naruto14 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Το dlc που περιέχει τη σύνοψη για το πρώτο παιχνίδι δεν περιλαμβάνεται;
normal40 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 επειδη καπου μπερδευτηκα , εκει που θα κανω την εφαρμογη εγκατασταση εκει θα μπαινουν και τα παιχνιδια ; μου εχει φαει χωρο στο c : SSD και δεν λεει.
saxos55 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 επειδη καπου μπερδευτηκα , εκει που θα κανω την εφαρμογη εγκατασταση εκει θα μπαινουν και τα παιχνιδια ; μου εχει φαει χωρο στο c : SSD και δεν λεει. Ανοίγεις το Origin client Origin > Application settings Installs & Saves Game Library Location Επιλέγεις σε ποιο φάκελο θέλεις να μπαίνουν τα παιχνίδια Υπάρχει και ζητήση για οποιοδήποτε θέμα αφορά στο παιχνίδι εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/276852-mass-effect-2/ 2
normal40 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Ανοίγεις το Origin client Origin > Application settings Installs & Saves Game Library Location Επιλέγεις σε ποιο φάκελο θέλεις να μπαίνουν τα παιχνίδια Κατάλαβα πάλι από την αρχή θα το κάνω... Είχα και μερικά δωρεάν από παλιά, σε ευχαριστώ.
Sheogorath Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Το dlc που περιέχει τη σύνοψη για το πρώτο παιχνίδι δεν περιλαμβάνεται; Είχε ποτέ τέτοιο? Το ME2 το είχα παίξει παλιότερα με όλα τα DLC αλλά δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 thanks ts, ελπιζω να αξιζει! Αξίζει Ψάχνω γαμώτο τα saves του ME3 και βρίσκει μόνο το local κάτι. Τα saves πουθενά. Την τύχη μου μέσα.
nek4d Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Κατάλαβα πάλι από την αρχή θα το κάνω... Είχα και μερικά δωρεάν από παλιά, σε ευχαριστώ. Δεν χρειαζεται απο την αρχη, κανε τα αρχεια cut-paste οπου θελεις, δηλωσε τον νεο φακελλο βιβλιοθηκης και θα τα βρει χωρις να τα ξανακατεβασει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα