freegr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Οι τιμές τους λογικά μετά από ένα 6μηνο θα μειωθούν, όμως παρατηρούμε ότι ο κόσμος δεν βλέπει πλέον τηλεόραση και προτιμά οθόνες φορητών συσκευών που έχουν ίδια ποιότητα περίπου...
pcos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Οι τιμές τους λογικά μετά από ένα 6μηνο θα μειωθούν, όμως παρατηρούμε ότι ο κόσμος δεν βλέπει πλέον τηλεόραση και προτιμά οθόνες φορητών συσκευών που έχουν ίδια ποιότητα περίπου... δεν εχεις αδικο. κι εγω την αφηνω απλα και παιζει και κανω αλλες δουλιες. αν τα VR παρουν τα πανω τους, θα τις καταργησουμε κιολας! 1
georgepppo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 ακούω να μιλάνε για τιμές και τέτοια για ένα high end μοντέλο που μόλις θα κυκλοφορήσει...... να ρωτήσω πότε πήρατε κάτι high end φτηνά ε ? δηλαδή οι τηλεοράσεις του χιλιάρικου τώρα τόσο πολύ σας χάλασαν ? δεν αντέχετε την ποιότητα τους ? αν δεν την αντέχετε και είστε της κορυφής άντε πληρώστε πολλά χιλιάρικα
heavyrain Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 πιο μοντελο?Sony Zd9Οι τιμές τους λογικά μετά από ένα 6μηνο θα μειωθούν, όμως παρατηρούμε ότι ο κόσμος δεν βλέπει πλέον τηλεόραση και προτιμά οθόνες φορητών συσκευών που έχουν ίδια ποιότητα περίπου... τι λες????? Ποιος σοβαρος ανθρωπος θα κατσει να δει ταινια/σειρα/παιχνιδι κτλ στο κινητο και οχι σε μεγαλη τηλεοραση και στο συστημα ηχου του;;; (εφοσον τα διαθετει εννοειται)δεν εχεις αδικο. κι εγω την αφηνω απλα και παιζει και κανω αλλες δουλιες. αν τα VR παρουν τα πανω τους, θα τις καταργησουμε κιολας! Αρα δεν απευθυνονται σε εσενα για τη χρηση που κανεις ολες αυτες οι τηλεορασεις... καποιος αλλος ομως μπορει να κανει αλλη χρηση και να εχει απαιτησεις..
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 τι λες????? Ποιος σοβαρος ανθρωπος θα κατσει να δει ταινια/σειρα/παιχνιδι κτλ στο κινητο και οχι σε μεγαλη τηλεοραση και στο συστημα ηχου του;;; (εφοσον τα διαθετει εννοειται) Προφανώς δεν έχεις πάει στρατό. Παίζει να τελείωσα πάνω από 10 άνιμε σειρές στην οθόνη του κινητού μου όταν έκανα σκοπιά.
heavyrain Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Προφανώς δεν έχεις πάει στρατό. Παίζει να τελείωσα πάνω από 10 άνιμε σειρές στην οθόνη του κινητού μου όταν έκανα σκοπιά. Οταν πηγα εγω στρατο δεν υπηρχαν αξιολογα κινητα να παιζουν βιντεο ποσο μαλλον με χωρητικοτητες ωστε να χωρανε ολοκληρες σειρες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Προφανώς δεν πρόσεξες ότι quotαρες το bot
heros Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Προσωπικά όλες αυτές οι ανακοινώσεις με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Oled οθόνες της LG είδα σε demo στο Πλαίσιο... Όντως αχανές μαύρο αλλά στην υπόλοιπη εικόνα κάτι δεν μου άρεσε , μου φάνηκε κάτι σαν κόκκος κάτι δεν φαινόταν καλά σε σχέση με τις διπλανές απλές Samsung, Sony... Το περισσότερο υλικό (TV, SAT, Console, NOVA, Otetv) συμπεριλαμβανομενου και του PC είναι 1080P με δειλά δειλά να εμφανίζεται 4k υλικό.. Ειμαι ακόμη και θα μείνω σε 1κ TV (samsung 55f7000) για τουλάχιστον 2-3 χρόνια και μετά βλέπουμε 4κ είτε απλή είτε OLED. To 90% των χρηστών δεν έχει καμία ανάγκη για τέτοιες τεχνολογίες σε ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.... Τωρα άν κάποιος ασχολείται με video editing, photoshop etc επαγγελματικά να επενδύσει και βέβαια να αποσβέσει λόγω επαγγέλματος αυτά τα αυξημένα κόστη.. Οι υπόλοιποι κρατήστε τα λεφτά σας γιατι έρχονται δύσκολα χρόνια.. και δεν χρειάζεται να κάνουμε πιο πλούσιους τους καθε κορεάτες και κινέζους... 2
Regulus Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Επειδή λόγω δουλειάς τοποθετώ συνέχεια τηλεοράσεις να πω απλά ότι τελευταία η SONY από εικόνα έχει καλυτερέψει πολύ. Προσωπική μου προτίμηση η 4K LG. 1
Pokemon640 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2017 Η sony βγάζει OLED σε τηλεοπτικά Monitor http://www.sony.co.uk/pro/products/broadcast-products-professional-monitors-oled-monitors Βέβαια αυτά έχουν άλλο target group και κοστίζουν μέχρι και 15000Ευρώ.
alex1001 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 ειναι με panel της lg καλό αυτό γιατί θα πάει και σε παθητικό 3d αλλά το καλύτερο είναι ότι θα έχει μόνο το panel και δεν θα έχει τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά της lg!
thanosAIAS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Οταν ληξει, τοτε θα πεσουν οι τιμες Πότε; σε καμια 98 χρόνια; Γιατι καπου εκει τα πηγαν τα χρονικα ορια προσφατα.
OLDjunior Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Η Sony γενικά απο οθόνη θα την χαρακτήριζα καλή αλλά αυτό που έπαθα με μια Bravia που πήρα πριν τρία χρόνια με κάνει να είμαι δυστακτικος . Συγκεκριμένα ότι σκληρό δίσκο σε οποίο φορματ ( fat 16 , 32, ntfs ) και να βάλω στο USB για recording αλλά και play δεν τον αναγνωρίζει με τίποτα . Μόνο κάτι USB stikaκια και όταν επιτέλους έγινε αναγνώριση μου έβγαλε ότι δεν εχω άδεια για να παίξει ( ακόμα κλαίω ) και το divx που έκανα register τίποτα . Τέλος πάντων αυτά μπορεί να ήταν παλιά και τώρα να βάλανε μυαλό ..
Kostas75 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Με τα μεγάλα θέματα των OLED και κυρίως με το θέμα του burn-in τι γίνεται;;; Δεν βλέπω πουθενά καμία αναφορά για νέες τεχνικές αντιμετώπισης αυτού του σοβαρού προβλήματος!...
music_lover Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Η Sony αυτήν την στιγμή έχει τον καλύτερο ίσως επεξεργαστή εικόνας (X-REALITY PRO 4K),σε συνδιασμό τώρα πλέον και με ένα oled panel της LG θα κάνει παπάδες.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα