bikey77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Πρόσφατα αγόρασα ένα Xiaomi Redmi note 4 με Android 6 & MIUI v8.0.5.0.0 Global stable. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως σε πολλές εφαρμογές όπως WhatsApp, SMS, mail, Facebook κλπ, δεν εμφανίζονται notifications παρά μόνο αν ανοίξω εγώ τις εφαρμογές. Δηλαφή, παρόλο που μου χουν στείλει μήνυμα, email ή έχω κάποιο fb notification, αυτό θα φανεί στo notification area και θα ακουστεί η αντίστοιχη ηχητική ειδοποίηση μόνο αν ανοίξω την εκάστοτε εφαρμογή. Απ ότι είδα, είναι γνωστό πρόβλημα με την MIUI 8 η οποία είναι αρκετά πολύπλοκη αλλά και επιθετική στον τρόπο που διαχειρίζεται δικαιώματα, τη μνήμη αλλά και τη μπαταρία. Μερικές αναφορές όπως αυτή και αυτή ισχυρίζονται πως επιλύουν το πρόβλημα αλλα παρόλο που ακολούθησα τα βήματα, εν τέλει, το πρόβλημα εξακολουθεί και είναι πολύ σοβαρό καθώς το κινητό το χρησιμοποιώ κατά μεγάλο μέρος και για τη δουλειά μου. Αν έχει αντιμετωπίσει κάποιος αποτελεσματικά το ίδιο πρόβλημα και θα ήθελε να δώσει κάποιες οδηγίες θα ήμουν υπόχρεος.
SOADNICK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Με την official rom δοκιμασες; (Οι official εχουν 4 ψηφια αντι για 5 οπως η δικη σου).
bikey77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Όχι, δεν έχω πειραματιστεί ακόμη με ROMs... ούτε και έχω ψαχτεί αρκετά στο συγκεκριμένο κινητό για να ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω. Στο προηγούμενο (Moto G2) είχα περάσει CM13 αλλά με το Xiaomi έχω την αίσθηση πως δεν είναι τόσο απλό να επιλέξεις τη σωστή ROM.
saruman123 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Το Redmi Note 4(Nikel)εχεις? γιατι αυτο εχει Miui 8.0.9.0 Όχι, δεν έχω πειραματιστεί ακόμη με ROMs... ούτε και έχω ψαχτεί αρκετά στο συγκεκριμένο κινητό για να ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω. Στο προηγούμενο (Moto G2) είχα περάσει CM13 αλλά με το Xiaomi έχω την αίσθηση πως δεν είναι τόσο απλό να επιλέξεις τη σωστή ROM.Αρκετα μπορω να πω......Αλλα ας ειναι καλα η κοινοτητα.
bikey77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ναι, το nickel. Προφανώς, απ ότι καταλαβαίνω, έχει έρθει με "πειραγμένη" ROM και όχι την δική του. Επειδή δε με ενδιαφέρει το ελληνικό μενού (πάντα το είχα στα αγγλικά ούτως ή άλλως), ποια ROM να επιλέξω, την Global από τo official site της MIUI ή κάποια ελληνική από την κοινότητα; Ή μήπως είναι προτιμότερο να πάω σε CM για να έχω πιο pure android experience χωρίς όλα τα έξτρας της MIUI (που στην τελική μόνο προβλήματα μου έχουν δημιουργήσει);
saruman123 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Αν βαλεις αυτη που σου ειπα λογικα θα στρωσει. Μπορεις να δωσεις και μια φωτο? Ναι, το nickel. Προφανώς, απ ότι καταλαβαίνω, έχει έρθει με "πειραγμένη" ROM και όχι την δική του. Επειδή δε με ενδιαφέρει το ελληνικό μενού (πάντα το είχα στα αγγλικά ούτως ή άλλως), ποια ROM να επιλέξω, την Global από τo official site της MIUI ή κάποια ελληνική από την κοινότητα; Ή μήπως είναι προτιμότερο να πάω σε CM για να έχω πιο pure android experience χωρίς όλα τα έξτρας της MIUI (που στην τελική μόνο προβλήματα μου έχουν δημιουργήσει); Κρατα την Official.Με τα αλλα που θες εχει πολυυυυυυυ δουλειαααα.... Εγω θα σου δωσω 2 link και για την Ελληνικη και για την Official. 1)Flash την Ελληνική ROMhttps://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/17115-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-4-Nikel-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/ 2)Flash Official Romhttps://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/18309-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Flash-Official-Rom-Unbrick-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-4-MTK/
bikey77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Με μπέρδεψες λίγο... Με την Ελληνική θέλει πολλή δουλειά ή την official? Ή μήπως εννοείς το να περάσω τη CM;
saruman123 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Με μπέρδεψες λίγο... Με την Ελληνική θέλει πολλή δουλειά ή την official? Ή μήπως εννοείς το να περάσω τη CM; Με την Ελληνικη ειναι τα ζορια....Εγω θα σου ελεγα να πας στο 2 με την Official που ειναι και ποιο ευκολο. Να δεις κιολας με την καινουρια τη λεει....
bikey77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Σ ευχαριστώ, θα τη δοκιμάσω αύριο και θα επανέλθω.
in2dark Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Εγω το ελυσα με battery optimisation και autostart Σε αυτα τα 2 μενου μπηκα, δηλωσα τις εφαρμογες που θελω push και πλεον το email μου (παρα πολυ σημαντικο) δουλευει σφαιρα Fb / twitter etc δεν εχω κ δεν ξερω... Αλλα εχω 9 emails που δουλευουν πλεον ενω πριν τα κανω δεν...
bikey77 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μπορείς να αναφέρεις τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις που έκανες;
in2dark Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Τα γραφω αγγλικα γιατι δεν το χω στα ελληνικα το κιν. Settings, battery, manage apps bat usage, choose apps, Επιλεγω το app που θελω και No restriction ΚΑΙ allow background Βημα δευτερο Ανοιγεις την εφαρμογη security και Permissions, autostart Ενεργοποιεις αυτη που θες Βημα τριτο το αυτονοητο να εχεις παει μεσα στην εφαρμογη και να εχεις επιτρεψει τα notifications ( νομιζω default το εχουν αλλα τσεκαρε το) Ξερεις πως.. κρατας πατημενο το app και App info, notifications Ετσι μου δουλευει αψογα
bikey77 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Τα έχω κάνει όλα αυτά ήδη, περιέχονται και στο αρχικό μου post. Μαλιστα, στο πρωτο βήμα έχω απενεργοποιησει τελειως το power saving mode.
in2dark Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Τι να σου πω? Εγω ετσι το λυσα το θεμα με τα emails
Pegasus54 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Και εγώ που έχω το ίδιο πρόβλημα στο ίδιο τηλέφωνο (ευτυχώς δεύτερο) το έχω κάνει χωρίς αποτέλεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα