nostos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα σε ολους, καλη χρονια και καλως σας βρηκα μιας και ειναι το πρωτο μου ποστ. Αγορασα ενα Lumia 650 και αλλαξα και SIM, μου εδωσαν αυτες τις πολυ μικρες, τις nano αν το γραφω σωστα. Εχω τις παρακατω αποριες, οποιος μπορει και θελει ας με ενημερωσει. 1.) Πως μπορω να αλλαξω το PIN2 ωστε να βαλω καποιο που να το θυμαμαι? Δεν βρισκω σχετικη επιλογη. Το PIN1 το αλλαξα. 2.) Πως μπορω να καταχωρω τις επαφες μου στην καρτα SIM και οχι στο τηλεφωνο? Ουτε για αυτο βρισκω σχετικη επιλογη. 3.) Υπαρχει καποιο software της Microsoft για διαχειριση του τηλεφωνου, οπως π.χ το KIES για τα Samsung? 4.) Τι γινεται με τα updates? Αυτη τη στιγμη η εκδοση που εχει ειναι η 10.0.10586.494. Ξερει κανεις αν εχει βγει update? Θα ηθελα να ξερω απο τωρα τι γινεται σε περιπτωση που γινει update. Χανεται κατι, οπως οι επαφες, τα SMS, ή οποια αλλα στοιχεια-αρχεια υπαρχουν στο τηλεφωνο? Πρεπει μετα το update να γινει επαναφορα εργοστασιακων? Υπαρχει κατι αλλο σημαντικο που θα πρεπει να ξερω για τα updates?Αυτα και ευχαριστω εκ των προτερων για τις οποιες απαντησεις!
panos- Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 1 εγώ κρατάω τα χαρτάκια των Pin. Δεν αλλάζει αυτό. 2 δεν χρειάζεται 3 όχι μεταφέρεις αρχεία με τον file manager 4 Αναβαθμίζεται μόνο του, δεν χάνει αρχεία ρυθμίσεις κλπ. 1
nostos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Σ'ευχαριστω για την απαντηση Πανο. Οσον αφορα την αυτοματη αναβαθμιση, πρεπει να εχω ανοιχτα τα δεδομενα κινητης ή να μπω Internet μεσω WiFi για να γινει το update? Το να εχω τις επαφες στη SIM το θελω περισσοτερο σαν μετρο προστασιας ωστε αν σε περιπτωση χαλασει το τηλεφωνο και δεν μπορει να γινει ανακτηση, να υπαρχουν στη SIM και να μην επηρεαστουν. Αν δεν γινεται, δεκτον και κανενα προβλημα.
panos- Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Εεεεμ το δεύτερο οι επαφές βρίσκονται αυτόματα στο Microsoft Account που έχεις συνδέσει άρα αν αλλάξεις κινητό χρησιμοποιείς τον λογαριασμό εκείνο. Για το πρώτο θα χρειαστει να πας στις ρυθμίσεις, ενημερώσεις ,ενημέρωση λογισμικού και να κάνεις ότι έχει εκει. Θα χρειαστεί Wifi, σε καμία περίπτωση μέσω του δικτύου κινητής σου λόγω ογκοχρεωσης. 1
nostos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 OK, καταλαβα τι παιζει με τις ενημερωσεις. Thanks. Οσον αφορα το Microsoft Account, ξερεις... κανω την εντελως βασικη χρηση του τηλεφωνου (κλησεις και κανα μηνυμα σπανιως), οποτε δεν μου χρειαζονται ολα αυτα τα extras, ουτε καν το να σερφαρω απο το τηλεφωνο. Και συσκευη αγοραζω καθε 3 με 4 χρονια, η προηγουμενη ηταν με Android 2.3 για να καταλαβεις. Γι'αυτο ψαχνομαι με το θεμα των επαφων. Ευχαριστω και παλι για τις πληροφοριες και τον χρονο σου.
tasos-e Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Η 10.0.10586.494 είναι παλιά τώρα είναι.576 η τελευταία. 1
nostos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Οκ, ευχαριστω για την πληροφορια Τασο. Με την πρωτη ευκαιρια, θα κανω το update. Να υποθεσω οτι δεν χρειαζεται να εχεις την αμεσως προηγουμενη εκδοση για να κανεις update στην τελευταια, ετσι? Δηλαδη μπορεις να υπερπηδησεις (skip) τις ενδιαμεσες εκδοσεις, σωστα?
panos- Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Ναι πηδιουνται. Για τις επαφές καλό θα ήταν το Account όχι μόνο για αυτό, αλλά για backup, εφαρμογές και θα ήταν καλύτερα να έκανες ένα.
nostos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Οκ, θα δω τι θα κανω. Και παλι ευχαριστω.
nostos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Εκανα πριν λιγες μερες την αναβαθμιση, ολα καλα. Αργησε αρκετα και κατεβασε πολυ πραμα οπως παρατηρησα. Τελοσπαντων, εχω μια ερωτηση ακομα, οποιος μπορει ας απαντησει... Το συνδεσα με το PC και μετεφερα καποια αρχεια (mp3 - mp4). Εχω φτιαξει και μερικα ringtones (στην ουσια "κομμενα" κομματια λιγων sec απο καποια mp3). Βρηκα επιλογη για να ορισω ringtone για τις κλησεις, αλλα δεν βρισκω επιλογη να ορισω ringtone/ηχο για τα μηνυματα. Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα