Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

31 Ιανουαρίου φόρτισα την payzy με την προπληρωμένη.

Η προπληρωμένη είναι της Πειραιώς.

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, dhmak είπε

31 Ιανουαρίου φόρτισα την payzy με την προπληρωμένη.

ισως αλλαξε τωρα κατι; γιατι ηταν να περασουν κατι νομοθεσιες που θα γινονται αποκλειστικα οι αγορες μεσω καρτων και αλλα τετοια. τι τραπεζα χρησιμοποιεις;

Μολις δοκιμασα και payzy. Δεν περνανε τα χρηματα.

Επεξ/σία από Sellout
Δημοσ.
23 ώρες πριν, vaggelisp17 είπε

Καλησπέρα!Εμένα από prepaid εθνικής σε payzy περνάνε αλλά μου κρατάει 2%προμήθεια στην συναλλαγή. Σε revolut δεν περνάνε.

οταν τα μεταφερεις πισω στην εθνικη σου κραταει;

Δημοσ.
Στις 4/2/2025 στις 11:14 ΜΜ, mastrokwstas είπε

Ακυρώθηκε και μένα αλλά δείχνει έσοδα και δε μπορώ να ανανεώσω, φαντάζομαι υπολογίζει κάποιο μέσο όρο από προηγούμενη δήλωση.

Oxι, διαβαζει ακριβως οτι λεει η δηλωση. Διαβασε το ιδιο με πριν γιατι ειναι η ιδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Sellout είπε

οταν τα μεταφερεις πισω στην εθνικη σου κραταει;

Πηραν πρεφα μαλλον τι παιζει, εξου και οι νεες prepaid στον οριζοντα. Εγω παντως καταφερα και φορτισα Revolut με Prepaid υστερα απο αρκετες αποτυχημενες προσπαθειες γιατι το ΟΤΡ δεν ερχοταν με καμια κυβερνηση, οταν σε αλλες συναλλαγες, την ιδια χρονικη στιγμη, το ΟΤΡ ερχοταν. Και οταν το καταφερα και ολοκληρωθηκε η πιστωση, το Revolut μου κρατησε ομηρο τα χρηματα για καμια ωρα πριν τα απελευθερωσει για οποιαδηποτε συναλλαγη.

Προμηθεια δεν μου κρατησε για το top up στο Revolut, αλλα για επιστροφη του ποσου, κρατησε καπου 0,35-0,40€ για ενα ποσο κοντα στο 100αρι. (EFG)

Με Payzy δεν με αφησε να κανω top up απο την Prepaid

Eιναι παντως εκνευριστικο η μη-δυνατοτητα να φορτισεις την prepaid που ειναι συνδεδεμενη με το ΕΕΕ. Γιατι ας πουμε θες να αγορασεις κατι με Pre-paid, και για 1-2 ευρω που σου λειπουν δεν μπορεις να πληρωσεις επειδη δεν μπορεσες να τα συμπληρωσεις απο τον καταθετικο. Εκτος αν αυτο ποικιλει απο τραπεζα σε τραπεζα, αν κ νομιζω πως ειναι καθολικο το κλειδωμα για περαιτερω φορτισεις της προπληρωμενης.

Λιγο ασχετο :

Spoiler

Αλλα οταν κανεις μεταφορα Insta-SEPA (για εξωτερικο στην περιπτωση μου) μεσω Revolut, η μεταφορα δεν γινεται στιγμιαια οπως παλια, κολλαει στο 1/3 βηματα (verified by revolut - OK) και 2η και 3η φαση μεταφορας εμβασματος, πηρε τουλαχιστο μια ωρα μετα, ενω οταν πρωτοεβαλα την εφαρμογη γινοταν αμεσως. Γινεται και σε σας αυτο ή μονο οταν εισαι "φρεσκος" χρηστης της εφαρμογης οι insta-SEPA μεταφορες ολοκληρωνονται επι τοπου και μολις "παλιωσεις" λιγο, θελει 1 ωρα για να προχωρησει στη 2η φαση (αποστολη στην τραπεζα παραληπτη) και 3η φαση (πιστωση απο την τραπεζα παραληπτη) επι τοπου.

Επεξ/σία από stefa_1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Millennium είπε

Παιδιά καλησπέρα.

Έχουμε κανά νέο για το πότε θα γίνει 250αρι το ΚΕΑ; Είναι κοντά ο καιρός;

Έως τις εκλογές του 2027.

Υπάρχει κόσμος που το λαμβάνει υπόψη του.

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
  • Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, GREGORYMO said:

Έως τις εκλογές του 2027.

Υπάρχει κόσμος που το λαμβάνει υπόψη του.

Α όχι τώρα κοντά δηλαδή. Δε θα ισχύσει για αυτούς που ήδη το παίρνουν;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Millennium είπε

Α όχι τώρα κοντά δηλαδή. Δε θα ισχύσει για αυτούς που ήδη το παίρνουν;

Θα βγει ανακοίνωση που θα περιλαμβάνει και τα ΝΕΑ κριτήρια 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...