totalius Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδια.Μενω Ηράκλειο Κρήτης και αναγκάστηκα να μετακομίσω πρίν κανα μήνα. Ειχα σύνδεση Vodafone χωρις προβλήματα αλλα οταν ζήτησα μεταφορά στο νεο σπίτι μου είπαν οτι μπορει να παρει εως και δύο μήνες λογω έλλειψης βρόγχου πράγμα που μου δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα και στη δουλειά και στη διασκέδαση. Έκανα αλλαγη σε ΟΤΕ που μου υποσχέθηκαν ταχύτερη μεταφορά και τώρα μου τα μασάνε και αυτοί . Με ποιο τροπο μπορω να εχω Internet στο σταθερό υπολογιστή μου που χρειάζομαι κυρίως για δουλειά;Διάβασα κάτι για στικακι αλλα δε κατάλαβα και πολλά.Επισης ποσο χρόνο μπορει να παρει για να εχω κανονικά internet στο νεο σπίτι;
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 αν υπαρχει ελλειψη βροχου πιθανοτατα ακραιου (απερχομενο)ζευγαριου δηλαδη απο το καφαο μεχρι box/κατανεμητη μπορει να παρει απο λιγες μερες μεχρι πολλους μηνες.ειτε θα περιμενουν να φυγει καποιος για να σε βαλουν κοινως ποτε ή θα πρεπει να κανουν επαυξηση στα ζευγαρια.αν υπαρχουν spare τοτε κατι παει και ερχεται αν δεν υπαρχουν σημαινει σκαψιμο που απορω ποτε και αν θα γινει. μετα ειτε πας σε δορυφορικο ειτε πας οπως με το κινητο δηλαδη με sim καρτα σε 3g internet ειτε με stickaki που παιρνει sim καρτα ειτε με stickaki ή sim καρτα πανω σε router.εννοειται η ογκοχρεωση οποτε δεν ειναι για πολλα πολλα.θα πρεπει να παρεις και το αναλογο πακετο.πχ 5 gb ή 10 gb.αυτο ειναι για προσωρινη λυση .για ποιο μονιμη ειτε adsl ειτε μετα πας σε δορυφορικο.ελπιζω να σου βαλουν adsl. 1
totalius Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση.Ποια θεωρείς οτι ειναι η πιο value λύση Δλδ euro/gb ; Επισης να ρωτήσω κάτι γενικότερο.Οταν κάνουμε μετακόμιση πρέπει να ρωτάμε απο πριν την εταιρεία που εχει αν εχει διαθέσιμο βρόγχο; Και αν μας πούνε οτι εχουν και μετακομίσουμε και μετα αρχίσουν τα "ξερετε θα χρειαστεί να περιμένετε μερικές ημερες" και μετα μερικούς μήνες τι γίνετε;
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση.Ποια θεωρείς οτι ειναι η πιο value λύση Δλδ euro/gb ; Επισης να ρωτήσω κάτι γενικότερο.Οταν κάνουμε μετακόμιση πρέπει να ρωτάμε απο πριν την εταιρεία που εχει αν εχει διαθέσιμο βρόγχο; Και αν μας πούνε οτι εχουν και μετακομίσουμε και μετα αρχίσουν τα "ξερετε θα χρειαστεί να περιμένετε μερικές ημερες" και μετα μερικούς μήνες τι γίνετε; ολοι θα δουν αν μπορει να μπει adsl εκει και οχι αν υπαρχει διαθεσιμος βροχος.αυτο το ξερει μονο ο οτε αλλα και στον οτε να πας παιζει να στο πει οταν βγει ο τεχνικος εξω να ενεργοποιησει την γραμμη.οποτε οπως καταλαβες αστα να πανε.για το ποια ειναι η value Λυση δεν ξερω.απλα δες ποια εταιρεια εχει καλο σημα εκει που εισαι και δες μετα τιμες.μην πας πχ wind και δεις οτι μετα δεν εχει σημα εκει. εκτος αν σου δωσει ιντερνετ κανας γειτονας ή φτιαξεις Link με καποιον που μενει πιο μακρυα για να σου δωσει ιντερνετ.
totalius Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Κατα τα αλλα διαφημίζουν τις εξωπραγματικές ταχύτητες του vdsl.Τες πα εχει η wind 4g σήμα καλό εκει οποτε παμε με στικάκι gb/μηνα και βλέπουμε ποτε θα έχουμε διαθεσιμότητα για internet στη 4η πόλη της Ελλάδας.
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Κατα τα αλλα διαφημίζουν τις εξωπραγματικές ταχύτητες του vdsl.Τες πα εχει η wind 4g σήμα καλό εκει οποτε παμε με στικάκι gb/μηνα και βλέπουμε ποτε θα έχουμε διαθεσιμότητα για internet στη 4η πόλη της Ελλάδας. δυστυχως που θα το πω αλλα παντα κοιτανε την μαζα.οπως ειναι και με το 4g.μια περιοχη δεν εχει ουτε 3g και οι αλλοι λενε 4g+.γενικως τους νοιαζει η μαζα.απο εκει και περα θα σου πουν οτι ναι υπαρχει vdsl σε σενα πχ γιατι εχουν μπει τα kv αλλα δεν υπαρχουν ζευγαρια.και οπως ειπα αν υπαρχουν αναπληρωματικα τοτε οκ.αν δεν υπαρχουν και πρεπει να σκαφτει δρομος αστα να πανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα