kaliakman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα την τελευταία βδομάδα με την κάρτα γραφικών(μάλλον) Όταν παίζω παιχνίδια(το έχω παρατηρήσει σίγουρα στο LoL αλλά και λιγότερο στο Overwatch,δεν είμαι σίγουρος για άλλα) και τις 2 τελευταίες μέρες και στο desktop/browser κάνει κάτι σαν "νερά" σε μια οριζόντια ευθεία στο κάτω μέρος την οθόνης. Έχω παρατηρήσει οτι συμβαίνει όταν αλλάζει γρήγορα η εικόνα. Πχ αν πάω εδώ στο insomnia και scrollαρω με την μπάρα γρήγορα. Επίσης σε βίντεο σε youtube αλλά και σε player όταν είναι fullscreen στο πάνω αρίστερα μέρος την οθόνης εμφανίζεται κάτι σαν "διαφανές" τετράγωνο και αναβοσβήνει για λίγο. Επικοινώνησα με την Gigabyte,αρχικά μου είπε να βάλω κάποιους δικούς της drivers αλλά χειροτέρεψε μετά,μου είπε να απευθυνθώ στο κατάστημα αλλά έχει κλείσει(polytope) και τώρα περιμένω πάλι απάντηση τους Η οθόνη είναι η u2414h. Ευχαριστώ
Fulgore Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Επικοινώνησα με την Gigabyte,αρχικά μου είπε να βάλω κάποιους δικούς της drivers αλλά χειροτέρεψε μετά,μου είπε να απευθυνθώ στο κατάστημα αλλά έχει κλείσει(polytope) και τώρα περιμένω πάλι απάντηση τους Δυστηχως εμπλεξες πολυ ασχημα κυριως με το παραπανω.Το πιο πιθανο ειναι να σου ζητησουν να στειλεις εσυ την καρτα σε αυτους και αυτο λογικα σημαινει μεγαλη αναμονη,ταλαιπωρεια και δυστηχως παραπανω εξοδα. Αν βγαζεις τους drivers,τους ξαναπερνας και οι γραμμες παραμενουν δυστηχως ειναι παρα πολυ πιθανο οτι η καρτα εχει θεμα. Αυτα ειναι τα κακα/ατυχα απο αγορες μικροτερων μαγαζιων δυστηχως.
kostas_anes Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Αυτο με τα νερα.... Εχεις ανοιχτο VSync, η η οθονη υποστηριζει GSync? Εαν δεν εχεις τιποτα απο τα δυο, τοτε το κανει γιατι τα frames που βγαζει η καρτα ειναι παραπανω απο το refresh rate της οθονης. Τωρα για το διαφανο τετραγωνο, μια φωτο θα ηταν πολυ κατατοπιστικη μιας και δεν μου ερχεται τιποτα να σου πω. Δοκιμασε βεβαια να βγαλεις τους drivers με DDU και βαλε τους τελευταιους απο το σιτε της Nvidia. Εαν συνεχιζει να τα κανει ολα, πες μου και θα το ψαξω κι'αλλο. 2
k_skidrow Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Λοιπον δοκιμασε στα παιχνιδια να ενεργοποιησεις το v-sync. Στο browsing ενεργοποιησε το acceleration hardware στις ρυθμισεις του chrome-firefox. Βγαλε τελειως τους τωρινους drivers με το DDU περασε τους τελευταιους πριν κανεις οτιδηποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα