποτε δεν εχω προβλημα . ρωτα ενα λογιστη Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Δεν μπορεί να τις μειώσει !!!!!! Πώς θα γίνει αυτό !!!! να τα φαει στα μπουζουκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, cameranek είπε Όρια καταθέσεων γραφει Μονοπρόσωπο νοικοκυριό 4.800€ εγω δεν εχω καθολου οποτε δεν εχω προβλημα . ρωτα ενα λογιστη να τα φαει στα μπουζουκια Ψάχνει τρόπο να πάρει το ΚΕΑ φέτος, όχι του χρόνου !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Ψάχνει τρόπο να πάρει το ΚΕΑ φέτος, όχι του χρόνου !!!! με 40 χιλιαδες θελει και κεα φετος; ρωτα λογιστη μηπως βρει κανενα τροπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Ψάχνει τρόπο να πάρει το ΚΕΑ φέτος, όχι του χρόνου !!!! Οχι για φετος βεβαια, το φετος εκλεισε. Σε 7-8 μηνες που θα ειναι η νεα φορολογικη δηλωση. Το να μειωσεις τις καταθεσεις σου ειναι το μόνο ευκολο. Σηκωνεις λεφτα και τα ξοδευεις. 'Η τα βαζεις στο στρωμα. Το θεμα λοιπον ειναι πόσα πρεπει να εχεις μεσα για να εισαι δικαιουχος κεα. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2021 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cameranek Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, rus είπε Οχι για φετος βεβαια, σε 7-8 μηνες που θα ειναι η νεα φορολογικη δηλωση. το να μειωσεις τις καταθεσεις σου ειναι το μονο ευκολο. Σηκωνεις λεφτα και τα ξοδευεις ΄Ή τα βαζεις στο στρωμα. Το θεμα λοιπον ειναι πόσα πρεπει να εχεις μεσα για να εισαι δικαιουχος κεα. οσο λιγοτερα γινετε απο τα Όρια καταθέσεων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, rus είπε Οχι για φετος βεβαια, σε 7-8 μηνες που θα ειναι η νεα φορολογικη δηλωση. Το να μειωσεις τις καταθεσεις σου ειναι το μόνο ευκολο. Σηκωνεις λεφτα και τα ξοδευεις. 'Η τα βαζεις στο στρωμα. Το θεμα λοιπον ειναι πόσα πρεπει να εχεις μεσα για να εισαι δικαιουχος κεα. Αφήνοντας μέσα τα 4800€, αν είναι μόνος του, είναι καλυμμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, cameranek είπε οσο λιγοτερα γινετε απο τα Όρια καταθέσεων Κανε το κοπο να διαβασεις τα προηγουμενα ποστς μου. Τα ορια αυτα ειναι ασαφη και δυσδιακριτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα